Închide meniul

Gigi Becali, dezvăluire incredibilă despre Dan Nistor: „Rotaru a vrut să mi-l vândă acum o săptămână! I-am zis să îmi dea 50.000 de euro şi îl iau”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 februarie 2023, 12:59 / Actualizat: 14 februarie 2023, 14:04

Reclamă
Gigi Becali, dezvăluire incredibilă despre Dan Nistor: „Rotaru a vrut să mi-l vândă acum o săptămână! I-am zis să îmi dea 50.000 de euro şi îl iau

Soţia preferatului lui Gigi Becali arată fabulos

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a făcut o dezvăluire incredibilă despre Dan Nistor. Becali a dezvăluit că Mihai Rotaru i-a propus să îl ia pe Dan Nistor. Becali a refuzat, iar Nistor a semnat cu Universitatea Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a ironizat pe Dan Nistor şi a spus că doar dacă mai primea şi bani îl lua la FCSB. I-a cerut 50.000 de euro lui Rotaru ca să îl scape de Nistor.

Gigi Becali, dezvăluire incredibilă despre Dan Nistor

„L-au vândut la U Cluj. Au vrut să mi-l dea și mie, dar prin Șiman. M-au întrebat cât dau pe el. Și am zis minus 50.000. Să îmi dea Rotaru mie 50.000 și îl iau. Acum o săptămână mi l-au propus”, a spus Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

Dan Nistor a plecat de la Universitatea Craiova la Universitatea Cluj

În perioada petrecută la Craiova, Dan Nistor a jucat 123 de meciuri pentru olteni. Mijlocaşul a reuşit să marcheze 15 goluri şi să dea şi 18 pase decisive. Nistor (34 de ani) ar putea debuta vineri la Universitatea Cluj, în deplasarea de la Chindia.

„FC Universitatea Cluj încheie perioada de transferuri cu o nouă mutare. Clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu Dan Nistor (34 de ani). Mijlocașul central cu 394 de meciuri în prima ligă are în palmares un titlu de campion în Liga 1, o Cupă a României, o Cupă a Ligii și o Supercupă„, au anunţat ardelenii pe reţelele de socializare.

Reclamă

Şi oltenii au anunţat despărţirea de Dan Nistor. „Mulțumim, Dan Nistor! Clubul Universitatea Craiova l-a transferat definitiv pe mijlocașul Dan Nistor la FC Universitatea Cluj. Îi mulțumim lui Dan pentru modul în care a apărat blazonul Științei și îi dorim mult succes în continuare!” se arată pe pagina de Facebook a Universității Craiova.

Dan Nistor, prima reacţie după despărţirea de Universitatea Craiova

Dan Nistor a avut o primă reacţie după despărţirea de Universitatea Craiova, venită chiar în ultima zi de mercato din Liga 1. Ruptura a venit la trei ani distanţă de la venirea mijlocaşului în Bănie. Pe lângă Nistor, au mai plecat şi Ivan Martic şi Paul Papp.

În perioada petrecută la Craiova, Dan Nistor a jucat 123 de meciuri pentru olteni. Mijlocaşul a reuşit să marcheze 15 goluri şi să dea şi 18 pase decisive. Nistor (34 de ani) ar putea debuta vineri la U Cluj, în deplasarea de la Chindia.

Reclamă 4 / 0/3

„Vă mulțumesc pentru clipele minunate, a fost o plăcere!”, a fost mesajul lui Dan Nistor, pe reţelele de socializare, pentru fanii Universităţii Craiova, după despărţirea de gruparea din Bănie.

„Baftă, fratele meu! Toate cele bune”, i-a urat Andrei Ivan, cel care a adus victoria în meciul cu CFR Cluj, cu dubla marcată pe „Ion Oblemenco”.

Ivan Martic şi Paul Papp au plecat şi ei de la Universitatea Craiova. A revenit Vlădoiu
Ștefan Vlădoiu a revenit la Universitatea Craiova, în aceeași zi în care Paul Papp și Ivan Martic au plecat de la clubul din Bănie. Papp și Martic, doi dintre jucătorii care se aflau pe „lista neagră” a lui Rotaru, au plecat de la formația pregătită de Eugen Neagoe.

Paul Papp a semnat cu Petrolul Ploiești, în timp ce Ivan Martic a fost cedat sub formă de împrumut la U Cluj. Totuși, nu au fost doar despărțiri pe ultima sută de metri, la Universitatea Craiova. Tot pe 13 februarie, oltenii au anunțat revenirea lui Ștefan Vlădoiu.

Vlădoiu evoluase în prima parte a sezonului, sub formă de împrumut, chiar la U Cluj, formația unde Martic va juca până în vară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și