Închide meniul

Gigi Becali anunță posibila revenire a lui Olimpiu Moruțan la FCSB! Lovitura pregătită de patronul FCSB

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2023, 15:09

Gigi Becali anunță posibila revenire a lui Olimpiu Moruțan la FCSB! Lovitura pregătită de patronul FCSB

Gigi Becali e gata să dea 3 milioane de euro pe 3 jucători de la Universitatea Craiova

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali anunță posibila revenire a lui Olimpiu Moruțan la FCSB! Latifundiarul din Pipera negociază pentru jucătorul pe care l-a vândut pe 4,2 milioane de euro la Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan se află acum la Pisa. Mijlocaşului îi expiră împrumutul la 30 iunie şi Gigi Becali vrea să o convingă pe Galatasaray să se întoarcă la FCSB.

Gigi Becali anunță posibila revenire a lui Olimpiu Moruțan la FCSB!

(n.r. – Garita e?) Stai să vedem, dacă rămâne liber ne interesează. (n.r – Moruțan se întoarce) Domne, e posibil, nu vreau să zic”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Tot astăzi, Gigi Becali a anunţat că 6 jucători se vor despărţi de FCSB.

Potrivit lui Gigi Becali, lui Joonas Tamm, Iulian Cristea, Billel Omrani, Boban Nikolov şi Valentin Creţu le expiră contractele. Celor 5 li se adaugă Deian Sorescu, pe care nu vrea să îl cumpere.

Reclamă

Tamm, la revedere, am încheiat cu el. Tamm, Cristea, Omrani, Boban Nikolov, Crețu, cinci. Oaidă, nu. Oaidă vreau ceva bani pe el, 100-200.000. Am încheiat contractul cu ei. Ce îmi e frică e că îl ia Hagi pe Cristea și face fotbalist din el. Hagi face din nimic fotbaliști.

Sorescu e liber, al șaselea jucător. Păi ce să fac cu Sorescu, îi mulțumesc pentru ce a făcut, dar nu-i mulțumesc că ce a făcut Borza ăla pe acolo… Sorescu e clar că nu e fundaș. El într-un fel ne-a ajutat și e posibil, dacă vor să ni-l mai lase împrumut, îl luăm. Trebuie să dăm 900.000 pe el, nu putem”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Gigi Becali, criticat după Farul – FCSB 3-2: „Nu e corect să dea vina pe jucători! El a greșit tactica!”

Gigi Becali e criticat după Farul – FCSB 3-2. Fost jucător al echipei patronate de Gigi Becali, Nana Falemi îl acuză pe latifundiar pentru rezultatul din „finala campionatului”.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e corect ca Gigi să dea vina pe jucători! El a greșit tactica! Detalii mici au făcut diferența!

Dar per total, ca Farul să arate așa bine, fără Alibec și condusă cu 2-0, în meci-finală, arată că acolo se muncește super-serios!!! Deci noi suntem departe! Prin urmare, nu e corect ca Gigi să dea în jucători!

Un meci-finală se joacă diferit față de un meci de campionat! Dacă Gigi juca corect, putea să câștige, cu tot decalajul de organizare al echipei și al clubului, care este net în favoarea lui Gică! Închide jocul! Schimbă sistemul, treci în 1-4-4-2.

Joacă mai departe cu Tamm, care nu mai este expus, dacă alegi să te aperi, spațiile sunt mai mici, riscurile sunt mai mici. Nu mai ieși în față decât cu Coman și Compagno și Cordea doar pe faza de joc!

Ataci doar pe contraatac și la faze fixe și eventual îi mai prinzi, îl dai și pe al 3-lea, și pe al 4-lea, pentru că ai calitate în față! Joci urât, dar la final ridici trofeul!

Ai încercat ceva ce nu ai putut, te-ai lăsat expus și ai plătit! Așa că nu e corect să dai vină pe jucători”, a scris Nana Falemi pe Facebook după Farul – FCSB 3-2.

Bănel Nicoliță, un monument de tristețe după ce FCSB a pierdut titlul: ”M-a durut capul până ieri”

Bănel Nicoliță a fost extrem de trist după ce FCSB a pierdut titlul în fața Farului. Echipa lui Gică Hagi s-a impus la Ovidiu, cu 3-2, după ce roș-albaștrii au condus cu 2-0.

Reclamă

Eu sunt foarte trist. M-a durut capul până ieri, sincer. Vorbesc foarte serios, n-am avut chef de nimic, nici să duc fetele la școală. Sunt un om care suferă. La 2-0 cine se mai gândea? La 2-0, echipa a dat dovadă că e puternică și își dorește să câștige acest meci.

Dar la 2-0 să te retragi în minutul 18? O echipă mare joacă, tată! Le dai 10 când îi prinzî în corzi, nu te mai retragi. Mai ales ce greșeală face fundașul central cu ăla mic… faci corner din care iese golul doi. Pentru mine, apărarea a trădat, toată linia.

Normal că a fost greșită schimbarea lui Tamm, eu nu-l scoteam o secundă, chiar dacă avea galben. Gândiți-vă că a luat 4 galbene tot sezonul. Ți-e frică că îl ia pe al doilea? Niciodată, e un jucător profesionist, cu multă experiență și nu făcuse vreo greșeală prin care să primească echipa gol. Nu aveai cum să-l scoți”, a spus Bănel Nicoliță.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Ardelenii i-au egalat la puncte pe olteni 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și