Închide meniul

Gigi Becali i-a stabilit preţul lui FCSB! Câţi bani vrea să obţină pentru a vinde echipa şi a se retrage din fotbal

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2022, 12:13

Reclamă
Gigi Becali i-a stabilit preţul lui FCSB! Câţi bani vrea să obţină pentru a vinde echipa şi a se retrage din fotbal

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Andrei Cordea, după ce l-a adus pe Billel Omrani la FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali i-a stabilit preţul lui FCSB. Patronul roş-albaştrilor vrea să construiască un plan prin care să se retragă din fotbal, şi vrea să obţină 20 de milioane de euro în schimbul formaţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pierdut ruşinos cu Saburtalo, scor 0-1, în prima manşă a confruntării din turul secund preliminar de Conference League. Trupa lui Toni Petrea a avut o evoluţie dezamăgitoare în Georgia, şi porneşte cu şansa a doua înainte de returul de pe Arena Naţională.

Gigi Becali i-a stabilit preţul lui FCSB

Gigi Becali a stabilit preţul formaţiei pe care o patronează. Latifundiarul din Pipera a mărturisit că vrea să recupereze o parte din banii pe care i-a investit. Gândul de a se retrage din fotbal a venit în contextul rezultatelor dezamăgitoare înregistrate de echipă în startul sezonului.

„Sunt lucururi la care nu am răspuns. Mă bate gândul să termin uşor-uşor cu fotbalul. Nu poţi să laşi moştenire la familie o echipă de fotbal. E o afacere care toacă bani. Nu voi lăsa moştenire la familia mea o echipă de fotbal.

Trebuie să fac o strategie de recuperare a banilor şi de un câştig cât de mic. Eu la ora asta, 5 milioane sunt banii mei daţi plus 10 milioane când am cumpărat echipa de la Ministerul Apărării. Sunt cam 15 milioane de euro. Dacă bagi inflaţie, dacă mai pui şi pe teren. Am vândut un teren cu 3 milioane care acum face 50… am vândut ieftin. Cam vreo 20 de milioane, banii ăştia trebuie scoşi şi pot să-i scot”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă

FCSB va disputa returul cu Saburtalo joi, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

Gigi Becali îl dă afară pe Toni Petrea după eşecul ruşinos cu Saburtalo

Gigi Becali s-a decis să-l demită pe Toni Petrea de la FCSB, după eşecul ruşinos cu Saburtalo. Patronul roş-albaştrilor se va mai baza pe serviciile antrenorului pentru următoarele două partide, derby-ul cu Rapid, şi returul din Conference League.

Gigi Becali nu mai are răbdare cu Toni Petre, după un început slab de sezon. Roş-albaştri au remizat cu nou-promovata U Cluj, pe teren propriu, scor 1-1, urmând eşecul dezamăgitor din Conference League. Jocul prestat de echipă este unul slab, Saburtalo predându-le o lecţie de contraatac băieţilor lui Petrea.

Reclamă 4 / 0/3

Din informaţiile Fanatik, Nicolae Dică ar fi preferatul lui Gigi Becali, pentru a o prelua pe FCSB, în debutul sezonului. Acesta ar urma să fie instalat pe banca roş-albaştrilor după partidele cu Rapid şi Saburtalo, din returul Conference League.

Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri. Dică este liber de contract din noiembrie, când a plecat de la naţională alături de Mirel Rădoi.

Gigi Becali: „Suntem prea proști!”

Greșelile fundașilor l-au scos din minți pe Gigi Becali. Nici Octavian Popescu nu mai e „Maradona”. Nimeni nu a scăpat de gura latifundiarului din Pipera!

Ovidiu Popescu în loc să dribleze dă mingea la adversar. Sunt oameni care au uitat fotbalul. Cert e că la ora asta noi nu avem deloc valoare. Îl aducem pe Şerban înapoi. Haruţ ce e pe partea dreaptă. El doar în spate, paşi în spate. Atacă, mă, adversarul! Vrei să dea gol?

Octavian Popescu nu mai este ăla, e altul. Nu îl mai cunosc pe ăsta. E ceva neînregulă. E posibil să fie din pregătirea fizică, de antrenamente. Eu nu am nicio problemă cu Toni Petrea, o să vorbesc cu jucătorii să văd ce se întâmplă. Ce să vorbesc cu antrenorul?

Mă uit la jucători, ei stau pe teren şi se uită la adversari. Uitaţi-vă să vedeţi cât am alergat cu U Cluj… 8-9 kilometri. Aşa nu ai cum să câştigi meciul. Eu i-am dat telefon lui nepotul meu, să aducă jucătorii de la Clinceni. Şi acolo mă costau. Gata, apoi las să vină un specialist, să vă facă vouă pe plac. Suntem prea proști! Nu avem valoare!”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și