Închide meniul

Gigi Becali face mutări importante în echipa FCSB-ului: „Schimbăm postul lui Tavi Popescu!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 6 februarie 2023, 11:41

Gigi Becali face mutări importante în echipa FCSB-ului: Schimbăm postul lui Tavi Popescu!”

Gigi Becali face mutări importante în echipa FCSB-ului

Gigi Becali / captură Antena Sport

Gigi Becali face mutări importante în echipa FCSB-ului! Patronul bucureștenilor anunță că poziția lui Octavian Popescu ar urma să fie schimbată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu nu va putea evolua în următoarea partidă, cea cu FC Voluntari, fiind suspendat din cauza cumului de cartonașe galbene.

Gigi Becali face mutări importante în echipa FCSB-ului

Gigi Becali a anunțat că Florinel Coman va evolua pe postul de extremă stânga, în meciul cu FC Voluntari, având în vedere că Octavian Popescu este suspendat.

Totodată, omul de afaceri spune că Florinel Coman ar putea deveni titular pe postul de extremă stânga, dacă evoluțiile sale vor fi satisfăcătoare, urmând ca Octavian Popescu să joace pe o altă poziție.

„Tot răul spre bine, pentru că intră Coman, care s-ar putea să rămână acolo. Schimbăm postul lui Tavi, care poate să joace și inter, că e mai agresiv”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

În perioada în care antrenor principal era Nicolae Dică, la FCSB, Octavian Popescu a mai jucat pe postul de mijlocaș central, însă acesta nu a dat randamentul scontat.

Octavian Popescu, pasă de gol în CFR Cluj – FCSB 0-1

Octavian Popescu i-a pasat lui Malcom Edjouma, la golul marcat în derby-ul CFR Cluj – FCSB 0-1.

Fotbalistul, în vârstă de 20 de ani, a fost transferat de FCSB, în vara lui 2020, de la Regal București, pentru 200.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„CFR-ul este o echipă care se apără foarte bine. Am avut și în prima repriză ocazii foarte mari. Am controlat jocul, per total. Meritam victoria. Băieții au înțeles foarte bine indicațiile și au stat foarte bine în teren, mai ales mijlocașii centrali.

Am venit să luăm cele 3 puncte, le-am luat, urmează un alt meci greu cu Voluntari, vom lua fiecare meci în parte în continuare. Veneam după meciul pierdut acasă cu Farul și era normal să ne gândim doar la victorie pentru că conta în lupta pentru titlu.

(N.r. – Despre lipsa de schimbări de la pauză) Vor mai fi meciuri când se va schimba la pauză. Acum echipa a jucat bine, băieții au demonstrat și ei merită cel mai mult felicitări pentru acest joc. Am avut posesia și merită felicitări pentru tot ce fac.

Și dacă pierdeam sau făceam egal în această seară, în play-off se va decide (n.r. – titlul). Cele 6 echipe care vor intra în play-off, vor intra cu șanse egale”, a spus Mihai Pintilii, antrenorul FCSB-ului, după CFR Cluj – FCSB 0-1.

  • 4 milioane de euro este cota lui Octavian Popescu, conform transfermarkt.com
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” Vezi toate știrile
Citește și