Închide meniul

Gigi Becali, aproape să-și îndeplinească visul! Atacantul dorit de patronul FCSB, cale liberă către vicecampioana României

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 august 2022, 17:03

Gigi Becali, aproape să-și îndeplinească visul! Atacantul dorit de patronul FCSB, cale liberă către vicecampioana României

Gigi Becali l-a sunat pe Nicolae Dică după Farul - FCSB 3-1

Gigi Becali, în timpul unui eveniment / Hepta

Gigi Becali este aproape să-și îndeplinească visul. Pavol Safranko (27 de ani), atacantul dorit de patronul FCSB, nu mai intră în planurile actualei sale echipe, Mamelodi Sundowns, din Africa de Sud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a anunțat că vrea să mai aducă la FCSB cel puțin încă un atacant în această vară. Recent, latifundiarul din Pipera a confirmat interesul pentru Pavol Safranko, jucător care a mai evoluat în Liga 1 la Sepsi, în perioada 2019-2021.

Gigi Becali, aproape să-și îndeplinească visul: Pavol Safranko, cale liberă către FCSB

„Da, și Safranko e o țintă”, a declarat, recent, Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Acum, visul lui Becali este aproape de a deveni realitate. Presa internațională anunță că Mamelodi Sundowns și-ar dori să scape de Safranko. Atacantul slovac a semnat cu formația din Africa de Sud în 2021, însă aventura sa s-ar putea încheia prematur, încă din această vară.

Potrivit publicației SABC Sport, conducătorii lui Mamelodi nu l-au inclus pe Safranko în lotul echipei pentru sezonul început recent.

Reclamă

Regulamentul din Africa de Sud spune că echipele din campionat pot să aibă în lot maximum 5 jucători străini. Și, conform sursei citate, Pavol Safranko nu mai intră în calculele oficialilor.

Mamelodi Sundowns a disputat deja 3 meciuri în noua stagiune, iar Safranko nu s-a aflat nici măcar pe bancă.

Safranko, pe picior de plecare de la Mamelodi Sundowns

Întrebat despre situația atacantului urmărit de Gigi Becali, antrenorul formației din Africa de Sud a anunțat că clubul va lămuri curând lucrurile, lăsând de înțeles că aventura slovacului la Mamelodi este ca și încheiată:

Reclamă 4 / 0/3

„În ceea ce îl privește pe Safranko, clubul va face anunțuri. Profilul clubului nostru s-a schimbat puțin. Și sunt anumite lucruri… dar nu pot să spun nimic acum, clubul va anunța”, a spus Rulani Mokwena, antrenorul lui Mamelodi, citat de SABC Sport.

Recent, Gigi Becali declara că Safranko este reticent în contextul unui transfer la FCSB din cauza criticilor lansate de patronul FCSB către jucătorii săi:

“El a zis că nu vrea să vină pentru că îi e frică că îl voi critica eu. Nu trebuie să îi promit eu. Nu știu, să vedem, vom negocia, să vedem și la bani”, spunea Gigi Becali, în urmă cu două săptămâni.

În prezent, Pavol Safranko este cotat la 800.000 de euro de transfermarkt.com.

FCSB a realizat 9 transferuri în această vară: David Miculescu, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, Joyskim Dawa, Vadim Rață, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Joonas Tamm și Rachid Bouhenna.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și