Închide meniul

Schimbările comandate de Gigi Becali la pauză au stârnit revolta jucătorilor FCSB: „De ce schimbăm? Mai bine jucăm aşa”

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2023, 9:39

Reclamă
Schimbările comandate de Gigi Becali la pauză au stârnit revolta jucătorilor FCSB: De ce schimbăm? Mai bine jucăm aşa”

Rapid vrea să transfere alţi doi jucători daţi afară de Gigi Becali de la FCSB

Gigi Becali într-o conferinţă de presă / Hepta

Schimbările comandate de Gigi Becali la pauza meciului cu Farul ar fi stârnit revolta jucătorilor FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, aceştia au reacţionat în vestiar când au aflat ce modificări a cerut patronul FCSB.

Schimbările comandate de Gigi Becali la pauza meciului cu Farul au stârnit revolta jucătorilor FCSB

De ce să schimbăm? Jucăm bine, să continuăm așa!”, ar fi spus în vestiar mai mulţi jucători, potrivit sursei citate.

Gigi Becali ar fi cerut schimbările pentru că l-a nemulţumit evoluţia lui Octavian Popescu şi fiindcă se temea ca Tamm să nu fie eliminat.

În locul lui Joonas Tamm a fost introdus Iulian Cristea, iar în locul lui Octavian Popescu a intrat Andrei Cordea.

Reclamă

Iulian Cristea l-a scăpat din marcaj pe Louis Munteanu la golul 3 al Farului, iar Andrei Cordea nu a avut realizări. Atât Cristea, cât şi Cordea au fost criticaţi după meci de Gigi Becali.

Gigi Becali i-a criticat pe jucătorii introduşi la pauză

Cine merită campionatul, îl merită! Dacă ai condus 2-0 şi primeşti trei goluri, nu poţi să ai pretenţi! Înseamnă că echipa adversă este mai valoroasă decât tine. Valoric nu, dar nu numai valoarea contează. Ca dovadă, noi nu merităm titlul. Ne-au bătut de la 2-0. Bravo lor!

Campionatul s-a pierdut aseară. S-a pierdut la jucători fără bărbăţie, fricoşi. Dacă noi intrăm cu 2-0 la pauză se schimba situaţia. Dacă intra Pantea, nu mai intra Cordea. Şi greşeala mea e că tot am avut încredere în Cordea ăsta. Văd că în loc să am încredere în el se duce din ce în ce mai jos. Sorescu… Deian Sorescu îi dă pasă lui Borza la 3 metri.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Popescu, în care eu aveam încredere, se ascundea de minge! Nu poţi să câştigi un meci în 2-3 jucători. Adică în Coman şi în Şut. Că nici Compagno nu prea a mai fost. A dat golul ăla şi nu prea a mai fost pe teren.

Pe urmă l-am băgat pe Iulian Cristea. Am zis că are ăla (n.r- Joonas Tamm) galben. Că dacă nu era Cristea puteam să fim acum din nou la campionat. I-a dat pasă la adversar. Vă daţi seama? Oamenii ăştia cred că au mintea prin alte părţi. N-au putere şi bărbăţie”, a spus Gigi Becali, potrivit orangesport.ro.

Tavi Popescu… Fotbalul nu e tiki-tiki, e război! Dacă el vrea tiki-tiki… Atunci nu mai am ce să fac!”, a mai declarat Gigi Becali după înfrângerea cu Farul.

Gigi Becali nu îl felicită pe Gică Hagi pentru câştigarea titlului! Care este motivul

Gigi Becali nu îl felicită pe Gică Hagi pentru câştigarea titlului. Latifundiarul a explicat motivul.

Patronul FCSB a precizat că ar fi „o ipocrizie, o falsitate” să îl felicite pe Hagi pentru un titlu pe care şi l-ar fi dorit şi el.

E prea mult să stai să feliciți. Ar fi o ipocrizie, o falsitate. Cum adică? Îl feliciți pe ăla care câștigă războiul? Eu nu sunt un fals, eu fac numai ceea ce simt. De exemplu când l-am văzut pe Gică la 2-0 îmi părea rău.

Altă dată nu era așa. Faptul că am pierdut și e Hagi campion am zis ‘lasă, domne’, până la urmă e nașul meu, prietenul meu din copilărie. El în asta și-a pus totul. Viața lui e fotbalul. Mie mi-a dat destule Dumnezeu”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și