Închide meniul

Gigi Becali, derapaj la adresa unui antrenor din Liga 1: „Îi dă şi după aia îl aruncă în cap”!

Publicat: 18 septembrie 2024, 18:46

Reclamă
Gigi Becali, derapaj la adresa unui antrenor din Liga 1: „Îi dă şi după aia îl aruncă în cap!

Gigi Becali, derapaj la adresa unui antrenor din Liga 1

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali a comis un derapaj la adresa unui antrenor din Liga 1. Patronul FCSB-ului s-a legat de afinităţile religioase ale lui Ioan Ovidiu Sabău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a învins-o cu 2-0 pe Rapid, în deplasare, şi s-a distanţat în fruntea Ligii 1. Clujenii lui Sabău au 21 de puncte după 9 etape disputate: 6 victorii şi 4 rezultate de egalitate.

Gigi Becali, derapaj la adresa unui antrenor din Liga 1: „Îi dă şi după aia îl aruncă în cap”!

Podiumul Ligii 1 e unul surprinzător după 9 etape disputate. Pe locul 2 e Oţelul, cu 16 puncte şi un meci mai puţin disputat. Oţelul şi U Cluj sunt singurele echipe neînvinse din acest sezon.

Pe locul 3 e Dinamo, care are 15 puncte după 9 etape. Pe 4 e Universitatea Craiova, care are acelaşi număr de puncte ca şi Dinamo.

Dacă U Cluj joacă ce a jucat aseară devine periculoasă. Dar nu îmi vine să cred că e o echipă prea valoroasă, pentru că au acolo câţiva jucători pe care i-am dat de la mine, la care am renunţat eu.

Reclamă
Reclamă

Ori e prea bun, mare antrenor ăla, iehovistul. Dacă iehovistul e prea mare antrenor, nu-i problemă nici asta, pentru că îi dă Iehova ce-i dă şi după aia îl lasă de îl aruncă în cap pe iehovist.

Ei le dă tra la la, tra la la, şi pe urmă vin în cap iehoviştii, că-i lasă vrăjmaşul din mână şi le dă putere vrăjmaşul la iehovişti. E antrenor bun că-i vrăjmaşul la iehovişti. Ori e Rapidul prea slabă. Acum rămâne de văzut, una din două.

Rapidul nu e o echipă foarte slabă, nu ştiu ce s-a întâmplat. Ce cred eu că s-a întâmplat, nu pot să spun. Nimeni nu face analiza la echipa mea şi atunci nu-i frumos să fac nici eu la alţii. Ce, mă fac acum comentator de fotbal sau analist? Nu vreau, dar îmi cam dau seama ce s-a întâmplat”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre titlu, după ce Universitatea Cluj a câştigat în Giuleşti

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre titlu, după ce Universitatea Cluj a câştigat în Giuleşti. Clujenii au câştigat cu 2-0 în Giuleşti şi au un avans de 5 puncte în fruntea clasamentului.

Ioan Ovidiu Sabău a spus că obiectivul realist din acest sezon ar fi calificarea în playoff, iar la anul echipa sa să se bată la titlu. Totuşi, Sabău a spus că se gândeşte că ar putea da lovitura şi în acest sezon.

”(n.r. vă gândiți la câștigarea titlului în acest sezon?) Când ajungi aici, oricând ai vrea tu, te gândești ce frumos ar fi dacă s-ar întâmpla (n.r. să iei titlul). În sezonul acesta obiectivul realist ar fi play-off-ul, iar în anul viitor să ne batem la titlu”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la digisport.ro.

Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău

Rapid – Universitatea Cluj s-a terminat 0-2. „Șepcile roșii” au făcut spectacol pe terenul echipei lui Marius Șumudică.

După acest rezultat Rapid este pe locul 11 în Liga 1, cu 9 puncte. De cealaltă parte, U Cluj este pe primul loc, cu 21 de puncte, la 5 lungimi de Oțelul Galați, care e pe 2.

Rapid: Siegrist – Manea, Săpunaru, Pașcanu, Braun – Grameni, Hromada, Christensen – Micovschi, Burmaz, Petrila
Rezerve: Aioani, Onea, Ignat, Blazek, Borza, Emmers, Vulturar, Kait, Gojkovic, R. Pop, Hasani, Jambor
Antrenor: Marius Șumudică

U Cluj: Gertmonas – Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu – Silaghi, Ov. Popescu, Bic, Berto – Nistor – Thiam
Rezerve: Gorcea, Oancea, Van Der Werff, Mitrea, Lasure, Codrea, G. Simion, Rață, Botă, Tchassem, Blănuță
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Arbitru: Sebastian Colţescu (Bucureşti)
Asistenți: Daniel Mitruţi (Craiova), Sebastian Gheorghe (Suceava).
Arbitru VAR: Florin Andrei (Târgu Mureş).
Asistent VAR: Valentin Avram (Bucureşti)

Stadion: Giulești
Observator arbitri: Adrian Comanescu (Râmnicu Vâlcea)

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:30

LIVE TEXTBologna – Șahtior 0-0 şi Sparta Praga – Salzburg 2-0. Manchester City – Inter (22:00), meciul zilei din Liga Campionilor

20:29

Ciprian Tătăruşanu, prima apariţie publică după ce şi-a anunţat retragerea! Mesajul uriaş pentru fanii FCSB-ului

20:11

Dinamo încearcă două lovituri importante pe piaţa transferurilor! Jucătorii care ar putea semna cu echipa antrenată de Kopic

19:28

„Decizie sălbatică” Reacţia danezilor după ce Adrian Petre s-a retras la 26 de ani: „Părea că va avea o carieră grozavă”

18:18

Scoţienii, uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers: „O situaţie foarte dezordonată. Mai bine ar pleca!”

18:14

Remarcatul lui Carlo Ancelotti după Real Madrid – Stuttgart 3-1: „E cel mai bun din lume”

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 6 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și