Închide meniul

Gigi Becali, făcut praf de un fotbalist uriaş imediat după ce a luat titlul cu FCSB: „După nouă ani, începi să spui aberații”

Dan Roșu Publicat: 29 aprilie 2024, 8:21

Reclamă
Gigi Becali, făcut praf de un fotbalist uriaş imediat după ce a luat titlul cu FCSB: „După nouă ani, începi să spui aberații

Gigi Becali, făcut praf de un fotbalist uriaş imediat după ce a luat titlul cu FCSB

Gigi Becali, în timpul unui eveniment - Profimedia Images

Gigi Becali a fost făcut praf de un fotbalist uriaş imediat după ce a luat titlul cu FCSB. Patronul campioanei a cerut desfiinţarea Stelei, iar răspunsul lui Tudorel Stoica a venit imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cum să se poată întâmpla? (n.r. – desființarea clubului Steaua, din Liga 2) Dacă fiecare vrea să se întâmple ceva, se întâmplă? Se desființează echipe că vrea Gigi Becali sau Meme Stoica? Steaua e Steaua, e în Liga 2, FCSB e FCSB. Cum să se întâmple așa ceva?

Gigi Becali, făcut praf de un fotbalist uriaş imediat după ce a luat titlul cu FCSB

E o hotărâre judecătorească, ei sunt ei, sunt două echipe diferite. Dacă s-ar întâmpla ceea ce și-ar dori Gigi Becali, Meme Stoica sau Mustață… din punctul meu de vedere, eu mă simt bine când văd că se strigă ”Steaua”, toate echipele și-ar dori să fie Steaua. FCSB e câștigătoarea campionatului, felicitări, să vedem mai departe ce se întâmplă.

N-are cum să fie titlul 27. Dacă e titlul 27, înseamnă că FCSB are și Cupa Campionilor și Supercupa Europei, n-are cum să fie titlul… după ce stai nouă ani de zile și îți dorești să câștigi un titlu, începi să spui aberații și să visezi lucruri care nu se pot întâmpla. N-are cum să fie titlul 27 când s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a spus Stoica, citat de protv.ro.

Gigi Becali: „Echipa aia trebuie desfiinţată cumva”

Becali cere desfiinţarea Stelei şi doreşte ca FCSB să evolueze în Ghencea în Champions League. Mai mult, cei de la FCSB şi-au atribut 27 de titluri în Liga 1.

Reclamă

”Nu știu, dar aia va fi sigur (n.r. că FCSB va reveni la numele de Steaua). Mai durează trei-patru ani, cât durează procesele. Probabil că, dacă sunt băieți deștepți în campania asta electorală, conduci, ai Guvernul, fii, mă, băiat deștept, fă un lucru să iei 6-7 la sută în plus, să se vadă că faci lucruri bune pentru țară.

E un lucru minor, dar îl fac, e un lucru pe care îl vor oamenii. Vă fac pofta, vă fac plăcerea. Să nu existe discuții, scoate marca aia de Steaua la vânzare. Nu puteți promova, hotărâre de Guvern, scoate-o la vânzare, punct. Nu trebuie să facă mare lucru, doar să o scoată la vânzare ca să o valorifice.

O cumpără cineva, eu, oricine și gata, s-a terminat cu scandalurile. Echipa aia oricum trebuie desființată că nu are ce, să ne dea nouă stadionul să mergem în Liga Campionilor, să revină lucrurile în făgașul lor normal dacă vrem să conducem o țară”, a spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul

Gabi Balint a lansat o ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul în Liga 1. Echipa patronată de Gigi Becali a devenit matematic campioană, după ce a învins-o pe Farul Constanţa cu 2-1, în etapa a şasea a play-off-ului.

Gabi Balint, fost mare jucător la Steaua şi susţinător al „militarilor” în conflictul cu Gigi Becali, i-a ironizat pe campionii din acest sezon din Liga 1.

„M-a egalat FCSB la numărul de campionate”, a declarat Gabi Balint, cel care are în palmares cinci titluri de campion al României, la digisport.ro.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:47 Germania – Letonia și Cehia – Danemarca LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20). Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 14:19 „Dacă soarta mă duce spre un final tragic…” Adrian Mititelu, mesaj incredibil la trei zile după retrogradarea lui FCU Craiova 14:08 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:05 Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Williams! Anunț important înainte de Marele Premiu de Formula 1™ de la Imola 13:57 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 13:46 Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid! I-a oferit un salariu cum nu s-a mai văzut în România 13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” 13:28 Președintele unui club din Liga 1 și-a amantentat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor! Caz uluitor în fotbalul românesc 12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua 12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid Vezi toate știrile
Citește și