Închide meniul

Gigi Becali, în extaz după FCSB – Farul 2-1: „Coman e cum era Messi la Barcelona! E prea bun! Îi spulberăm pe toţi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2023, 13:53

Reclamă
Gigi Becali, în extaz după FCSB – Farul 2-1: „Coman e cum era Messi la Barcelona! E prea bun! Îi spulberăm pe toţi!

Gigi Becali, în extaz după Farul - FCSB 2-1

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a fost în extaz după FCSB – Farul 2-1. Patronul de la FCSB a fost încântat de evoluţia lui Florinel Coman, cel care a marcat al doilea gol cu Farul, după o preluare fabuloasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Supranumele de „Mbappe de România” e dat uitării. Becali l-a comparat pe Coman cu Lionel Messi.

Gigi Becali, în extaz după FCSB – Farul 2-1

Dacă jucăm aşa cum am jucat aseară şi nu văd ce impediment ar fi nu ne poate sta nimeni în cale. Îi spulberăm pe toţi. Să nu laşi adversarul deloc să preia şi să faci pressing. Nu numai că Tavi a funcţionat în dreapta.

Coman e cum era Messi la Barcelona. Dacă e Coman în teren, se rezolvă meciul. E prea bun. Niciodată nu a fost atât de bun. Nu are rost să vobim de cote. Să câştigăm campionatul şi să merge în Liga Campionilor, că acolo e altă piaţă„, a spus Gigi Becali.

Florinel Coman ştie cum poate deveni FCSB campioana României

Coman a înscris pentru al treilea meci consecutiv şi şi-a ajutat echipa să răpună liderul Farul. Trece prin cel mai bun moment al acestui sezon. Tot Coman marcase în victoria cu Sepsi (2-1) şi în remiza cu CFR Cluj, scor 1-1. Din decembrie 2019 nu i se mai întâmplase aşa ceva. Marca atunci cu Gaz Metan Mediaş, Viitorul (n.r. actuala Farul) şi Universitatea Craiova.

Reclamă

Ne bucurăm foarte mult pentru acest meci, l-am pregătit foarte bine. Am avut linişte şi am ştiut cum să gestionăm aceste momente. A fost o pasă foarte bună, timing reuşit, de acolo intervine calitatea jucătorului.

Părea decisiv, dar am avut linişte. Jocul din a doua repriză cu CFR ne-a dat linişte pentru a pregăti această partidă. Este importantă această victorie pentru că vine după un meci bun.

Nu, normal că pot mai mult (n.r. dacă e cea mai bună versiune a lui). Dacă stai un an… ai nevoie de un an ca să revii la formă maximă. Pe mine nu mă surprinde forma mea. Mă bucur că am ajutat echipa şi că am forma asta în meciurile importante. Vom avea o săptămână liniştită. Vrem să câştigăm cu Rapid în primul rând pentru suporteri, să le arătăm cine e Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Golul patru nu-l aştept, dar dacă el mă caută nu am ce să fac! Cu talent şi determinare, aşa putem câştiga acest campionat. E bine că am câştigat cu Farul, suntem la mâna noastră.

Vom vedea la sfârşit dacă ne-am maturizat. Dar este un grup foarte bun, care îşi doreşte din ce în ce mai mult de la echipă. Asta înseamnă să fii fotbalist, să joci cu atâţia oameni. Ei ne-au urmat în toate deplasările„, a declarat Florinel Coman, pentru digisport.ro.

FCSB a deschis scorul dintr-un penalty dictat de Istvan Kovacs, după un fault în careu al lui Kiki asupra lui Octavian Popescu. A transformat Andrea Compagno în minutul 34. La pauză managerul Farului, Gheorghe Hagi, a schimbat trei jucători. Florinel Coman a marcat încă din primul minut al reprizei secunde. Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 51, prin nou-intratul Enes Sali, care a profitat de un balon deviat la un şut al lui Mazilu şi a înscris.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 1 după FCSB – Farul 2-1

Se ştie cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 1 după derby-ul FCSB – Farul, scor 2-1. Pe Arena Naţională, roş-albaştrii au reuşit să se impună şi să dea peste cap lupta pentru titlu. Echipa lui Gigi Becali a obţinut o victorie uriaşă şi este la mâna ei.

La primul meci de pe Arena Naţională cu Elias Charalambous pe bancă, FCSB a învins liderul din campionatul României. A obţinut a doua victorie din play-off şi nu mai depinde de rezultatele rivalelor.

Dacă va reuşi să câştige toate meciurile până la final, FCSB pune mâna pe primul titlu după o pauză de opt ani. Farul lui Gică Hagi tremură serios.

În acest moment, FCSB pune o presiune uriaşă pe liderul Farul. S-a apropiat la numai două puncte de echipa lui Gică Hagi. Lupta pentru titlu s-a „aprins” serios.

Reclamă

Clasamentul actualizat din Liga 1:

1. Farul – 39 de puncte
2. CFR Cluj – 38 de puncte
3. FCSB – 37 de puncte
4. Universitatea Craiova – 32 de puncte
5. Rapid – 28 de puncte
6. Sepsi Sf. Gheorghe – 24 de puncte

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și