Închide meniul

Gigi Becali, criticat de un fost preşedinte al Rapidului pentru cum o conduce pe FCSB: „Nu are expertiză”

Publicat: 1 octombrie 2024, 21:09

Reclamă
Gigi Becali, criticat de un fost preşedinte al Rapidului pentru cum o conduce pe FCSB: „Nu are expertiză

Gigi Becali, criticat de un fost preşedinte al Rapidului pentru cum o conduce pe FCSB

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali e criticat de un fost preşedinte al Rapidului pentru cum o conduce pe FCSB. Dinu Gheorghe, zis „Vamă”, a subliniat că Gigi Becali nu are expertiză fotbalistică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Gheorghe a transmis că jocul FCSB-ului suferă în continuare. Fostul preşedinte al Rapidului anticipează că FCSB va câştiga şi restanţa pe care o are cu FC Botoşani. Echipa lui Valeriu Iftime a obţinut, in extremis, un punct la Bucureşti cu Dinamo, după ce „câinii” au condus cu 2-0.

Gigi Becali, criticat de un fost preşedinte al Rapidului pentru cum o conduce pe FCSB: „Nu are expertiză”

FCSB continuă evoluțiile din campionat, sunt la același nivel pentru că acolo lucrurile încă nu sunt așezate foarte clar. Cine decide nu are prea multă expertiză să facă alegerile cele mai bune.

Au adunat puncte, au reușit în Europa League să facă plăcerea patronului, financiar în primul rând… Norocul pentru FCSB în campionat e că nimeni nu excelează ca să spui că o echipă se desprinde și va fi greu de ajuns până la final.

Să vedem ce va fi în continuare. Va câștiga și restanța de la Botoșani (n.r: FCSB). Va trece cu un punct peste locul 6 ca să fie liniștit domnul Becali. Dar jocul lor are multe sincope… Și Sepsi a avut vreo două situații bune. Sepsi e una dintre marile dezamăgiri din acest sezon”, a declarat Dinu Gheorghe pentru prosport.ro.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali a transmis, recent, că principalul obiectiv al FCSB-ului în acest sezon este o clasare cât mai bună în grupa principală Europa League. FCSB a început cu dreptul grupa din Europa League, cu o victorie concludentă, cu 4-1, în meciul cu echipa letonă RFS. Totuşi, RFS este considerată atât de către specialişti, cât şi pe hârtie ca fiind cea mai slabă adversară a campioanei României din grupa competiţiei europene. Becali a explicat că este mai importantă competiţia europeană fiindcă de acolo vin banii.

Becali se concentrează pe Europa League, dar vrea şi prezenţa în play-off

Patronul roş-albaştrilor dezvăluia că a încasat deja 2.5 milioane de euro din biletele meciurilor pe care FCSB le va disputa acasă în grupa Europa League. În total, Becali estimează că va încasa 5 milioane de euro din bilete. Patronul roş-albaştrilor a făcut un calcul şi e de părere că FCSB va încasa peste 20 de milioane de euro din participarea europeană.

Chiar dacă FCSB se concentrează pe Europa League, Gigi Becali vrea ca echipa lui să continue să acumuleze puncte în campionat, pentru a intra în play-off. FCSB a învins-o în ultima etapă, cu 1-0, pe Sepsi, în deplasare. Singurul gol al partidei a fost marcat de Florin Tănase. A fost primul gol al lui Tănase pentru roş-albaştri, de la revenirea la FCSB.

Reclamă

FCSB este în acest moment pe locul 9 în Liga 1, cu 13 puncte obţinute după 10 partide disputate. O victorie în restanţa cu FC Botoşani i-ar apropia şi mai mult pe cei de la FCSB de play-off. În acest moment pe ultimul loc care duce în play-off se află CFR Cluj, care are 15 puncte după 10 partide disputate. Lider în Liga 1 continuă să fie U Cluj, echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău. U Cluj are 22 de puncte, obţinute după 11 partide disputate.

 

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01 2 oct.

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și