Închide meniul

Gigi Becali, dat de gol de Victor Becali. Cine va fi antrenorul lui FCSB în 2023: „Ce nume mare să vină, Lionel Scaloni?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 decembrie 2022, 0:09

Gigi Becali, dat de gol de Victor Becali. Cine va fi antrenorul lui FCSB în 2023: „Ce nume mare să vină, Lionel Scaloni?

Gigi Becali, dat de gol de Victor Becali. Cine va fi antrenorul lui FCSB în 2023

Gigi Becali nu ia în calcul să schimbe antrenorul la FCSB / Antena Sport

Gigi Becali a fost dat de gol de Victor Becali. Vărul patronului roş-albaştrilor a anunţat cine va fi antrenorul lui FCSB în 2023. Acesta este convins că Mihai Pintilii va rămâne la conducerea echipei, iar Leo Strizu va continua să fie tehnicianul cu licenţă PRO de la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali anunţă că patronul lui FCSB nu are variante de antrenori care să fi obţinut performanţe importante şi care să poată fi aduşi. În condiţiile date, va alege să îi dea încredere celui care i-a fost secund lui Nicolae Dică.

Gigi Becali a fost dat de gol de Victor Becali. Mihai Pintilii va fi antrenorul lui FCSB şi în 2023

Agentul FIFA s-a amuzat şi a anunţat că la FCSB nu poate fi adus Lionel Scaloni, antrenorul care tocmai a ajutat Argentina să devină campioană mondială. Nici Reghecampf nu are şanse să revină la echipa lui Becali.

Eu cred că va rămâne Pintilii până la sfârșitul sezonului. Ce nume mare ar putea să vină? Scaloni?

Da, Reghecampf e acolo, a câștigat două campionate cu FCSB, sigur că e un nume important, dar are echipă deocamdată. Și la Craiova se zice că vine un nume mare, să vedem cine va veni. Eu asta cred, că va merge cu Pintilii„, a declarat Victor Becali la sptfm.ro.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf ar putea fi însă tentat de o revenire la Universitatea Craiova. Potrivit azerilor de la sportinfo.az, Mihai Rotaru ar fi dispus să-i ofere un salariu de 40.000 de euro, dar și un bolid Bugatti.

Nu îmi plac Bugatti-urile roșii. Nu îmi place culoarea roșie. De aceea nu sunt de acord să primesc mașina. Nu cred că acestea sunt lucruri pe care să le discutăm într-o conferință de presă”, a spus Reghecampf când a fost întrebat despre oferta pe care ar fi primit-o de la Mihai Rotaru.

Mihai Pintilii răsuflă uşurat după FCSB – FC Botoşani 1-0

La patru zile după ce au pierdut derby-ul cu CFR Cluj, jucătorii pregătiţi de Mihai Pintilii şi Leo Strizu s-au revanşat în faţa fanilor. Au obţinut un nou succes cu FC Botoşani şi au urcat pe locul 3 în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Pintilii a plecat în vacanţă fără să facă planul pentru meciurile rămase de disputat din play-off. Acesta a dezvăluit că va discuta cu Gigi Becali şi cu Mihai Stoica, dar că nu el decide ce jucători vor fi aduşi de FCSB.

Nu am ajuns atât de departe (n.r. la lista plecărilor). Mai avem timp, mai depinde şi de conducere, dacă îşi doreşte jucători tineri. Nu (n.r. dacă a înaintat o listă cu jucători pe care şi-i doreşte) şi nici nu am dat nume ca să dau afară jucători. Nu sunt în măsură. Deocamdată nu m-am gândit la asta, doar am antrenat. Nu m-am gândit atât de departe, să fac şi pe impresarul şi să aduc jucători la echipă. O să vorbesc cu MM, cu conducerea şi o să văd ce jucători îmi aduce. E o întrebare prea rapidă.

Vreau să avem sărbători fericite şi să ne bucurăm de locul pe care îl ocupăm în clasament. Nu, nu mă aşteptam să avem atâtea victorii. Când aveam 21 de puncte, nu te aşteptai niciodată să ai 6 victorii în campionat şi cu echipe bune„, a declarat Mihai Pintilii la digisport.ro.

FCSB încheie anul 2022 pe podium. Are 38 de puncte, cu 7 mai puţin decât liderul Farul Constanţa.

Gigi Becali, umilință totală pentru un antrenor

Gigi Becali, umilință totală pentru un antrenor, în direct la TV. Patronul FCSB a râs de Vivi Răchită, fostul tehnician al Petrolului. În timp ce vorbea despre soluții pentru banca roș-albaștrilor, Becali a anunțat că Răchită nu se află în atenția sa.

Gigi Becali și Vivi Răchită au avut un schimb de replici savuros, potrivit sport.ro, la finalul căruia amândoi au râs copios:

Becali: „Tu, Vivi nu (n.r. – să vină antrenor la FCSB), că ai paradit. Ai paradit oriunde te-ai dus și ca antrenor și ca președinte. Praf și pulbere!

Reclamă

Răchită: „Am promovat echipa și am făcut un stadion

Becali: „Domne, ai făcut tu stadionul? Ai dat tu cu toporul? Ai dat tu banii? Și ca antrenor ce ai făcut?

Răchită: „Am licența PRO, dar nu mai vreau să antrenez, să stau pe bancă și să veniți dumneavoastră să faceți schimbările

Becali: „Îți zic ce i-am zis și lui Rădoi când a plecat de la Craiova. Băi, finule, sunt părintele tău. Uită că ești milionar, dacă ești antrenor

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și