Închide meniul

Traseul lui FCSB în preliminariile Conference League. Ce adversari poate întâlni echipa lui Gigi Becali în drumul spre grupe

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 mai 2022, 10:26

Traseul lui FCSB în preliminariile Conference League. Ce adversari poate întâlni echipa lui Gigi Becali în drumul spre grupe

Traseul lui FCSB în preliminariile Conference League

Andrei Cordea, dezamăgit / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Traseul lui FCSB în preliminariile Conference League, după ce a ratat şi în acest sezon titlul şi se va mulţumi cu locul al doilea. Echipa lui Gigi Becali va juca direct în turul al doilea preliminar din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va fi cap de serie atât în turul al doilea preliminar, cât şi în al treilea. Acest lucru îi oferă şansa echipei lui Toni Petrea de a întâlni adversari mai accesibili.

Traseul lui FCSB în preliminariile Conference League

Astfel, FCSB va evita în turul al doilea preliminar din Conference League echipe ca Slavia Praga, FC Basel, PAOK sau Maccabi Tel-Aviv.

În această fază a competiţiei, FCSB va juca cu echipe mai slab cotate precum FC Drita (Kosovo), B36 Torshavn (Insulele Feroe) sau Europa FC Europa FC (Gibraltar).

Lista echipelor pe care FCSB le poate întâlni în turul al doilea preliminar din Conference League

FCSB va fi cap de serie şi în turul al treilea preliminar al Conference League

Cu un coeficient de 17.500, FCSB va fi cap de serie şi în al treilea tur preliminar al Conference League. Astfel, vicecampioana României poate juca cu una din NK Osijek (Croaţia), Kairat Almaty (Kazahstan), Motherwell (Scoţia), Neftchi Baku (Azerbaidjan), Cukaricki Belgrad (Serbia), Vorskla Poltava (Ucraina) sau Panathinaikos (Grecia), în cazul în care aceste echipe vor ajunge în această fază a competiţiei.

Reclamă

FCSB nu este sigură că va fi cap de serie în playoff-ul Conference League

Lucrurile se pot complica pentru FCSB în playoff-ul Conference League. Echipa lui Gigi Becali nu va fi cap de serie însă jocul rezultatelor o poate aduce în această postură. În cazul în care nu va fi cap de serie, FCSB se poate duela cu echipe din Anglia, Spania, Italia sau Franţa. Toate aceste echipe vor intra în această fază a competiţiei.

Programul meciurilor în preliminariile Conference League

Ce se întâmplă cu FCSB după ce a pierdut titlul

FCSB a pierdut titlul, iar Gigi Becali se pregăteşte să ia decizii drastice în această vară. FCSB nu a mai câştigat titlul din 2015. Latifundiarul din Pipera şi-a pierdut răbdarea şi anunţă că va reduce serios bugetul.

Becali asigură că nu îşi va reduce pretenţiile financiare pentru transferul celor mai buni jucători ai roş-albaştrilor. Totuşi, va reduce serios cheltuielile clubului. Nu va mai aduce niciun jucător şi va apela la tinerii de la academie.

Reclamă 4 / 0/3

Vedem ce jucători mai dăm, care îşi termină contractul, şi la revedere. Nu mai iau niciun jucător, tăieri, economii. Ce, bag banii mei la fotbal? Se taie tot! Nu contractele, le respect, numai că trebuie să fac tăieri!

Jucătorii nu… fac economie la bani. Nu îmi bat joc de marfa mea. Jucătorii rămân să câştigăm campionatul la pas la anul„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și