Închide meniul

Gigi Becali anunţă că va transfera un atacant! „Iau campionatul, intru în Champions League şi îl vând pe Olaru cu 10 milioane”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 16 octombrie 2023, 11:49

Gigi Becali anunţă că va transfera un atacant! „Iau campionatul, intru în Champions League şi îl vând pe Olaru cu 10 milioane

Atacantul dorit de Gigi Becali, aproape de a pleca de la actuala echipă

Gigi Becali râde / AntenaSport

Gigi Becali anunţă că va transfera un atacant! Patronul FCSB spune că atacantul este din Africa. Becali a fost întrebat dacă are şi naţionalitate columbiană, dar nu a ştiut să răspundă la această întrebare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB a anunţat că vrea 10 milioane pe Darius Olaru, după ce a refuzat deja o ofertă de 6 milioane de euro.

Gigi Becali anunţă că va transfera un atacant! „Iau campionatul, intru în Champions League şi îl vând pe Olaru cu 10 milioane”

Până la urmă e adevărat ce se vorbeşte cu acel atacant african?

Da (n.r.: e adevărat). E din Africa, nu ştiu dacă e şi columbian. În campionat o să facă Dumnezeu dreptatea.

Dreptatea Domnului cum e? Voi sunteţi toţi împotriva mea. Nu mă rog pentru fotbal. Normal se cere ‘pâinea noastră cea de toate zilele’, adică traiul. Dar Dumnezeu, care ştie inima omului, ştie că vrei să îi baţi, să îi spulberi.

Reclamă

Şi atunci îţi voi da ţie să îi spulberi pe toţi, cu FCSB, şi în Liga Campionilor. Ca să vadă ei, că nu ai nevoie tu să ţi-l ia Olaru pe Edi. O să vadă el (n.r: Edi Iordănescu), îl duc pe Olaru în Champions League şi îl vând cu 10 milioane.

Acum, că nu l-a pus Edi (n.r.: în echipa naţională), cer 10”, a spus Gigi Becali la Palat.

Gigi Becali l-a sfătuit pe Darius Olaru să ia o decizie radicală după ce a fost lăsat în afara lotului cu Andorra

Gigi Becali l-a sfătuit pe Darius Olaru să ia o decizie radicală după ce a fost lăsat în afara lotului cu Andorra. Patronul FCSB i-a recomandat lui Olaru să se retragă de la echipa naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Becali a acuzat că Darius Olaru nu avea nicio accidentare şi consideră că mijlocaşul său a fost batjocorit de selecţionerul naţionalei.

(n.r.: Îl mai lăsaţi pe Olaru la naţională după tot ce s-a întâmplat?) Păi da’ tu ce crezi, că eu hotărăsc? El să hotărască. Eu o să vorbesc cu el, ‘Băi, retrage-te’. Eu îi dau un sfat, nu-l oblig. Nu ştiu dacă s-a supărat, n-am vorbit cu el. Şi aşa n-are nevoie de el. Decât să te batjocorească, să te trimită în tribune… De ce să te duci? Eu aşa aş face.

Care turneu final? Dacă se retrage Israel. Dar să nu credeţi vreodată că o naţiune ca Israel îşi retrage echipa. Că le e frică lor de Iran. Nu mai pot ei de Iran…

Normal de pe locul 1 (n.r.: ar trebui să se califice naţionala), dar dacă nu e dreptatea şi e minciuna. Cum să facă Dumnezeu? Ne bat şi israelienii, ne bat şi elveţienii. De ce să fiu patriot? Nu mă interesează. Când e nedreptatea nu mă interesează nimic. La minciună şi nedreptate nu mă interesează. Nu mă uit ca să nu fiu împotriva echipei naţionale”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Gigi Becali a izbucnit după victoria României cu Andorra: „Edi a vrut să se răzbune. De ce să minţi în halul ăsta de Olaru?”

Gigi Becali a izbucnit după victoria României cu Andorra. Patronul FCSB îl acuză pe Edi Iordănescu de minciună în privinţa lui Darius Olaru.

Să mă uit la România cu Andorra? Altceva nu aveam de făcut? Nu mă mai interesează. Păi dacă zic minciuni de Olaru. De ce să minți în halul ăsta? Păi dacă nu faci dreptatea, n-o împlineşti, roagă-te, tată, să iei iconiţele, să le pupi, să te pui în cap, Dumnezeu… Doctorul echipei naționale l-a anunțat pe doctorul nostru că antrenorii au hotărât asta. Olaru nu avea nimic. Nu ţi-e ruşine să minţi? Dreptatea nu o faci, eşti şi mincinos.

El (n.r. Edi Iordănescu) a vrut să se răzbune, să arate cât este el de important. Joc cu Andorra, nu am nicio treabă, îți arăt eu că îți trimit jucătorii. Trimite-l și pe Coman! Poate din cauza mea are ceva cu FCSB, că am zis eu. În grupa asta, dacă noi aveam un antrenor, noi eram calificați. Nu vezi ce grupă?”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Reclamă

„Oli (n.r. Darius Olaru) a călcat strâmb la antrenament, a fost în contact continuu cu noi, cu staff-ul medical. Nu am riscat cu el. Am considerat că e foarte important ca el să aibă ultimul cuvânt în ceea ce simte el. Cât timp nu a fost sută la sută, am preferat să nu riscăm. Oli o să fie bine foarte curând. Niciodată nu o să fac ceva ce știu că pune la risc un jucător. Avem un staff de top și tot timpul suntem în dialog. Fiți siguri că nu riscăm niciodată nimic”, a spus Edi Iordănescu, la Prima TV.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și