Închide meniul

Gigi Becali, explicaţie fabuloasă după ce nu a mai mers la întâlnirea cu Răzvan Burleanu: „Am fost obosit! Ne vedem mâine că nu este aglomeraţie!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 mai 2023, 19:36 / Actualizat: 16 mai 2023, 17:06

Reclamă
Gigi Becali, explicaţie fabuloasă după ce nu a mai mers la întâlnirea cu Răzvan Burleanu: „Am fost obosit! Ne vedem mâine că nu este aglomeraţie!

Gigi Becali, pariu nebun înainte de FCSB - CSKA 1948 Sofia 1948

Gigi Becali râde într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a oferit o explicaţie fabuloasă după ce nu a mai mers la întâlnirea cu Răzvan Burleanu. Patronul de la FCSB a spus că vrea să se întâlnească sâmbătă cu Răzvan Burleanu pentru că nu este o zi cu trafic aglomerat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali trebuie să se întâlnească cu Răzvan Burleanu astăzi, însă patronul de la FCSB nu a mai ajuns la sediul Federaţiei Române de Fotbal. Becali a oferit o primă reacţie după ce l-a lăsat pe şeful FRF cu „ochii în soare”.

Gigi Becali, explicaţie fabuloasă după ce nu a mai mers la întâlnirea cu Răzvan Burleanu

„Eu am fost foarte obosit și de aceea n-am mai mers! O să vedem, ne vedem mâine (n.n. cu Răzvan Burleanu). Nici nu este aglomerație, este mai bine așa. Vreau să-i demonstrez că nu am nicio răutate și va fi o discuție prietenească între mine și Răzvan Burleanu”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Întâlnirea dintre Gigi Becali și Răzvan Burleanu a fost stabilită ca urmare a scandalului de arbitraj de la Rapid – FCSB, 1-0. La acel moment, Becali a vorbit în termeni duri despre președintele FRF și a anunțat că iese din fotbal.

„Nu știu, o să vă anunțăm (n.r. când va avea loc întâlnirea)! Adică o să vă anunțe domnul Becali (n.r. râde). Chiar nu știu (n.r. de ce a amânat), întrebați-l pe dumnealui. A fost ocupat, din ce am înțeles”, a declarat Răzvan Burleanu, la plecarea de la sediul FRF.

Reclamă

Ce condiție a trebuit să accepte Gigi Becali pentru a se putea întâlni cu Răzvan Burleanu

După atacurile lui Gigi Becali, Răzvan Burleanu a declarat faptul că nu îi poartă ranchiună patronului de la FCSB și că ar fi dispus să aibă o discuție cu acesta, doar dacă îi va spune trei nume de foști arbitri „cărora le-a dat bani”.

„Am discutat cu domnul Argăseală, i-am spus de toată deschiderea noastră, nu sunt un tip ranchiunos. Această întâlnire cred că totuși va avea loc, dacă e deschis la dialog, la 24 de ore distanță.

Însă ce condiție aș avea, pentru a merge mai departe, cu orice discuție, este aceea care face referire la o listă, pe care l-aș ruga să mi-o pună la dispoziție în momentul în care ne vom întâlni. Deci are timp să se pregătească la următoarea întâlnire.

Reclamă 4 / 0/3

E o listă cu trei arbitri, trei foști arbitri cărora le-a dat bani sau alte beneficii, direct sau indirect, și cu care el s-ar simți mai confortabil dacă s-ar afla la conducerea arbitrajului românesc. Și îi promit că lista respectivă rămâne una confidențială.

Trebuie să vă împărtășesc că, la ultima întâlnire pe care am avut-o aici, domnul Becali mi-a împărtășit despre aceste practici, care erau legate de trecutul fotbalului nostru, în ceea ce privește persoane din organizație sportivă. Așa că aș fi curios doar pentru a înțelege mai bine cum arăta peisajul fotbalistic în trecut”, a spus Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și