Închide meniul

Răzvan Onea, la o săptămână după intrarea la ”rupere” la Florinel Coman: ”Am încercat să-l protejez. E important că a ieșit sănătos de pe teren”

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2023, 8:45

Reclamă
Răzvan Onea, la o săptămână după intrarea la ”rupere” la Florinel Coman: ”Am încercat să-l protejez. E important că a ieșit sănătos de pe teren”

Răzvan Onea, la o săptămână după intrarea la ”rupere” la Florinel Coman

Răzvan Onea, în duel cu Darius Olaru / Hepta

Răzvan Onea a vorbit la o săptămână după intrarea la rupere la Florinel Coman, în primele minute ale meciului Rapid – FCSB 1-0, din Liga 1. Horațiu Feșnic l-a iertat de eliminare, după o fază dură, în urma căreia ”Mbappe” putea fi accidentat dur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest moment, Gigi Becali a anunțat că vinde echipa și a urmat un întreg scandal cu Răzvan Burleanu. Kyros Vassaras a susținut o conferință de presă de 3 ore, în urma căreia i-a dat dreptate lui Feșnic. Onea spune și el că a încercat să-l protejeze pe Coman.

Răzvan Onea, la o săptămână după intrarea la ”rupere” la Florinel Coman

”Pentru mine a fost important că Florinel Coman a ieşit sănătos de pe teren, iar eu nu am luat roşu să-mi las echipa în 10, el a putut să joace ieri, m-am bucurat foarte mult.

După ce mi-am dat seama că nu mai ajung la minge, am încercat să-l protejez, mi-am tras picioarele la spate. Niciodată nu am luat un roşu direct, deci nu mă consider un jucător dur”, a spus Onea, după Rapid – CFR 3-1.

Kyros Vassaras a explicat de ce Onea şi Grigore nu meritau cartonaşele roşii

Kyros Vasarras a explicat de ce Onea şi Grigore nu meritau cartonaşele roşii, după intrările extrem de dure asupra lui Coman şi Compagno, în timpul meciului Rapid – FCSB 1-0.

Reclamă

Chiar dacă toţi oamenii de fotbal au ajuns la concluzia că Horaţiu Feşnic trebuia să îi elimine pe cei doi, şeful de la Comisia Centrală de Arbitri a organizat o conferinţă de presă, în care să le arate tuturor că deciziile lui Feşnic au fost corecte.

A început cu duelul dintre Grigore şi Compagno: „Este un atac imprudent, cu contact jos, la nivelul ghetei. Nu este un contact întreg. Nu sunt elemente clare pentru un cartonaș roșu. Uitați fotografia cu ce s-a întâmplat la acea fază. Ăsta a fost contactul, fără forță excesivă, dar la viteză mare. Nu sunt criterii clare ca VAR să intervină”, a spus Vassaras, într-o conferinţă de presă.

Nici faza din minutul 4 în care Onea l-a luat pe sus pe Coman nu ar fi de cartonaş roşu. „VAR-ul nu poate interveni, nu sunt elemente clare pentru un cartonaș roșu. Jucătorii sunt apropiați, călcarea pe picior este cartonaș galben, atunci când este intensitate medie. Sunt aici criterii clare pentru cartonaș roșu?

Reclamă 4 / 0/3

Este un contact clar pe tendon? Are continuitate? Este răutate? Vorbim doar despre o parte a piciorului, așa că VAR-ul nu poate interveni! Intenția lui este să joace mingea!”, a mai spus şeful CCA.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și