Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali îl dă de gol pe rivalul Mihai Rotaru: „Controlează tot! Schimbare fără să nu o facă el? Du-te, bă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2022, 23:50

Gigi Becali îl dă de gol pe rivalul Mihai Rotaru: „Controlează tot! Schimbare fără să nu o facă el? Du-te, bă!

Mihai Rotaru este convins că îl poate răpune pe Gigi Becali şi FCSB-ul

Gigi Becali şi Mihai Rotaru / Colaj Hepta

Gigi Becali îl dă de gol pe rivalul Mihai Rotaru. Criticat de-a lungul timpului pentru maniera în care o conduce pe FCSB, patronul roş-albaştrilor spune că nu este singurul din fotbalul românesc care procedează în acest fel. Latifundiarul din Pipera îi arată cu degetul pe rivalul Mihai Rotaru şi pe finul Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali spune că nu e singurul din România care „taie în carne vie” la echipă. Patronul FCSB a dezvăluit că rivalul Mihai Rotaru procedeză la fel, iar la Universitatea Craiova nu are loc nicio schimbare fără permisiunea acestuia.

Gigi Becali îl dă de gol pe rivalul Mihai Rotaru

„Eu am ştiut să lucrez şi de asta nu sunt în faliment. E greu de făcut fotbal în România. Eu am ştiut să lucrez, am controlat eu totul. Şi schimbări, şi echipă, tot. Cine să existe să facă ca mine? Toţi au pus manageri şi au intrat în groapă. Nu există să comande cineva pe averea ta

Singurii oameni care am rezistat suntem eu, Hagi şi Rotaru. Controlează şi temperatura la care se fac antrenamente. Du-te, bă! Există schimbare fără să nu o facă el? Nu există aşa ceva. Nu se ştie despre el, că nu le zic”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

EXCLUSIV | Gigi Becali îi mai dă o şansă lui Toni Petrea

Gigi Becali s-a decis şi îi mai dă o şansă lui Toni Petrea. Patronul roş-albaştrilor a declarat, în exclusivitate pentru Antena Sport, că nu ia în calcul să schimbe antrenorul înaintea derby-ului Rapid – FCSB.

Reclamă

Nici măcar eşecul umilitor suferit în Georgia, 0-1 cu Saburtalo, nu l-a făcut pe Becali să ia o decizie drastică. Conducătorul vicecampioanei este dispus să îi mai dea o şansă tehnicianului de 47 de ani.

„Nu (n.r. dacă s-a gândit să schimbe antrenorul). Păi ce legătură are antrenorul? Ce să-i facă el, antrenorul, lui Haruţ, de exemplu? Haruţ, când îi vine un adversar, în loc să-l atace el se duce în centrul careului, îl lasă pe Dawa care e fundaş central. Păi Haruţ în loc să-l atace face paşi înapoi vreo 10 metri. Atunci fă paşi înapoi până în poartă. Ce poate să-i facă?

Nu schimb eu antrenorul acum, ţaca-paca. Nu! O să văd ce se întâmplă. Nu e mare lucru să întoarcem rezultatul (n.r cu Saburtalo). E 1-0, aia e echipă să ne bată? Nu e problemă de ei, că o să-i scoatem pe ăştia, dar mai departe ce facem? Dacă jucăm aşa cu o echipă tare ne dă 4-5, ne facem de râs.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu mai am nicio motivaţie de a continua, dar trebuie să continui ca să îmi scot banii. Nu arunc cu banii, fac tot posibilul să-mi scot banii„, a declarat Gigi Becali pentru Antena Sport.

Mihai Rotaru, „pariu” inedit cu Gigi Becali

Mihai Rotaru are un „pariu” inedit cu Gigi Becali, cu privire la transferul lui Joonas Tamm. Fundașul estonian, în vârstă de 30 de ani, a fost prezentat oficial de vicecampioana României, însă nu l-a impresionat pe patronul alb-albaştrilor.

Gigi Becali și-a „betonat” apărarea cu încă un fundaș străin. Joonas Tamm a semnat un contract valabil pe un an, după ce a fost contactat de Mihai Stoica. Universitatea Craiova putea şi ea să obţină semnătura fundaşului, însă a spus „pas”.

”Joonas Tamm ne-a fost oferit și nouă, dar am considerat că nu e un jucător pentru primele trei echipe din Liga 1, dar nu înseamnă că e așa. E un pariu pe care l-am pus. Trebuie să vedem dacă am avut dreptate sau nu.

Sunt jucători la care staff-ul tehnic și clubul au spus ’nu’. Nu avem nicio problemă să îi luăm. 100% puteam să îl luăm pe Tamm înaintea FCSB-ului”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și