Închide meniul

Gigi Becali încă crede în titlu: „100% o încurcă Craiova pe CFR Cluj!” Patronul FCSB vrea să se răzbune pe FC Voluntari

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2022, 8:36 / Actualizat: 15 mai 2022, 15:52

Gigi Becali încă crede în titlu: „100% o încurcă Craiova pe CFR Cluj! Patronul FCSB vrea să se răzbune pe FC Voluntari

Gigi Becali încă crede că FCSB poate fi campioană

Gigi Becali, în timpul unui interviu / captură as.ro

Gigi Becali crede în continuare la șansele de titlu ale FCSB-ului și e sigur că Universitatea Craiova o poate încurca pe CFR Cluj. Patronul roș-albaștrilor le-a pus gând rău celor de la FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali se simte nedreptățit după ce a dezvăluit că CFR Cluj le-a oferit prime de 3.000 de euro celor de la FC Voluntari, ca să o încurce pe FCSB. Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, este finul lui Becali.

Gigi Becali crede în titlu și e sigur că Universitatea Craiova nu pierde cu CFR Cluj

CFR Cluj poate fi campioană dacă câștigă derby-ul cu Universitatea Craiova, dar Gigi Becali e sigur că lupta se va da până în ultima etapă. Latifundiarul din Pipera își dorește ca FC Voluntari să piardă finala Cupei României, pentru că i-a pus bețe în roate în lupta la titlu.

”Vreau să piardă CFR-ul mâine, să luăm campionatul și să piardă Voluntariul Cupa. La ce mizerie au făcut, n-au cum să ia Cupa, nu-i lasă Dumnezeu.

100% o încurcă pe CFR, la ce mizerie mi s-a întâmplat mie, să te trădeze chiar finul tău, nu se poate să mă lase Domnul așa. Sunt atât de amărât că mi s-a întâmplat asta… mai bine dă-l încolo de campionat și gata. Să te trădeze chiar finul tău..„, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă

FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, scor 2-2, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Pentru a mai rămâne cu şanse la titlu, clubul din Berceni are nevoie ca CFR Cluj să nu câştige, în Gruia, cu Universitatea Craiova.

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă la FCSB dacă pierde titlul

Becali asigură că nu îşi va reduce pretenţiile financiare pentru transferul celor mai buni jucători ai roş-albaştrilor. Totuşi, va reduce serios cheltuielile clubului. Nu va mai aduce niciun jucător şi va apela la tinerii de la academie.

Dacă nu iau titlul, ce? Vedem ce jucători mai dăm, care îşi termină contractul, şi la revedere. Nu mai iau niciun jucător, tăieri, economii. Ce, bag banii mei la fotbal? Se taie tot! Nu contractele, le respect, numai că trebuie să fac tăieri!

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii nu… fac economie la bani. Nu îmi bat joc de marfa mea. Jucătorii rămân să câştigăm campionatul la pas la anul. Dar eu cred că iau încă de acum titlu„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 1

FCSB are 53 de puncte, cu unul mai puţin decât echipa lui Dan Petrescu. Universitatea Craiova nu mai poate coborî de pe podium. Voluntari e pe poziția a patra, iar Farul ocupă locul 5. Cu patru înfrângeri la rând, FC Argeş este pe ultima clasată din play-off.

1. CFR Cluj – 54 de puncte
2. FCSB – 53
3. Universitatea Craiova – 45
4. FC Voluntari – 32
5. Farul – 32
6. FC Argeş – 27

 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și