Închide meniul

Gigi Becali, decizie finală în cazul lui Billel Omrani! Ce se întâmplă cu atacantul, înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB

Cosmin Cioboată Publicat: 4 februarie 2023, 10:36

Gigi Becali, decizie finală în cazul lui Billel Omrani! Ce se întâmplă cu atacantul, înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB

Billel Omrani a marcat două goluri în acest sezon

Billel Omrani a marcat două goluri în acest sezon

  • Gigi Becali, decizie finală în cazul lui Billel Omrani
  • Ce se întâmplă cu atacantul, înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB

Gigi Becali a luat o decizie finală în cazul lui Billel Omrani. Atacantul francez a „contribuit” decisiv la autogolul FCSB-ului din meciul cu Farul Constanța, pierdut dramatic de roș-albaștri, scor 2-3, în etapa a 23-a din Liga 1. Omrani a trimis defectuos spre propria poartă și l-a învins pe Ștefan Târnovanu, în prelungirile partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omrani a fost introdus pe teren în minutul 61 al meciului cu Farul, în locul lui Andrea Compagno. Dacă în primul meci al anului reușea să marcheze golul victoriei, atacantul de 29 de ani a fost personaj negativ în duelul cu echipa lui Gică Hagi.

Gigi Becali, decizie finală în cazul lui Billel Omrani!

După autogolul FCSB-ului din minutul 90+5, a venit și golul victoriei pentru Farul, marcat de puștiul Sebastian Borza. Omrani a fost văzut de mulți drept unul dintre principalii vinovați ai înfrângerii uluitoare de pe Arena Națională. Mai mult, Mihai Pintilii și ceilalți membri din staff-ul tehnic s-ar fi arătat deranjați de felul în care fostul jucător de la CFR se comportă la antrenamente, dar și de atitudinea pe care acesta o are pe teren, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Cu toate acestea, Gigi Becali nu îl va pedepsi pe francez. Potrivit digisport.ro, patronul FCSB nu îl va exclude din lot pe Omrani pentru derby-ul cu CFR Cluj, din această etapă. Rămâne de văzut dacă Billel Omrani va fi aruncat în luptă din primul minut, în fața lui Andrea Compagno, sau își va face apariția pe teren după pauză.

Atacantul FCSB-ului a avut probleme la stomac în ultimele zile, dar între timp și-a revenit și este apt pentru meciul cu CFR Cluj, care ar putea cântări enorm în lupta pentru titlul din Liga 1. Billel Omrani a bifat 13 apariții în actualul sezon, reușind să înscrie două goluri și să ofere două pase decisive.

Reclamă

1 milion de euro este cota de piață a lui Billel Omrani. Contractul său cu FCSB expiră la finalul sezonului.

Derby-ul CFR Cluj – FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoica i-a transmis un ultimatum lui Billel Omrani!

Mihai Stoica a transmis un ultimatum pentru Billel Omrani. Managerul general de la FCSB îi cere atacantului de 29 de ani să îşi schimbe atitudinea. Doar aşa va avea o şansă să devină titular la vicecampioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Omrani a jucat în 13 meciuri din campionat pentru roş-albaştri şi a înscris 2 goluri. De numai 6 ori şi-a făcut loc în primul 11. În derby-ul cu Farul, pierdut cu scorul de 2-3, francezul a intrat după o oră de joc. L-a înlocuit pe Andrea Compagno, cel care tocmai marcase din penalty.

”Omrani are evoluții oscilante, el știe de ce. Se luptă pentru postul de titular cu golgheterul campionatului, care e de o seriozitate ieșită din comun. El stă 45 de minute în plus la sală.

Jucătorii își caută mereu alibiuri, obligatoriu e antrenamentul, după care lucrează fiecare unde consideră, cum consideră.

Eu nu mă rog de niciun jucător ca să facă fotbal de performanță și să facă milioane. Dacă ei nu înțeleg că de la FCSB se pleacă cel mai ușor, dacă ei nu vor, ce să fac. Vitrina încă e luminată la noi”, a mai declarat Mihai Stoica.

Billel Omrani a ajutat-o pe FCSB să câştige primul meci din 2023. A marcat golul victoriei din deplasarea cu Hermannstadt. A fost a doua reușită a francezului din acest sezon, după cea din duelul cu Chindia.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”