Închide meniul

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Toni Petrea după ratarea titlului! Ultimatum până la FCSB – CFR Cluj + Numele mari care stau ”la pândă”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 mai 2022, 19:53

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Toni Petrea după ratarea titlului! Ultimatum până la FCSB – CFR Cluj + Numele mari care stau ”la pândă”

Toni Petrea este antrenorul FCSB

Toni Petrea, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Toni Petrea după ce FCSB a ratat titlul în Liga 1. Gruparea roș-albastră s-a încurcat cu FC Voluntari și nu a mai avut ocazia să joace derby-ul cu CFR Cluj de la Buzău cu titlul pe masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă FCSB a ratat titlul, Gigi Becali i-a propus lui Toni Petrea să semneze extinderea actualului contract pentru încă un an, potrivit gsp.ro. Antrenorul va avea termen să ofere răspunsul final până la derby-ul cu CFR Cluj, noua campioană a României.

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Toni Petrea după ratarea titlului

Dacă tehnicianul va refuza, patru nume sunt pe lista latifundiarului din Pipera, potrivit sursei citate: Ilie Poenaru, fost antrenor la Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș, Marius Croitoru, actualul antrenor de la FC Botoșani, Nicolae Dică, ex-antrenor FCSB, și Laurențiu Reghecampf, actualul tehnician de la Universitatea Craiova.

Ieri seară, Toni Petrea a ratat un milion de euro, după ce CFR Cluj a câştigat titlul. În momentul în care l-a readus la echipă, Gigi Becali i-a transmis că îi va da un milion de euro primă dacă va califica echipa în grupele UEFA Champions League.

Antrenorul roș-albaștrilor nu mai are această posibilitate după ce FCSB a pierdut, din nou, titlul în faţa celor de la CFR Cluj. Egalul cu FC Voluntari, scor 2-2, i-a spulberat visul lui Toni Petrea de a încerca să ia prima de un milion de euro de la Becali.

Reclamă

Gigi Becali, reacţie dură după ce CFR Cluj a luat titlul

Gigi Becali a avut o reacţie dură după ce CFR Cluj a luat titlul. Patronul FCSB a lansat o serie de atacuri la adresa arbitrajului de care a avut parte CFR Cluj.

Gigi Becali a spus că nu îi va felicita din cauza arbitrajelor de care echipa lui Dan Petrescu a avut parte. „N-am avut așa mari emoții, dacă nu mai eram la mâna noastră. Am avut așteptări de la Craiova, dar când am văzut golul ăla aiurea. Debeljuh a căzut aiurea. A dat apoi golul din ofsaid mare, am zis și așa…normal au câștigat ei campionatul? O să vedem când se va juca. La ora asta sunt două ofsaid-uri mari. Au fost clare! Ce să mai… mare sau mic, e ofsaid. Așa au câștigat, ce să mai zicem? Două ofsaiduri și un gol dat pe tavă. Nu au câștigat campionatul pentru că au furat cu ofsaid-uri.

E minciună, CFR Cluj tot timpul a fost avantajată de când s-a născut. Ora exactă vine de la Cluj. Aveau putere fotbalistică, acum nu mai au. Când nu mai ai putere fotbalistică, poți să ai puterea Clujului, nu ai ce să faci. A fost un milimetru să jucăm finala cu ei. A fost puternică cât a fost și echipa puternică.

Reclamă 4 / 0/3

Du-te bă, eu niciodată nu felicit minciuna și nedreptatea? Niciodată nu felicit golurile furate. Atât timp cât s-a luat pe nedrept și pe fotbal, niciodată în viața ta. Ăia nu sunt oameni pe care să îi felicit, dacă fac tot felul de mizerii. Juca vreodată Voluntari dacă nu dădeau ei prime?”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Traseul lui FCSB în preliminariile Conference League

Traseul lui FCSB în preliminariile Conference League, după ce a ratat şi în acest sezon titlul şi se va mulţumi cu locul al doilea. Echipa lui Gigi Becali va juca direct în turul al doilea preliminar din Conference League.

FCSB va fi cap de serie atât în turul al doilea preliminar, cât şi în al treilea. Acest lucru îi oferă şansa echipei lui Toni Petrea de a întâlni adversari mai accesibili.

Astfel, FCSB va evita în turul al doilea preliminar din Conference League echipe ca Slavia Praga, FC Basel, PAOK sau Maccabi Tel-Aviv.

În această fază a competiţiei, FCSB va juca cu echipe mai slab cotate precum FC Drita (Kosovo), B36 Torshavn (Insulele Feroe) sau Europa FC Europa FC (Gibraltar).

  • FC Drita (Kosovo)
  • B36 Torshavn (Insulele Feroe)
  • FK Liepaja (Letonia)
  • Petrocub Hîncesti (Moldova)
  • Milsami Orhei (Moldova)
  • Europa FC (Gibraltar)
  • Kauno Zalgiris (Lituania)
  • Bala Town (Ţara Galilor)
  • Noravank SC (Armenia)
    St. Patrick’s Athletic (Irlanda)
  • FK Kyzylzhar (Kazahstan)
  • Raków Czestochowa (Polonia)
  • Kisvárda (Ungaria)
  • Puskás Akadémia (Ungaria)
  • Djurgårdens (Suedia)
  • AIK Stockholm (Suedia)

Cu un coeficient de 17.500, FCSB va fi cap de serie şi în al treilea tur preliminar al Conference League. Astfel, vicecampioana României poate juca cu una din NK Osijek (Croaţia), Kairat Almaty (Kazahstan), Motherwell (Scoţia), Neftchi Baku (Azerbaidjan), Cukaricki Belgrad (Serbia), Vorskla Poltava (Ucraina) sau Panathinaikos (Grecia), în cazul în care aceste echipe vor ajunge în această fază a competiţiei.

Lucrurile se pot complica pentru FCSB în playoff-ul Conference League. Echipa lui Gigi Becali nu va fi cap de serie însă jocul rezultatelor o poate aduce în această postură. În cazul în care nu va fi cap de serie, FCSB se poate duela cu echipe din Anglia, Spania, Italia sau Franţa. Toate aceste echipe vor intra în această fază a competiţiei.

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali i-a decis viitorul lui Toni Petrea după ratarea titlului
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și