Închide meniul

Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe”

Alex Ioniță Publicat: 26 aprilie 2024, 12:39

Reclamă
Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe

Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman!

Gigi Becali și Florinel Coman/ Colaj Profimedia

Gigi Becali a făcut anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Patronul de la FCSB a venit cu noi detalii despre accidentarea vedetei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a acuzat dureri la meciul cu Sepsi și a fost schimbat în prima repriză a partidei încheiate cu scorul de 2-2. Meciul de la Sf. Gheorghe s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman!

Patronul de la FCSB a dezvăluit că Florinel Coman a suferit o accidentare minoră, care îl va ține departe de teren la meciul cu Farul Constanța, de sâmbătă.

Totuși, Gigi Becali a dat de înțeles că acesta va juca în ultimele partide ale sezonului, pentru că dorește să devină golgheterul Ligii 1.

„A făcut analizele, are o chestiune minoră. Mâine nu cred că joacă. Dar el vrea să câștigăm toate meciurile. Când a auzit că am zis eu că vrea să evaluăm copiii. El a zis ‘Nu, nea Gigi! Eu vreau să devin golgheter și să câștigăm toate meciurile”, a spus Gigi Becali, la fanatik.ro.

Reclamă

FCSB poate câștiga titlul sâmbătă, la duelul cu Farul Constanța, de pe Arena Națională. Pentru a fi campioni, jucătorii lui Gigi Becali au nevoie de un singur punct din următoarele 4 partide.

Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona

Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona, la finalul meciului FCSB – Sepsi, scor 2-2, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1. Latifundiarul din Pipera e convins că „Mbappe” Coman a fost providenţial în acest sezon, aşa cum a fost argentinianul pentru Napoli în 1987.

Florinel Coman a înscris, la Sfântu Gheorghe, cel de-al 18-lea gol stagional. Atacantul în vârstă de 26 de ani are şi 10 pase decisive şi este la un pas de a deveni campion cu FCSB. La vară se poate îmbogăţi în Qatar, acolo unde este tentat cu un salariu anual de 2 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost omogenitatea echipei, lotul. Au jucat mult împreună şi cel mai important un Florinel Coman în mare formă. Cum a câştigat Maradona la Napoli, aşa a făcut Florinel la FCSB. Fără Coman ne va fi greu. O să luăm 5-6 jucători care, în total, să suplinească valoarea lui Coman.

Coman chiar dacă pleacă, putem să îl ţinem să joace preliminariile. Ei încep în septembrie, qatarezii. Am zis că iau 7-8 jucători pentru că avem nevoie pe două fronturi, să putem să ducem lupta. Cu Coman, fără Coman, ce o vrea Dumnezeu„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și