Închide meniul

Gigi Becali are coșmaruri înaintea derby-ului Rapid – FCSB: „La orice meci mi-e teamă! Nu mai am încredere în echipă”

Alexandru Ivan Publicat: 21 iulie 2022, 23:38

Gigi Becali are coșmaruri înaintea derby-ului Rapid – FCSB: „La orice meci mi-e teamă! Nu mai am încredere în echipă

Gigi Becali dictează tot la FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

  • Gigi Becali are coșmaruri înaintea derby-ului Rapid – FCSB
  • Anunțul dur făcut de latifundiarul din Pipera

Gigi Becali a recunoscut că se teme înaintea derby-ului Rapid – FCSB. Înfrângerea suferită de roș-albaștrii în fața lui Saburtalo în Conference League i-a distrus orice speranță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost umilită de Saburtalo în turul doi preliminar al Conference League, după ce, cu câteva zile în urmă, reușise doar un 1-1 cu U Cluj în prima etapă din Superliga.

Gigi Becali are coșmaruri înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Forma slabă arată de FCSB îl face pe Gigi Becali să se gândească la ce e mai rău înaintea derby-ului din Giulești cu Rapid, programat duminică.

Reclamă

„Nu mai ştiu, nu mai am niciun fel de încredere cum aveam pe vremuri. Nu mai am! La orice meci mi-e teamă, nu mai am încredere deloc în echipă. Concluzia mea, nu avem valoare! E o chestiune de antrenament şi de pregătire fizică. Da, de multe lucruri. Aşa e!„, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

FCSB a scăpat cu doar un gol încasat în meciul cu Saburtalo. Georgienii și-au creat mai multe ocazii la poarta lui Târnovanu, dar nu au fost inspirați la finalizare. Unica reușită a venit în minutul 41.

Reclamă

Jucătorii lui Saburtalo le-au predat o lecție de contraatac celor de la FCSB. Totul a plecat de la minge respinsă de apărarea gazdelor. Ovidiu Popescu a atacat ezitant un jucător georgian la mijlocul terenului și i-a oferit spațiu de manevră. Atacul a fost dezvoltat în partea stângă, unde Cordea a coborât prea târziu să-l dubleze pe Haruț.

Balonul a fost scos la marginea careului de 16 metri, pentru un șut fără preluare a lui Nonikashvili, care a avut culoar liber spre poarta lui Târnovanu. Jucătorii lui FCSB n-au ieșit la timp la întâmpinarea adversarului și au fost taxați. Șutul, la firul ierbi, a trecut pe sub Ștefan Târnovanu.

Gigi Becali: „Suntem prea proști!”

Greșelile fundașilor l-au scos din minți pe Gigi Becali. Nici Octavian Popescu nu mai e „Maradona”. Nimeni nu a scăpat de gura latifundiarului din Pipera! 

Reclamă 4 / 0/3

„Ovidiu Popescu în loc să dribleze dă mingea la adversar. Sunt oameni care au uitat fotbalul. Cert e că la ora asta noi nu avem deloc valoare. Îl aducem pe Şerban înapoi. Haruţ ce e pe partea dreaptă. El doar în spate, paşi în spate. Atacă, mă, adversarul! Vrei să dea gol?

Octavian Popescu nu mai este ăla, e altul. Nu îl mai cunosc pe ăsta. E ceva neînregulă. E posibil să fie din pregătirea fizică, de antrenamente. Eu nu am nicio problemă cu Toni Petrea, o să vorbesc cu jucătorii să văd ce se întâmplă. Ce să vorbesc cu antrenorul?

Mă uit la jucători, ei stau pe teren şi se uită la adversari. Uitaţi-vă să vedeţi cât am alergat cu U Cluj… 8-9 kilometri. Aşa nu ai cum să câştigi meciul. Eu i-am dat telefon lui nepotul meu, să aducă jucătorii de la Clinceni. Şi acolo mă costau. Gata, apoi las să vină un specialist, să vă facă vouă pe plac. Suntem prea proști! Nu avem valoare!”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

FCSB, umilință peste umilință în Conference League

Înfrângerea FCSB-ului cu Saburtalo e la concurență cu umilința suferită anul trecut împotriva lui Șahtior Karagandy. Echipa din Kazahstan a câştigat cu scorul de 5-3 la loviturile de departajare, în meciul retur disputat în Armenia, la Erevan.

FCSB n-a mai jucat în grupele unei competiții europene din sezonul 2017-2018, când au participat în Europa League. În acel sezon au ajuns în primăvara europeană, fiind învinși de Lazio.

În ultimii patru ani, FCSB a fost eliminată de: Rapid Viena (play-off Europa League), Vitoria Guimaraes (play-off Europa League), Slovan Bratislava (turul 3 Europa League), Șahtior Karagandy (turul 2 Conference League).

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”