Închide meniul

Gigi Becali i-a stabilit un preţ uriaş lui Andrei Cordea, după oferta primită de la Legia Varşovia: „”Da, mi-au zis că-l vor!”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 iunie 2022, 15:42

Gigi Becali i-a stabilit un preţ uriaş lui Andrei Cordea, după oferta primită de la Legia Varşovia: „”Da, mi-au zis că-l vor!

Prima reacţie a lui Gigi Becali după calificarea lui FCSB în grupele Conference League

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali i-a stabilit un preţ uriaş lui Andrei Cordea, după ce Legia Varşovia şi-a manifestat interesul pentru transferul jucătorului de 23 de ani din atacul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali vrea 3 milioane de euro pe jucătorul cotat de transfermarkt.de la 1.2 milioane de euro. În sezonul precedent, el a marcat 6 goluri şi a oferit 5 pase decisive, în 41 de meciuri.

Gigi Becali i-a stabilit un preţ uriaş lui Andrei Cordea

”Da, mi-au zis că-l vor, dar le-am cerut trei milioane (n.r.- de euro). Dacă-l vreți, dați trei milioane!”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Patronul FCSB este dispus să-l lase să plece pe atacantul de 23 de ani numai ca transfer direct, fără împrumut inițial. Conform sursei citate, oficialii de la Legia au reluat negocierile și iau în calcul acum un transfer direct încă din această vară.

Dorin Rotariu, aproape de FCSB

Rămâne de văzut dacă polonezii, al căror interes pentru Cordea a fost dezvăluit de Gigi Becali, vor plăti această sumă. Dacă va pleca, FCSB are varianta Dorin Rotariu, cel pe care roş-albaştrii vor să-l împrumute de la Ludogorets.

Reclamă

Mijlocașul de 26 de ani cotat la 500.000 de euro și-a încheiat împrumutul la Atromitos și revine la Ludogorets, club cu care mai are contract până în 2024. FCSB va încerca la rândul ei să-l împrumute pe fotbalistul care nu și-a trecut în cont sezonul trecut decât două pase decisive.

„Suma (n.r – pentru Valentin Gheorghe) e ok și putem să aducem un jucător pe poziția lui, să îl dublăm pe Cordea. Da, va veni cineva pe partea dreaptă. Nu știm încă, se discută. Noi mai avem varianta Musi. El e un jucător pe care nu putem să-l blocăm, trebuie să-l împingem. El poate să joace orice în spatele vârfului, chiar și inter. Poziția lui de bază e atacant lateral stânga.

(n.r – Înlocuitorul lui Valentin Gheorghe) Va veni din străinătate. Încă nu l-am căutat, a fost o discuție. Am vorbit cu Gigi și pot să-l contactez. O să vedem, n-are niciun sens să vorbim de nume. Noi nu aducem străini. E un român care nu joacă în România. E de picior drept, dar mai dă și cu stângul”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Andrei Cordea e cotat la 1.2 milioane de euro
  • Cordea a primit o ofertă de la Legia Varşovia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” Vezi toate știrile
Citește și