Închide meniul

Gigi Becali anunță „revoluția” la FCSB, dacă ratează titlul: „Scap de 3-4 jucători! Fac tăieri de salarii!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 aprilie 2022, 8:24

Gigi Becali anunță „revoluția la FCSB, dacă ratează titlul: „Scap de 3-4 jucători! Fac tăieri de salarii!

Jucătorul desfiinţat de Gigi Becali după FCSB - U Cluj 1-1

Gigi Becali, la Palat, într-o conferință de presă / Hepta

FCSB s-a apropiat la două puncte de liderul CFR Cluj, iar Gigi Becali speră să câștige primul titlu după o așteptare de 6 ani. Finanțatorul roș-albaștrilor se gândește deja la perioada de transferuri din vară, dar spune că totul va depinde dacă echipa sa va deveni campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali anunță că există posibilitatea să aducă 5-6 jucători, pentru ca FCSB să facă față pe două fronturi: campionat și cupele europene. Postul de atacant este cel care îl interesează cel mai mult pe patronul clubului, dar asigură că va avea răbdare cu tinerii Ianis Stoica și Andrei Dumiter.

Gigi Becali, avertisment dacă FCSB nu câștigă titlul: „Scap de 3-4 jucători! Fac tăieri de salarii”

Gigi Becali nu exclude nici o posibilă ratare a titlului. În acest caz, latifundiarul din Pipera va începe o „revoluție” la echipă, cu jucători dați afară și salarii tăiate.

„O să vedem în funcție de tragerea la sorți. Nu mai fac nimic la voia întâmplării. Totul este economic, probabil ne-ar mai trebui un atacant. Dar, aștept… poate Dumiter, poate Stoica să devină ceea ce avem nevoie.

Eu nu vreau să aduc jucători pentru că ai mei nu au valoare. Dacă aș aduce, aș face-o numai ca să putem face față pe mai multe fronturi. Dacă avem șanse măcar în Europa League sau Conference League vom mai cumpăra vreo 5-6 jucători.

Reclamă

Nu ai jucători mai voloroși decât ai noștri, poate un atacant. Dar ne trebuie două loturi, să mergem pe două fronturi. Altfel stau cuminte, liniștit. Nu am datorii, probleme financiare, de ce să nu stau liniștit? Dacă nu luăm campionatul, scap de 3-4 jucători. Fac tăieri de salarii!”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

FCSB riscă să nu poată juca în Ghencea derby-ul cu CFR Cluj

Gigi Becali caută o soluţie pentru ca derby-ul FCSB – CFR Cluj, din ultima etapă, să se dispute pe Stadionul Steaua. Patronul vicecampioanei României a anunţat că vrea să facă solicitare la MApN pentru ca echipa lui să fie primită în Ghencea. „Militarii” au însă un as în mânecă, de care au mai profitat şi în trecut.

Nu ştiu dacă vor tergiversa sau vor găsi în ziua meciului un meci de rugby sau vreun spectacol„, a răbufnit Gheorghe Mustaţă, liderul suporterilor celor de la FCSB, în exclusivitate pentru as.ro. La această variantă ar putea apela conducătorii lui CSA pentru a o ţine pe echipa lui Becali departe de arena care are 31.000 de locuri şi care a costat peste 94 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Mai exact, echipa de rugby CSA Steaua are meci cu CSM Galaţi pe 21 mai, ziua în care ar trebui să se dispute FCSB – CFR Cluj. Confruntarea e programată să aibă loc pe Municipalul din Galaţi, dar s-ar putea muta în Ghencea. Ar fi o soluţie la care au mai apelat bucureştenii şi în trecut.

În septembrie 2021, FCSB şi-a dorit să joace partida cu Academica Clinceni pe Stadionul Steaua, dar a fost refuzată. Chiar dacă echipa de rugby a „militarilor” avea deplasare cu Universitatea Craiova, CSA le-a propus ardelenilor să mute meciul la Bucureşti. Aceştia şi-au dat accepul, la fel şi Federaţia. A fost „manevra” prin care echipa lui Gigi Becali a fost refuzată. I s-a transmis că nu este disponibilă data din calendar.

Şefii lui CSA pot primi „undă verde” în posibila încercare de a repeta tactica folosită atunci. Din informaţiile Antena Sport, mulţi dintre rugbiştii de la CSM Galaţi locuiesc în Bucureşti. Se duc în Galaţi doar pentru duelurile din Liga Naţională. Deplasarea o fac vinerea, atunci când fac şi un antrenament. Sâmbăta îşi dispută meciurile, după care revin în Capitală. În condiţiile date, dacă CSA Steaua le propune să joace în Ghencea, sunt şanse mari ca aceştia să accepte.

Recomandări
  • Gigi Becali, avertisment dacă FCSB nu câștigă titlul
  • „Scap de 3-4 jucători! Fac tăieri de salarii”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și