Închide meniul

Gigi Becali, elogiu pentru Elias Charalambous: „A dat zvâcul ăsta echipei! Tavi a spus că datorită sfaturilor lui!”

Cosmin Olteanu Publicat: 18 aprilie 2023, 14:41

Reclamă
Gigi Becali, elogiu pentru Elias Charalambous: A dat zvâcul ăsta echipei! Tavi a spus că datorită sfaturilor lui!”

Florentin Pandele, prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că e gata să investească la FC Voluntari

Gigi Becali îşi face cruce / AS.ro

Gigi Becali a avut un elogiu pentru Elias Charalambous! FCSB a învins-o pe Farul Constanța, 2-1, în etapa a patra din play-off-ul Ligii 1, grație golurilor lui Andrea Compagno și Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, FCSB se află la două puncte distanță de liderul Farul Constanța, în clasamentul Ligii 1.

Gigi Becali, elogiu pentru Elias Charalambous

Latifundiarul din Pipera a avut numai cuvinte de laudă pentru noul antrenor al FCSB-ului, Elias Charalambous, care a fost adus după plecarea lui Leo Strizu.

„A venit omul și a făcut treabă. Văd ce joacă echipa. Dacă văd eu că face ceea ce face, mai mă bag eu? Păi, ce, sunt nebun? Dacă omul face treabă bună, pentru ce să mă mai bag? Dacă văd că, căruța se strâmbă, mă bag.

Dar omul văd că face treabă bună, nu că bună, extraordinară! Vorbesc cu jucătorii, îmi spun că le dă sfaturi. A dat zvâcul ăsta echipei. Tavi să joace în dreapta… a spus că și datorită sfaturilor lui Charalambous. E mare lucru! Atunci, să rămână aici și să facă treabă”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Totodată, Gigi Becali a recunoscut faptul că Farul Constanța este o echipă puternică, chiar dacă a fost învinsă de FCSB.

„Suntem cei mai buni dintre cei mai buni, că i-am bătut pe cei mai buni. Înseamnă că noi suntem cei mai buni dintre cei mai buni.

Gică, am văzut, era cam supărat, dar echipa lui a jucat. Numai că pe noi ne-a găsit într-o seară când nu aveai… ți-a spulberat tot. Farul este o echipă care joacă și ei au jucat și aseară, numai că nu ai ce să le faci”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous, cucerit de Octavian Popescu şi Florinel Coman

Antrenorul FCSB-ului a mărturisit faptul că a fost cucerit de evoluțiile lui Octavian Popescu şi Florinel Coman, de la meciul cu Farul.

O victorie importantă pentru noi. A fost foarte bine că am câştigat poate împotriva celui mai dificil adversar. Sunt trei puncte care ne ajută foarte mult din punct de vedere psihic. Vreau să le mulţumesc şi fanilor. A fost o atmosferă incredibilă. Vreau să împart această victorie cu ei.

Acesta e stilul meu (n.r. că este agitat pe margine). V-am spus că aşa mă manifest. Avem jucători de calitate. Concentrarea noastră a fost la capacitate maximă. Încercăm să jucăm foarte bine.

Jucătorii s-au antrenat foarte bine, de când am ajuns eu aici. Sunt foarte fericit că sunt membru al acestei echipe. Avem multe puncte pe care trebuie să le îmbunătăţim, dar la atitudine stăm bine.

Cred că toată România a văzut calitatea lui Octavian Popescu. Avem foarte mulţi jucători de calitate. Sunt fericit că sunt antrenorul acestei echipe.

Florinel Coman e un jucător foarte profesionist, de fiecare dată se antrenează foarte bine. Astăzi a fost o muncă din punct de vedere colectivă foarte bună.

Important e să ne gândim la adversarul următor. Nu avem foarte mult timp să ne gândim la această victorie. Important e să fim foarte bine pregătiţi la fiecare meci”, a spus Elias Charalambous, la finalul meciului cu Farul.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și