Închide meniul

Victor Angelescu a spus câţi bani a investit Rapid în transferuri doar în acest sezon! Cât au plătit giuleştenii pe Rareş Pop

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 14 februarie 2024, 16:26

Victor Angelescu a spus câţi bani a investit Rapid în transferuri doar în acest sezon! Cât au plătit giuleştenii pe Rareş Pop

Victor Angelescu a spus câţi bani a investit Rapid în transferuri doar în acest sezon

Dan Şucu şi Victor Angelescu / Hepta

Victor Angelescu a spus câţi bani a investit Rapid în transferuri doar în acest sezon. Dan Şucu vrea să construiască o echipă de titlu, aşa că a adus mai mulţi jucători în care îşi pune mari speranţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelescu a spus că Rapid a plătit circa 5 milioane de euro pe transferuri doar în sezonul acesta. Pentru Rareş Pop, giuleştenii au plătit 700.000 de euro. UTA a păstrat şi un procent dintr-un viitor transfer.

Victor Angelescu a spus câţi bani a investit Rapid în transferuri doar în acest sezon!

”Undeva la 3 milioane și jumătate de euro. Cred că s-ar putea să fie mai mult. Poate 4 spre 5. Probabil că e în jur de 5. Sunt și jucătorii aduși în vară”, a declarat Victor Angelescu pentru digisport.ro despre sumele investite de Rapid în acest sezon în transferuri.

”Au fost negocieri și am reușit să ajungem la o sumă rezonabilă. Este de 700.000 și 20% dintr-un viitor transfer. Au cerut destul de mult. Fiecare club are o strategie. Negocierile au ținut câteva luni. Au ajuns într-un punct corect pentru ambele părți”, a spus Angelescu despre transferul lui Rareş Pop.

Rareş Pop, prezentat oficial la Rapid! Al optulea transfer realizat de giuleşteni în această iarnă

Rareş Pop a fost prezentat oficial la Rapid! Tânărul mijlocaş de doar 18 ani a semnat cu giuleştenii un contract valabil până în vara lui 2028. Pop va rămâne la UTA până la finalul actualei stagiuni, urmând ca în vară să se alăture lotului condus de Cristiano Bergodi.

Reclamă

Rareş Pop este cel de-al optulea transfer realizat de Rapid, în această perioadă de mercato. Ermal Krasniqi, Borisav Burmaz, Florent Hasani, Damjan Djokovic, Marian Aioani, Cătălin Vulturar şi Jakub Hromada au semnat cu giuleştenii.

Rareş Pop a fost prezentat oficial la Rapid, la puţin timp după ce a evoluat în partida dintre UTA şi Botoşani. Giuleştenii au plătit 800.000 de euro pentru a-l transfera pe mijlocaşul de 18 ani de la formaţia arădeană.

Rareș a jucat deja în 53 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc”

„Rapid l-a achiziționat pe Rareș Pop, unul dintre cei mai buni tineri jucători din țară.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de numai 18 ani, Rareș a jucat deja în 53 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc, reușind 6 goluri și 4 pase decisive.

Mijlocașul născut la Arad a semnat un contract valabil până în 2028, urmând a fi împrumutat la UTA, până în vară, când se va alătura lotului giuleștean.

În actualul sezon, Rareș Pop a evoluat în 25 de meciuri de Superligă, reușind să înscrie de trei ori, o dată chiar în poarta Rapidului, în partida de la Oradea, terminată la egalitate (2-2)”, au anunţat cei de la Rapid, pe pagina oficială a clubului.

„Este printre cei mai buni tineri din țară”

Daniel Niculae a oferit o primă reacţie, după transferul lui Rareş Pop la Rapid. Preşedintele giuleştenilor s-a declarat bucuros de faptul că trupa de sub Grant a reuşit să-l achiziţioneze pe tânărul mijlocaş, care are prezenţe în naţionalele de juniori ale României.

„Ne bucurăm că am reușit să îl achiziționăm pe Rareș, pentru că este printre cei mai buni tineri din țară și credem foarte mult în el.

Și-a dorit să rămână la UTA Arad, clubul care l-a format, până în vară, pentru că vrea să-și îndeplinească obiectivele cu arădenii.

Avem mare încredere în tinerii transferați, dar și în cei pe care îi avem deja în lot. De asemenea, avem și în Academie jucători de mare viitor, care sperăm să facă pasul către prima echipa, cât mai repede”, a declarat Daniel Niculae.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și