Închide meniul

Gigi Becali aruncă „bomba”: „Mi-a spus că va rezolva problema Stelei și vom juca în Ghencea!”

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2022, 11:44

Gigi Becali aruncă „bomba: „Mi-a spus că va rezolva problema Stelei și vom juca în Ghencea!

Gigi Becali vrea să scape de Răzvan Oaidă

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă, la Palat / Hepta

  • Gigi Becali aruncă „bomba”
  • Anunţ clar despre subiectul „FCSB în Ghencea”

Gigi Becali aruncă „bomba” despre subiectul „FCSB în Ghencea” chiar după eliminarea din UEFA Conference League. Patronul vicecampioanei a dezvăluit că Marcel Ciolacu i-a promis că echipa sa va evolua în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost interzisă până acum în Ghencea, acolo unde evoluează rivalii de la CSA Steaua.

Gigi Becali aruncă „bomba” despre subiectul „FCSB în Ghencea”

„Vă dau o veste bună. Ieri am fost la slujbă, a fost acolo președintele PSD-ului, domnul Ciolacu. L-am salutat și a zis: domnul Becali, avem obligația să rezolva problema Stelei și vă promit, vă dau cuvântul meu, că vom rezolva problema Stelei și veți juca în Ghencea.

Reclamă

Am încredere, Ciolacu e un om serios, nu e agresiv. Eu cred că se va ține de cuvânt Ciolacu”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Gigi Becali, optimist după ce FCSB a fost eliminată din Conference League

Gigi Becali e optimist după ce FCSB a fost eliminată din Conference League. Patronul roş-albaştrilor este cu gândul doar la banii pe care i-a câştigat de-a lungul timpului din fotbal.

Reclamă

Gigi Becali susţine că a câştigat nu mai puţin de 200.000.000 de euro din fotbal. Totuşi, patronul FCSB nu a obţinut profit.

„Hai, la revedere! Se ştia dinainte. Am câştigat 200.000 de euro. Eu am câştigat 200 de milioane din transferuri, nu aţi văzut? Bine, cheltuielile au fost de 205-206 milioane. Am băgat în taxe, impozite. Ce vreţi de la mine? Bă, sunt bani 200 de milioane. Am mai dat şi de la mine!

Nu e vorba de echipă. Eu m-am bucurat de venirea lui Tavi Popescu. Înseamnă că îşi revine. Eu mă refer la viitor. Nu avem orizont şi nici viitor. Trebuie să pasez, nu vreau să jucăm doar din valoarea jucătorilor. Trebuie să avem o direcţie. Nimic n-am văzut la belgieni. Nu vreau să îi fac reproşuri lui Dică!”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ştefan Târnovanu, savuros: „Dacă nu vom fi lăsaţi în Ghencea, venim aici să jucăm!”

Ştefan Târnovanu a fost savuros după ce a fost erou în Sepsi – FCSB 0-1. Portarul roş-albaştrilor a avut din nou o prestaţie fabuloasă la Sfântu Gheorghe şi s-a amuzat la finalul meciului.

Târnovanu a transmis că preferă să evolueze de fiecare dată pe terenul lui Sepsi, dacă FCSB nu va fi lăsată să evolueze în Ghencea, stadionul rivalilor de la CSA Steaua.

„Este al doilea meci la rând în care am avut o evoluţie bună. Mă gândeam acum că, dacă nu vom fi lăsaţi în Ghencea să jucăm, putem să venim aici pentru că nu iau goluri. O să vedem. A fost un meci foarte dificil. Practică cam cel mai frumos fotbal alături de Farul Constanţa.

E un pas mare pentru play-off. Veneam după meciurile de uitat din Europa. Din 7-8 penalty-uri nu am reuşit să bat niciunul. Aveam lista pentru lovituri de la 11 metri, dar el (n.r Alexandru Tudorie) nu era pe ea!”, a declarat Ştefan Târnovanu la finalul meciului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”