Închide meniul

Gigi Becali anunţă noi transferuri la FCSB: „Nu pot să stau după Tavi Popescu!” Jucătorul care l-a impresionat: „E spin!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2023, 14:37

Gigi Becali anunţă noi transferuri la FCSB: „Nu pot să stau după Tavi Popescu! Jucătorul care l-a impresionat: „E spin!

S-a aflat cine va arbitra derby-ul Dinamo - FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali anunţă noi transferuri la FCSB, după victoria cu Botoşani. Patronul roş-albaştrilor a declarat că şi-ar dori să mai transfere un mijlocaş închizător, deoarece consideră că Mihai Lixandru nu este potrivit pentru acest rol. De asemenea, acesta l-a mai remarcat şi pe Alexandru Băluţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a obţinut o victorie la limită, în duelul cu Botoşani. Roş-albaştrii au avut emoţii pe final, însă în cele din urmă au obţinut cele trei puncte, graţie reuşitei lui Mihai Lixandru.

Gigi Becali anunţă noi transferuri, după Botoşani – FCSB 0-1

Gigi Becali a dat de înţeles că vrea să transfere şi un mijlocaş de bandă dreaptă, în cazul în care Octavian Popescu nu va reveni la forma sa bună. De asemenea, patronul de la FCSB a mai oferit o serie de declaraţii şi la adresa lui Alexandru Băluţă, extrema dreapta din meciul cu Botoşani.

Latifundiarul din Pipera s-a declarat încântat de Băluţă, despre care susţine că este activ pe banda sa de joc.

„Nu suntem periculoși pe partea dreaptă deloc. E posibil, dacă își revine Tavi, să nu mai iau. Nu pot să stau după Tavi în dreapta acolo, deși de Băluță îmi place, poate nu mai iau nimic acolo pe dreapta.

Reclamă

Îmi place, e activ, chair dacă nu și-a intrat bine în mână, e activ, e acolo are viteză, e în joc. E spin, așa e. E posibil, dacă e să aducem un închizător. Am văzut că Lixandru nu e închizător.

Lixandru nu e închizător, dovadă că nu stăpâneam mijlocul terenului. Sunt multe secrete în fotbal. Sunt multe secrete, oamenii zic că sunt mari specialiști, eu nu sunt specialist, dar dacă nu am mijlocul terenului mă întreb ce problemă am”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Gigi Becali a lămurit situaţia lui Adrian Şut

De asemenea, Gigi Becali a mai lămurit şi situaţia lui Adrian Şut, cel care a fost rezervă în duelul cu Botoşani. Acesta susţine că mijlocaşul a avut o mică problemă medicală, motiv pentru care a fost menajat.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce problemă am? Mă uit să văd care e problema, după care mă uit la mijlocaș să văd cum se mișcă. Nu am avut coordonator la mijlocul terenului, să fie un punct fix acolo, să paseze.

Șut avea o mică problemă și am zis să nu riscăm, că oricum vin două săptămâni de pauză. Deci Lixandru va juca inter. Lixandru nu va lipsi din teren, e un jucător valoros. Și-a câtigat statutul de titular. Va fi ori fundaș central, ori inter.

Posibil să îl folosim fundaț central pentru că e foarte sigur pe el, nu se precipită, nu are frică. L-am văzut că l-a băgat odată, trebuia să ținem un scor. Și au zis să-l bage pe Lixandru, atunci l-am văzut. Material, avea agresivitate, dribla. Am zis uite, jucător, fizic bun, are tehnică”, a mai spus Becali, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și