Închide meniul

Gigi Becali îl contrazice pe Marius Lăcătuş! Ce investiţii susţine că a făcut în stadionul Ghencea

Alex Ioniță Publicat: 14 iulie 2023, 19:00

Reclamă
Gigi Becali îl contrazice pe Marius Lăcătuş! Ce investiţii susţine că a făcut în stadionul Ghencea

Gigi Becali, tentat cu o ofertă fabuloasă să vândă FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali îl contrazice pe Marius Lăcătuş. Patronul de la FCSB a reacționat, după declarațiile fostului fotbalist, care s-a declarat nemulțumit de faptul că FCSB a primit acces pe stadionul „Steaua”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Gigi Becali îl contrazice pe Marius Lăcătuş. Patronul a dezvăluit investițiile pe care le-a făcut în Ghencea

Gigi Becali a dezvăluit sumele pe care le-ar fi investit în stadionul „Steaua”, în perioada în care echipa sa juca meciurile de pe teren propriu pe arena din Ghencea. Acesta a declarat că a cheltuit aproximativ 4,3 milioane de euro pentru a moderniza vechiul stadion al echipei sale.

„În primul rând, 800.000 de euro gazonul sintetic, pe care l-am lăsat acolo. 1,5 milioane de euro parcări… nu știu dacă le-au demolat. Am asfaltat.

În plus, am plătit două milioane de euro impozit pe clădiri la statul român. Dacă plătești două milioane de euro impozit pentru Ghencea, consider că pot să am niște pretenții.

Reclamă

Adevărul trebuie spus. Eu când am luat echipa asta n-am luat-o din coclauri. Trebuie să repet, echipa a fost dată de doi miniștri și alți generali. În asociație erau cinci generali și vreo cinci colonei, care au semnat”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Marius Lăcătuş: „Nu aş mai fi de acord ca Gigi Becali să se întoarcă vreodată în Ghencea”

„Fiara” a reiterat că nu este de acord ca Gigi Becali să se întoarcă pe Ghencea, dar și că această decizie nu depinde de el.

„Pe mine nu mă distrează. Când vreți voi, vă distrează, când nu vreți, nu vă distrează. Eu, după comportamentul pe care l-a avut Gigi Becali când a plecat din Ghencea, nu aş mai fi de acord să se întoarcă vreodată acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Investiţiile pe care le-a făcut şi le-a luat. A luat nocturna. A luat până şi tribunele de pe terenul unde juca echipa a doua.

Nu știu despre ce investiții vorbește el. Taxe şi impozite plătim cu toţii. Să plătească şi beneficiază. Domnul Ciolacu s-a ţinut de cuvânt, i-a promis domnului Becali că va juca acolo, s-a ţinut de cuvânt.

Să sperăm că se va ţine de cuvânt şi cu alte lucruri. Eu cred că sunt lucruri mult mai importante decât stadionul din Ghencea”, și-a început discursul „Fiara”

„Nu ştiu cum vor reacţiona cei de la Peluza Sud”

„Nu ştiu cum vor reacţiona cei de la Peluza Sud. Am văzut ceva la ştiri. Chiar nu ştiu cum vor reacţiona. În momentul în care tu vrei să îţi faci o ambiţie, îţi asumi anumite lucruri. Reacţii nu tocmai pozitive ale unora care nu sunt de acord cu tine. Să îi găsească dacă domnul Becali vrea aşa! Să îi caute poliţia.

Acuma, sincer vorbind, se mai sare calul câteodată. Nu cred că asta e cea mai bună formă de protest, asta e părerea mea.

Mă aştept şi la o reacţie pozitivă în privinţa echipei de fotbal Steaua.

Eu nu înţeleg de ce până acum nu s-a putut, iar acum se poate (n.r.: ca FCSB să joace în Ghencea). Dacă nu au jucat în Ghencea, înseamnă că a fost un motiv. Aş fi curios care este motivul.

Reclamă

Nu cred că multora le pare rău că FCSB va juca acolo, mă refer aici şi la cei din presă, din televiziune”, a declarat Marius Lăcătuş pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
Vezi toate știrile
Citește și