Închide meniul

Gigi Becali face economie de aproape un milion de euro pe an, doar din salariile a trei jucători

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 mai 2022, 12:25

Gigi Becali face economie de aproape un milion de euro pe an, doar din salariile a trei jucători

Gigi Becali, sfătuit de Valeriu Iftime să îl ia pe Joyskim Dawa

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali face economie de aproape un milion de euro pe an! Finanțatorul FCSB este gata să renunțe la jucătorii cu salarii mari. Este vorba de Claudiu Keșeru, Paulo Vinicius și Florin Tănase. Dacă primilor doi le expiră contractul, pentru cel de-al treilea, Gigi așteaptă o ofertă pentru a-l lăsa să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact, 840.000 de euro va fi economia pe care o va face Gigi Becali, pe an, doar din salariile celor trei, la care se mai adaugă și cel al lui Burlacu, alt jucător care va pleca de la FCSB, după cum a anunțat Mihai Stoica.

Gigi Becali face economie de aproape un milion de euro

Salariul lui Keșeru este de 25.000 de euro, pe lună, ceea ce înseamnă o economie de 300.000 de euro, pe an, pentru Gigi Becali. Cel al lui Vinicius este de 15.000 de euro, pe lună, ceea ce rezultă că Becali va economisi 180.000 de euro pe an.

La aceștia se poate adăuga salariul lui Florin Tănase, pe care Gigi Becali este hotărât să-l lase să plece, dacă va veni o ofertă care să-i convină. 30.000 de euro, pe lună, este salariul lui Tănase, iar, dacă acesta se va transfera, Becali va mai economisi încă 360.000 de euro pe an.

Cum va arăta lotul FCSB, în sezonul următor

Mihai Stoica a dezvăluit cum va fi structurat lotul vicecampioanei, în sezonul următor. Denis Haruţ, Dragoş Nedelcu, Gabriel Simion, Cristian Dumitru şi Alexandru Pantea sunt cei cinci jucători pe care MM îi aşteaptă înapoi la FCSB. Aceștia au fost împrumutați, în acest sezon, la diverse echipe.

Reclamă

„E devreme, dar nu e devreme, adică îl avem structurat (n.r. lotul). Nu prea cred că vor fi achiziţii. Nu consider că avem nevoie, considerăm, de la patron până la mine.

Deci termină contractele Vinicius, Keşeru, Burlacu. (n.r. pleacă?) Da. Vin Nedelcu şi Haruţ, se reîntorc. Avem patru fundaşi centrali cu Nedelcu şi Haruţ. Pantea vine şi dublează poziţia de fundaş dreapta şi stânga, poate juca ambele.

Mai e Simion care se întoarce de la Aris Limassol. Ar mai fi Cristi Dumitru, vedem ce facem cu el, e jucătorul nostru. Cam aştia sunt jucătorii care vin, cred că suntem destul de bine. De la anul sper să se audă mult mai mult de Musi”, a spus MM la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, invitată la un turneu răsunător

FCSB este invitată la un turneu răsunător! Clubul patronat de Gigi Becali a fost chemat să participe într-o competiție amicală, alături de 3 campioane din Europa de Est: Ludogorets (Bulgaria), Ferencvaros (Ungaria) și Steaua Roșie Belgrad (Serbia).

FCSB a primit o invitație specială din partea celor 3 echipe răsunătoare din Europa de Est, pentru a organiza un „patrulater” pe terenul lui Ludogorets, anunță gsp.ro.

Turneul amical urma să se desfășoare chiar în această vară, dar planurile celor 4 cluburi au fost date peste cap. Perioada de vacanță dintre sezoane este prea scurtă, ținând cont că preliminariile UEFA Champions League vor începe pe 5/6 iulie. Ludogorets și Ferencvaros vor evolua în turul 1 al UCL, motiv pentru turneul amical a fost amânat.

Potrivit sursei citate, planul respectiv nu va fi abandonat definitiv. Cele 4 echipe și-ar dori să formeze o tradiție, organizând turneul de pregătire an de an. Prima ediție ar urma să se desfășoare la iarnă sau în vara anului viitor.

Recomandări
  • Cine sunt jucătorii care pot pleca de la FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și