Închide meniul

Gigi Becali îi aduce întăriri la FCSB lui Nicolae Dică: „Trebuie să luăm și pentru campionat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 august 2022, 15:18

Gigi Becali îi aduce întăriri la FCSB lui Nicolae Dică: „Trebuie să luăm și pentru campionat!

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui meci / Hepta

Gigi Becali îi aduce întăriri la FCSB lui Nicolae Dică. Cu gândul la grupele Conference League, patronul roş-albaştrilor a anunţat că îşi mai doreşte un atacant, dar şi un fundaş central.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB vrea ca Nicolae Dică să aibă un lot numeros, care să îi permită să lupte atât în Liga 1, dar şi în grupele Conference League. Roş-albaştrii joacă joi, de la 20:00 (LIVE TEXT pe AS.ro), meciul de totul sau nimic pentru Europa.

Gigi Becali îi aduce întăriri la FCSB lui Nicolae Dică

FCSB are probleme de lot, iar Gigi Becali nu riscă. Patronul FCSB a transmis că va transfera cu siguranţă un atacant. De asemenea, latifundiarul a trecut pe listă şi un nou fundaş central.

„Atacant trebuie să luăm și pentru campionat. Trebuie să-l luăm. Chiar un fundaș central ne trebuie. Nu poți să stai în doi fundași centrali. Avem doi fundași și mai e Haruț rezervă”, a anunţat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Rachid Bouhenna nu mai are nicio şansă la FCSB

Rachid Bouhenna nu mai are nicio şansă la FCSB. Fundaşul de 31 de ani l-a enervat pe Gigi Becali în FCSB – Chindia Târgovişte, scor 3-2. Patronul roş-albaştrilor îl consideră vinovat pe algerian pentru ambele goluri încasate de echipa sa.

Reclamă

Rachid Bouhenna a fost adus în această vară de Gigi Becali, alături de Joyskim Dawa şi Joonas Tamm. Algerianul nu l-a convins pe patronul FCSB, astfel că va pleca de la echipă doar patru meciuri.

„(n.r. despre Rachid Bouhenna) Sunt unele lucruri, câteodată, e câte un jucător pe care îl încerci o dată, a doua oară, a treia oară, vezi că nu e de acolo.

Îl încerci pe spinarea ta, cum s-ar zice, mai bine îți vezi de treabă, de ce să îl încerci pe spinarea ta, să dai de belele”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, savuros înainte de Viking – FCSB: „Slabi rău, Gloria Buzău era mai tare!”

Gigi Becali a avut un discurs savuros înainte de Viking – FCSB. Roş-albaştrii au pierdut confruntarea din tur, scor 1-2, însă patronul vicecampioanei e sigur că elevii lui Nicolae Dică vor face un meci mare în Norvegia şi se vor califica în grupele Conference League.

Patronul FCSB râde de adversarii nordici, pe care îi consideră extrem de slabi. Gigi Becali nu concepe ratarea calificării şi anunţă că echipa sa va face spectacol.

„Acum e o echipă pe care noi o vom ataca. E o echipă slabă. N-am văzut de când sunt în fotbal. Gloria Buzău era mai tare ca ăştia. Şi o echipă de divizia C atacă. Asta e valoarea lor. N-am vorbit încă cu Dică.

Nu mă apuc eu să fac echipa. Întrebarea e cine îl va înlocui pe Olaru. Oricum, s-au îmbătat cu apă rece ei. Se vor trezi din beţie joi seară!”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și