Închide meniul

Gigi Becali i-ar fi înjurat pe Mihai Stoica și Mihai Pintilii! ”Cutremur” la FCSB după dezastrul cu Farul lui Gică Hagi

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 ianuarie 2023, 8:29

Gigi Becali i-ar fi înjurat pe Mihai Stoica și Mihai Pintilii! ”Cutremur” la FCSB după dezastrul cu Farul lui Gică Hagi

Mihai Pintilii, pe banca lui FCSB / Hepta

Gigi Becali i-ar fi înjurat pe Mihai Stoica și Mihai Pintilii, la finalul meciului FCSB – Farul 2-3. Roș-albaștrii au condus cu 2-1 până în prelungiri, dar ce a urmat a dus la o adevărată criză de nervi a patronului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, Gigi Becali a pus mâna pe telefon și l-a sunat prima oară pe „fratele” Mihai Stoica, pe care l-ar fi și înjurat, într-un monolog pe care Meme nu a reușit să-l oprească în niciun moment.

Gigi Becali i-ar fi înjurat pe Mihai Stoica și Mihai Pintilii! ”Cutremur” la FCSB

Gigi Becali nu s-ar fi oprit aici! Următorul pe lista a fost antrenorul Pintilii, care a făcut și el, pentru prima oară, cunoștință cu furia patronului. Finanțatorul îl consideră vinovat pe Pinti, care ar fi fost și el nevoit să asculte înjurători și amenințări.

Concluzia lui Gigi Becali a fost una clară pentru toți oamenii care lucrează pentru el: urmează măsuri extreme, dacă FCSB va pierde meciul cu CFR, din etapa viitoare. Un eșec ar elimina-o definitiv pe FCSB din lupta la titlu, una la care are deja șanse din ce în ce mai mici.

Joyskim Dawa, out de la FCSB

Furia lui Gigi Becali nu s-a oprit doar la nivelul conducerii, ci s-a îndeptat și către un titular al roș-albaștrilor. Sursa citată anterior susține că Joyskim Dawa e ca și dat afară de la echipă, fiind considerat vinovatul din teren pentru dezastrul cu Farul nașului Gică Hagi.

Reclamă

Camerunezul cotat la 800.000 de euro a comis-o teribil, în minutul 90, când FCSB era în avantaj pe tabelă. A fost eliminat și, în câteva minute, totul s-a năruit. Becali nu îl mai iartă pe Dawa, pe care vrea să îl dea afară. S-au dus vremurile în care îi lua apărarea fundașului, chiar și când acesta greșea.

”Presa îl critică pe Dawa, dar eu văd în el un fundaș mare! N-ai cum să treci de el. Am făcut un cuplu de fundași centrali ce n-am mai avut de la Ghionea și Goian! Dacă eu vreau, el (n.r. – Dawa) joacă! E jucătorul principal al echipei”, zicea Becali, la începutul sezonului, la Pro Arena.

Denis Alibec, mesaj pentru colegi după eliminarea lui Dawa

Denis Alibec a dezvăluit că le-a transmis colegilor de pe teren că Farul va câștiga duelul cu FCSB. Asta chiar imediat după eliminarea lui Dawa, venită în minutul 90, atunci când roș-albaștrii erau în avantaj, 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu-mi vine să cred că am întors meciul. După eliminarea lui Dawa, le-am spus Haideți că-i batem! De asta e frumos fotbalul și suntem bucuroși că am câștigat. De foarte mult timp n-am mai trăit așa ceva, de când eram la Astra în 2016. Nu am cuvinte. După acel 0-3 cu CFR Cluj, e bine că am avut tăria să revenim în această seară, mai ales de la 1-2. Sunt mândru de jucătorii tineri și de echipa noastră.

Îl știu pe Târnoavnu de la națională, el pleacă la loviturile libere, așa că am dat pe colțul lui să n-o vadă. Eram într-o perioadă foarte proastă. În unele momente chiar nu mai aveam speranțe că ne putem reveni la jocul care ne-a adus aici. Dar suntem bucuroși că am câștigat și că suntem momentan pe primul loc. Dacă avem spiritul din această seară și nu cel din meciul cu CFR, cred că ne putem bate la campionat”, a declarat Denis Alibec după meci.

În minutul 90+4 scorul era 2-1 pentru FCSB și meciul se îndrepta către o victorie a roș-albaștrilor. Farul a produs însă o revenire de senzație și pleacă cu toate cele 3 puncte din derby-ul cu vicecampioana României.

În prelungiri Farul a mizat totul pe cartea atacului, iar forcing-ul a dat roade. În minutul 90+5 defensiva FCSB a cedat, iar Târnovanu și-a dat autogol, în urma unei confuzii generale în apărarea vicecampioanei.

Un minut mai târziu, după un atac orchestrat de Denis Alibec, mingea a ajuns la Sebastian Borza, iar fundașul de 17 ani a înscris frumos cu un șut la colțul lung, producând stupoare pe Arena Națională. Într-un interval de doar un minut, Farul a întors scorul și a câștigat derby-ul cu FCSB.

Recomandări
  • Gigi Becali, criză de nervi după FCSB – Farul 2-3
  • FCSB a condus cu 2-1 până în minutul 90+5

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și