Închide meniul

Rapid, ofertă pentru un alt jucător de la FCSB! Gigi Becali a dat detalii de la negocieri şi a dezvăluit dialogul cu Dan Şucu!

Bogdan Stănescu Publicat: 23 ianuarie 2024, 12:18

Reclamă
Rapid, ofertă pentru un alt jucător de la FCSB! Gigi Becali a dat detalii de la negocieri şi a dezvăluit dialogul cu Dan Şucu!

Gigi Becali, prima reacţie după ce l-a vândut pe Andrea Compagno în China

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Rapid ar fi făcut o ofertă pentru un alt jucător de la FCSB. Gigi Becali susţine că giuleştenii au vrut să îi dea 300.000 de euro pentru portarul de rezervă al FCSB-ului, Andrei Vlad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a povestit şi ce a vorbit cu Dan Şucu, patronul Rapidului. Omul cu banii de la FCSB a spus că Şucu i-a transmis că e o problemă, având în vedere că Rapidul a transferat deja mai mulţi jucători de la „roş-albaştri”.

Rapid, ofertă pentru un alt jucător de la FCSB!

(n.r: A făcut Rapid ofertă pentru Vlad?) Giovanni mi-a zis, eu îl dau cu 500 (n.r: de mii de euro). Giovanni m-a sunat că dau 300 (n.r: Rapid, că oferă 300.000 de euro). După aia am vorbit cu Şucu eu şi a spus că nu se pune problema, că se supără suporterii. De la CFR nu e problemă, că nu e rivalitate. (n.r.: despre foştii jucători ai FCSB-ului, care au semnat cu Rapid) Le-am dat, mulţumesc, a luat (n.r: Rapidul)”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Gigi Becali e în culmea fericirii după ce FCSB a învins-o cu 4-0 pe UTA, iar „roş-albaştrii” s-au distanţat la 11 puncte de CFR Cluj. Becali a spus astăzi la Palat că celelalte echipe vor lupta pentru locul 2, FCSB fiind, în opinia lui, deja campioană.

Becali crede că pentru locul 2 se vor lupta CFR Cluj şi Universitatea Craiova, iar Rapid se va clasa pe locul 4 la finalul campionatului.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit echipa FCSB-ului şi în derby-ul cu Universitatea Craiova: „Gata, i-am spus lui Rotaru”

Gigi Becali a dezvăluit echipa FCSB-ului şi în derby-ul cu Universitatea Craiova. Patronul FCSB-ului a anunţat, recent, că va spune mereu echipa înainte de meciuri, după ce a fost chemat la Comisia de Disciplină de secretarul general al FRF, Radu Vişan.

În mare parte, Gigi Becali a trasat echipa şi pentru derby-ul cu Universitatea Craiova. Universitatea Craiova – FCSB se joacă duminică, 28 ianuarie, de la ora 20:00. Meciul va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Ăştia 3 nu pot lipsi din echipă. Phelipe, Coman şi Băluţă, ca să ştie toată lumea. Fotbalist adevărat (n.r.: Luis Phelipe), se joacă cu mingea, nu o pierde.

Reclamă 4 / 0/3

Phelipe va juca în centru. El va fi atacant în centrul atacului. Asta e părerea mea. El trebuie să fie în centrul atacului. 500% cu ăştia vom ataca. Olaru şi Şut, al treilea cred că e Lixandru. I-am spus lui Rotaru. Şi cu ăia 2, 8.

Părţile laterale nu le ştim încă. Asta e problema, cu Under 21. (n.r: E de scos Radunovic?) Nu ştiu eu deocamdată cine iese. Cade Radunovic sau cade Creţu. Între Tavi şi Luis Phelipe nu se mai pune problema, am văzut ieri”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

FCSB – UTA 4-0. Hat-trick fabulos al lui Darius Olaru! Victoria sezonului pentru FCSB, care s-a distanţat de CFR Cluj şi Rapid

Meciul FCSB – UTA, scor 4-0, a putut fi urmărit în  format LIVE TEXT pe AS.ro. Darius Olaru a fost MVP pe Arena Naţională, cu un hat-trick de senzaţie. Echipa lui Elias Charalambous a obţinut cea mai categorică victorie a sezonului şi s-a distanţat la 11 puncte de CFR Cluj şi Rapid.

FCSB a profitat de eşecul surprinzător al lui CFR Cluj şi a defilat împotriva trupei lui Mircea Rednic. Darius Olaru a fost autorul unei „duble”, în decurs de două minute, în prima repriză. A marcat din nou, din penalty, în minutul 66. A fost pentru prima dată în carieră când căpitanul FCSB-ului reuşeşte un hat-trick. Pe final a marcat şi David Miculescu, care a stabilit rezultatul final, 4-0.

Clasamentul actualizat din Liga 1:

1. FCSB – 47 de puncte
2. CFR Cluj – 36 de puncte
3. Rapid – 36 de puncte
4. Universitatea Craiova – 34 de puncte
5. Sepsi – 33 de puncte
5. Farul – 33 de puncte

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și