Închide meniul

Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2024, 12:08

Reclamă
Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!

Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous

Elias Charalambous a câştigat titlul cu FCSB / Colaj Instagram/Profimediaimages

Gigi Becali a dezvăluit că îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a câştigat matematic titlul în Liga 1. Patronul campioanei României a anunţat public că antrenorul cipriot de pe banca roş-albaştrilor va primi o mărire de salariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult decât atât, Elias Charalambous poate câştiga o „avere” dacă o duce pe echipa lui Becali în grupele Champions League. În contract are trecute clauze care îl pot ajuta să dea o lovitură financiară de proporţii.

Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous

În momentul în care a ajuns la FCSB, Charalambous a primit 11.000 de euro pe lună. Salariul i-a fost diminuat până la 5.000 de euro, cât câştigă în prezent.

El merge în fiecare zi la Sfânta Liturghie la noi la bază. E atât de credincios încât dacă i-aș spune ‘Faci tu’, el ar zice ‘Nu. Eu te ascult pe tine’.

L-am pus pe MM Stoica să-l întrebe ‘Vrei să pleci dacă ai ofertă din Arabia?’ și el a răspuns ‘MM, îți dau cuvântul meu, dacă ofertă și de două milioane de euro, pe omul ăsta, pe Gigi, îl voi întreba ca pe un frate mai mare. Îl întreb ce părere are și dacă să plec’.

Reclamă

Acum, gata, normal că-i măresc salariul. O să ia prime, o să-i dau mulți bani. Cred că are primă de 200.000 de euro pentru Champions League. Are bonus și de Europa League, tot vreo 200.000, și de Conference League, vreo 100.000 de euro„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Charalambous a făcut show la petrecerea de titlu de la baza din Berceni. A fumat trabuc pe „modelul Carlo Ancelotti” şi a dansat cu Mihai Pintilii.

Antrenorul cipriot asigurase, în urmă cu o săptămână, că nu îşi doreşte să obţină nicio primă de titlu de la patron.

Reclamă 4 / 0/3

Pe mine nu mă interesează nicio primă! Nu mă interesează! Pentru echipă, pentru jucători, poate da cât de mult poate. Dar pentru mine obiectivul nu sunt banii, obiectivul este să câştig campionatul. Banii trec în plan secund.

Asta încerc să le spun şi jucătorilor mei. După ce îşi termină cariera, banii sunt buni, dar când ai trofee, când ai câştigat campionate, acestea sunt cele mai importante amintiri pe care le pot avea. Nu cred că cineva se gândeşte la bani acum„, a mai spus Charalambous.

FCSB a sărbătorit pe manele titlul

FCSB a sărbătorit pe manele titlul din Liga 1. A fost „noapte albă” după ce echipa lui Gigi Becali a devenit matematic campioana României. Petrecerea de pe Arena Naţională s-a mutat la baza din Berceni.

S-a cântat şi s-a dansat alături în baza FCSB-ului, la scurt timp după ce roş-albaştrii au învins-o pe Farul. Titlul aşteptat de 9 ani a adus descătuşarea. Mihai Pintilii şi Elias Charalambous au fumat din trabuc, iar Tavi Popescu a sărbătorit cu bere.

Mai mult, Tavi Popescu, Adrian Şut şi Eduard Radaslavescu s-au „transformat” în momentul în care Florin Tănase a intrat pe FaceTime şi le-a făcut o dedicaţie.

Imediat după, David Miculescu a „aruncat” cu bani. I-a oferit 100 de lei celui care a cântat maneaua. VEZI AICI imaginile de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului.

Reclamă
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:20
Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!”
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:35 VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus Vezi toate știrile
Citește și