Închide meniul

Gigi Becali, despre prejudiciul de 36 de milioane de euro: „Cum să ceară despăgubiri? Nu poți să ceri”

Alex Masgras Publicat: 25 octombrie 2023, 16:05

Reclamă
Gigi Becali, despre prejudiciul de 36 de milioane de euro: „Cum să ceară despăgubiri? Nu poți să ceri

Gigi Becali, despre prejudiciul de 36 de milioane de euro

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali a vorbit despre prejudiciul de 36 de milioane de euro, după ce Curtea de Apel a decis că FCSB a folosit ilegal palmaresul Stelei în perioada 2003-2017.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul celor de la FCSB a vorbit despre posibilitatea ca cei de la CSA Steaua să se folosească de decizia de luni a Curţii de Apel pentru a cere despăgubiri de 36 de milioane de euro de la FCSB.

Gigi Becali, despre prejudiciul de 36 de milioane de euro

Patronul celor de la FCSB susţine că cei de la CSA Steaua nu pot pretinde palmaresul, în condiţiile în care, spune acesta, „militarii” nu aveau secţie de fotbal.

„Nu au calitate procesuală. Cum să ceară despăgubiri? Nu poți să ceri. Ei nu aveau secție de fotbal. Cum să ceri prejudiciu? Dacă nu ai avut secție de fotbal nu puteai să-mi ceri prejudiciu că tu nu puteai produce bani, nu puteai să vinzi. Ce înseamnă prejudiciu? Că eu prin fotbal aveam o imagine și nu am putut să câștig bani din cauza ta.

Cum să vă luați după Talpan? Cum să fie Becali bun de plată? La ce? Hotărârea asta în speța prejudiciului, mă ajută pe mine. Eu vreau palmaresul doar pentru suporteri. Acest proces e numai și numai pentru suporteri, atât. Pentru galerie mai ales, că suporterii știu care e adevărul. Galeria este mai agresivă în privința asta.

Reclamă

Ei nu au calitate procesuală din 1998, nu pot pretinde palmaresul. Păi, cum să poți atunci să pretinzi prejudiciu? Nu există niciun prejudiciu pentru palmares, pe istorie. Prejudiciul este un bun material pe care poți să-l produci și nu-l faci. Asta înseamnă prejudiciu. Eu puteam să fac niște bani și tu m-ai afectat și nu i-am mai putut face. Cu ce i-am afectat eu ca să nu mai poată folosi palmaresul? Și cum vindeau ei palmaresul?”, a declarat Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

CSA Steaua, comunicat oficial după decizia în procesul de palmares cu FCSB

Instanţa a decis ca palmaresul din perioada 1947-1998 să aparţină celor de la CSA Steaua. Astfel, prin comunicatul emis, „militarii” menţionează trofeele câştigate de echipă în anii respectivi.

CSA Steaua a notat, în comunicatul oficial transmis, faptul că a primit un verdict favorabil din partea Instanţei, iar nu mai puţin de 44 de trofee se află în vitrina clubului.

Reclamă 4 / 0/3

„Mai aproape de victoria finală!

Un nou verdict favorabil pentru clubul nostru. Curtea de Apel a confirmat că palmaresul din perioada 1947-1998 aparţine Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”.

Această decizie întăreşte pentru încă o dată că Steaua Bucureşti este cea mai titrată formaţie din fotbalul românesc, având în vedere cele 44 de trofee care strălucesc în vitrina clubului.

Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, 20 de trofee de campioană. 19 Cupe ale României şi 3 Supercupe ale României sunt trofeele cu care steliştii se mândresc şi se vor mândri pentru totdeauna.

Steaua înseamnă Lăcătuş, Balint, Tudorel Stoica, Piţurcă, Iovan, Bumbescu, Ilie Dumitrescu, Iordănescu, Hagi, Dan Petrescu, Emerich Jenei şi toţi marii fotbalişti care au îmbrăcat de-a lungul timpului tricoului roş-albastru.

Steaua înseamnă iubire necondiţionată, sacrificiu, unitate, deminitate.

STEAUA SUNTEM NOI, cei care nu au trădat niciodată culorile roş-albastre!”, a notat CSA Steaua, în comunicatul oficial transmis pe Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor Vezi toate știrile
Citește și