Închide meniul

Gigi Becali i-a făcut o ofertă lui Damjan Djokovic! Ce salariu i-a propus fostului jucător al lui CFR Cluj

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iunie 2023, 15:50

Gigi Becali i-a făcut o ofertă lui Damjan Djokovic! Ce salariu i-a propus fostului jucător al lui CFR Cluj

Gigi Becali i-a făcut o ofertă lui Damjan Djokovic!

Damjan Djokovic, în tricoul lui CFR Cluj / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Gigi Becali i-a făcut o ofertă lui Damjan Djokovic!
  • Becali şi Djokovic nu au căzut încă la înţelegere

Gigi Becali i-a făcut o ofertă lui Damjan Djokovic. Mijlocaşul de 33 de ani îşi încheie contractul cu Al-Raed, echipa antrenată de Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două părţi nu au ajuns încă la o înţelegere, dar negocierile vor continua.

Gigi Becali i-a făcut o ofertă lui Damjan Djokovic!

Potrivit digisport.ro, Gigi Becali i-a oferit un salariu de 20.000 de euro pe lună şi o primă de instalare de 100.000 de euro.

Reclamă

Mijlocaşul i-a cerut însă lui Gigi Becali un salariu lunar de 30.000 de euro pe lună.

La FCSB singurul jucător care încasează 30.000 de euro pe lună este Florinel Coman.

Reclamă

Dacă Djokovic îl va convinge pe Becali să accepte salariul cerut, ar deveni cel mai bine plătit jucător de la FCSB, alături de Florinel Coman.

Propunere surpriză pentru Gigi Becali. Fundaşul central de 2.01 metri care a jucat în Champions League şi poate ajunge la FCSB!

Propunere surpriză pentru Gigi Becali, care îşi doreşte să transfere de urgenţă doi fundaşi centrali. Un jucător bosniac care măsoare 2.01 metri ar putea ajunge la FCSB. Este vorba de Stjepan Radeljic, care mai are contract până la finalul anului cu Sheriff Tiraspol.

Roş-albaştrii caută soluţii în centrul defensivei, după plecările lui Iulian Cristea şi Joonas Tamm. Finanţatorul vicecampioanei României încearcă să-l convingă pe Vlad Chiricheş să revină în Liga 1 şi îi oferă un salariu uriaş, de 30.000 de euro pe lună.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit fanatik.ro, pe lista de transferuri a lui FCSB a ajuns şi Stjepan Radeljic, jucător cu 12 apariţii în tricoul Bosniei U21. Acesta a jucat în Champions League cu moldovenii de la Sheriff. În acest sezon a evoluat în 16 meciuri din cupele europene şi a impresionat.

Radeljic are o cotă de piaţă de 750.000 de euro şi are calităţile fizice dorite de latifundiarul din Pipera. Totuşi, sursa citată anunţă că Gigi Becali a „strâmbat din nas” când a fost anunţat că l-ar putea aduce pe fundaşul al cărui contract cu Sheriff expiră la finalul acestui sezon!

Stjepan Radeljic este fotbalist de bază la echipa care a scris istorie în fotbalul din Moldova, după calificarea în grupele Conference League. Bosniacul a fost desemnat jucătorul anului la Sheriff Tiraspol. În 38 de meciuri a înscris un gol şi a oferit 2 pase decisive. A adunat 12 apariţii în Liga Campionilor, 11 în Europa League şi 4 în Conference League.

Joonas Tamm a rupt tăcerea după plecarea de la FCSB

Fundaşul în vârstă de 31 de ani a explicat care au fost motivele pentru care a plecat de la vicecampioana României. A ţinut să asigure că decizia i-a aparţinut, în totalitate, lui Gigi Becali.

După sezonul regulat, am jucat foarte bine în play-off, iar statisticile au arătat asta – am fost primul la majoritatea categoriilor. După toate astea, au decis să aducă jucători noi din nou. A fost decizia patronului. Antrenorii şi directorul sportiv (n.r. Mihai Stoica) şi-ar fi dorit ca eu să rămân, dar patronul are alte planuri.

E ceva normal. Puţin diferit, dar în acelaşi timp, la un club mare, dacă nu ai rezutate, tot vor exista critici dintr-o anumită direcţie. Toată lumea era obişnuită cu asta. Poate nu este ceva normal în Estonia, dar în România cu siguranţă este.

Aştept cu calm ce va urma. Mi-aş dori o variantă foarte bună, nu vreau să mă grăbesc. Cu siguranţă aş vrea un contract mai mare, pe doi ani. Ar fi mai bine pentru familie, deoarece este greu să ne mutăm an de an. Prea multă agitaţie. De asemenea, şi salariul trebuie să fie unul atractiv.

Reclamă

Mi-ar plăcea să joc într-o ligă de top a Europei dacă voi avea şansa, dar nu mai reprezintă un scop primordial pentru mine”, a declarat Joonas Tamm pentru presa din Estonia.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”