Închide meniul

Gigi Becali i-a prelungit contractul unui om-cheie de la FCSB: „A semnat pe trei ani!” Anunţul patronului roş-albaştrilor

Viviana Moraru Publicat: 4 mai 2023, 18:20

Reclamă
Gigi Becali i-a prelungit contractul unui om-cheie de la FCSB: „A semnat pe trei ani! Anunţul patronului roş-albaştrilor

Gigi Becali schimbă din temelii politica de transferuri la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimediaimages

Gigi Becali i-a prelungit contractul unui om-cheie de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că i-a oferit o nouă înţelegere lui Thomas Neubert, preparatorul fizic de 54 de ani al echipei. Latifundiarul din Pipera a declarat că Neubert a ezitat până şi-a pus semnătura pe noul contrac, deoarece îşi dorea un salariu mai mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Neubert a avut oferte de la mai multe cluburi, pe finalul acestui sezon. Contractul perparatorului fizic expira pe 30 iunie, însă FCSB şi-a asigurat serviciile acestuia pentru următorii trei ani.

Gigi Becali i-a prelungit contractul unui om-cheie de la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că Thomas Neubert a avut anumite pretenţii salariale, înainte de a-şi prelungi contractul, însă patronul de la FCSB nu a fost de acord cu ele.

Deşi a ezitat şi negocierile au durat câteva săptămni, preparatorul fizic a semnat noua înţelegere cu trupa roş-albastră, care nu se pliază pe cerinţele sale iniţiale.

Noul contract al lui Thomas Neubert este valabil până în vara lui 2026.

Reclamă

„A încercat şi el ca orice om să ia mai mulţi bani. Nu i-a reuşit. El se plângea că mai are puţin şi nu ştie. I-am zis să i se facă contract pe trei ani. A zis că vrea prime mai mari, dar am zis nu. A stat câteva săptămâni, s-a gândit şi a semnat”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Gigi Becali visează din nou la Liga Campionilor

Gigi Becali visează din nou la Liga Campionilor! Omul de afaceri a dezvăluit ce planuri are, la FCSB, dacă va câștiga titlul de campion, în actualul sezon din Liga 1. În prezent, FCSB se află pe locul 2 din play-off-ul Ligii 1, cu 40 de puncte obținute.

După meciul cu Rapid, câștigat de giuleșteni cu 1-0, Gigi Becali anunța că va renunța la FCSB și va ieși din fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Însă, Gigi Becali a declarat faptul că are din nou mari speranțe la campionat. Acesta a dezvăluit faptul că, în cazul în care FCSB se va califica în Liga Campionilor, va investi din nou în transferuri de jucători.

„Nu mai are rost să vorbim despre vânzarea echipei, acum vreau campionatul, visez la Liga Campionilor, vreau primăvară europeană în Liga Campionilor! Eu nu vreau puțin, vreau mult!

Nu vorbim despre oferte acum, vorbim despre campionat! Dacă luăm titlul, mai bag 5 milioane de euro! Sau 3-4, nu știu. Mai cumpăr doi fundași centrali, un mijlocaș și un atacant”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali, ofertă de 75 de milioane de euro pentru FCSB şi baza din Berceni

Gigi Becali a spus că are o ofertă de 75 de milioane de euro pentru FCSB şi baza din Berceni. Conform patronului de la FCSB, cei care au făcut oferta sunt oameni de afaceri din Turcia.

„Să îți mai zic o chestie. Aseară au venit și turcii! Stăteau la hotel și nu i-am mai primit pe turci! Turcii voiau și baza! Să ia și baza 50 de milioane. 75 de milioane cu bază cu tot.

Dar nu m-a interesat treaba asta. Dacă intru în Liga Campionilor iau 50 de milioane. Nu e greu, dacă vrea Domnul, iese foarte ușor. Turcii au vorbit cu un om de afaceri de aici și le-am zis să vină, atunci. Acum nu știu cum să o mai scot la capăt. Atunci era altă situația. Nu mai speram la campionat. Acum e altă situație. Să vină după ce se termină campionatul”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și