Închide meniul

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Andrea Compagno! Ce ofertă a primit în schimbul atacantului: „M-a sunat cineva!”

Viviana Moraru Publicat: 30 noiembrie 2023, 8:28

Reclamă
Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Andrea Compagno! Ce ofertă a primit în schimbul atacantului: M-a sunat cineva!”

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Andrea Compagno

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă la palat / Hepta

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Andrea Compagno. Patronul de la FCSB a declarat că nu se gândește să se despartă cu ușurință de atacantul italian, în ciuda faptului că va transfera un alt vârf în iarnă. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit ce ofertă a primit în schimbul golgheterului echipei din sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a transmis clar că va transfera un atacant la FCSB în pauza competițională de iarnă. Patronul roș-albaștrilor s-a declarat nemulțumit de prestațiile lui Compagno sau Miculescu, astfel că vrea să-și întărească echipa pe acest post.

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Andrea Compagno

Gigi Becali a mărturisit că îl va vinde pe Andrea Compagno în cazul în care va primi în schimbul lui suma de un milion de euro. Patronul de la FCSB a dezvăluit că a fost contactat de o formație din Italia, care îl dorea pe atacant.

Becali a declarat că nu poate renunța ușor la Compagno, mărturisind că acesta este un atacant valoros. Latifundiarul din Pipera susține că în iarnă există posibilitatea ca niciun jucător să nu plece de la FCSB. Acesta ia în calcul și prelungirea contractului lui Valentin Crețu.

„Compagno e un jucător valoros, am nevoie de el. Cum să-l dau pe Compagno? Am zis că vreau un atacant mai combinativ, dar nu pot să renunț la el.

Reclamă

Chiar azi m-a sunat cineva să mă întrebe cât vreau pe Compagno, pentru că există interes din Italia. I-am zis că vreau un milion de euro. Dacă vine o ofertă bună, îl dau. Dar doar dacă vine. Altfel, el va rămâne la noi, pentru că e un jucător bun.

De la noi o să plece 2-3 jucători, dar în vară, nu acum, că nu pot să plece acum. În iarnă, doar lui Crețu i se termină contractul, dar să vedem, că poate îi prelungesc și lui”, a declarat Gigi Becali, conform gsp.ro.

Gigi Becali a anunţat că îi prelungeşte contractul unui titular

Gigi Becali a anunţat că îi prelungeşte contractul unui titular. Este vorba de Joyskim Dawa, jucător căruia îi expiră contractul vara viitoare. Becali nici nu se gândeşte că ar putea să îl piardă gratis pe Dawa.

Reclamă 4 / 0/3

Dawa este unul dintre jucătorii în care Gigi Becali are încredere. Mai mult, patronul de la FCSB e convins că poate lua milioane de euro pe fundaşul 27 de ani. Becali a plătit a plătit 350.000 de euro pentru a-l aduce de la FC Botoşani.

„Dawa e un jucător important, e jucător de 3 milioane. Cum să plece acum Dawa? Avem o opțiune în vară, depinde de noi să-i prelungim contractul. Cred că se prelungește pe 3 ani. Și se va prelungi. Că eu așa fac contracte, 1 an + 2 ani, 2 ani + 3 ani, 1 + 4 ani, ca să testez jucătorii. Dawa nu face parte din categoria fotbaliștilor de care vreau să scap„, a spus Gigi Becali la gsp.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
Vezi toate știrile
Citește și