Închide meniul

Gigi Becali e gata să îi dea gratis un jucător lui Dan Şucu: „Nu vreau niciun ban!” Răspunsul lui Angelescu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 decembrie 2023, 10:35

Gigi Becali e gata să îi dea gratis un jucător lui Dan Şucu: „Nu vreau niciun ban! Răspunsul lui Angelescu

CFR Cluj transferă de la rivala FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali e gata să îi dea gratis un jucător lui Dan Şucu. Este vorba de Damjan Djokovic, jucător ce a căzut în dizgraţia lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB a spus că nu vrea niciun ban de la Rapid pe Djokovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce în vară i-a luat pe Cristea şi Oaidă, Dan Şucu poate aduce un nou jucător de la FCSB la echipă. Becali l-a anunţat că nu îi va cere niciun ban,

Gigi Becali e gata să îi dea gratis un jucător lui Dan Şucu

„Nu am primit ofertă de la Rapid pentru Djokovic, dar poate să îl ia liber. Da, din iarnă. Nu vreau niciun ban”, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

De cealaltă parte, Victor Angelescu, acţionarul minoritat al Rapidului, a spus că nu este momentul să se speculeze pe seama unui eventual transfer al lui Djokovic.

„M-a mai întrebat cineva. Nu comentăm. Știți că noi nu comentăm de niciun transfer care nu este realizat, deci nu vă pot spune absolut nimic despre niciun jucător”, a spus Angelescu pentru sursa mai sus citată.

Reclamă

Marius Şumudică, convins că Rapid ar da lovitura cu transferul lui Damjan Djokovic

Marius Şumudică s-a declarat convins de faptul că Rapid ar da lovitura cu transferul lui Damjan Djokovic de la FCSB. Antrenorul lui Gaziantep a dezvăluit că a purtat o scurtă discuţie cu mijlocaşul croat, şi i-a spus acestuia că formaţia de sub Grant ar fi varianta ideală pentru el, în această perioadă de mercato.

Damjan Djokovic a fost pus „pe lista neagră” de Gigi Becali şi urmează să plece de la FCSB, în această iarnă. După ce a refuzat-o pe Dinamo, mijlocaşul de 33 de ani este aproape de Rapid, după cum a anunţat prosport.ro.

De asemenea, tehnicianul român a mai dezvăluit că Damjan Djokovic ar aduce un plus imens la Rapid, mărturisind că giuleştenii au avut de suferit în linia mediană, în prima parte a acestui sezon. „Şumi” a mai transmis că Djokovic merita să primească mai multe şanse la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Ar fi cea mai bună mutare pentru Rapid. Este peste toţi mijlocaşii centrali pe care îi are Rapid. Unde ei au suferit pe zona centrală, e un jucător care poate să ajungă la finalizare, ţine la tăvăleală, mă refer la presiunea publicului. Am vorbit cu el ieri la telefon, era o discuţie legată de Turcia, că Gaziantep era interesată de el. L-aş fi luat mâine, dar nu pot, acolo trebuie să joc cu un turc, nu pot să joc cu el.

Nu l-aş fi luat să-l ţin pe bancă, merită să joace, merita mai multe şanse. Mă întreba despre viitor, avem o relaţie bună, m-a întrebat şi de Rapid. N-am putut decât să-i vorbesc la superlativ, e locul care i s-ar potrivi cel mai bine. Cât a jucat Djokovic la FCSB, îl confundăm cu vreun stelist sau FCSB-ist? Despre ce vorbim… Din păcate, Djokovic nu a avut prea multe şanse”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
Vezi toate știrile
Citește și