Închide meniul

Gigi Becali, intervenţie vehementă în direct la TV! Ordin pentru Nicolae Dică: „Trebuie să joace amândoi! Sunt prea valoroşi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 septembrie 2022, 11:24

Gigi Becali, intervenţie vehementă în direct la TV! Ordin pentru Nicolae Dică: „Trebuie să joace amândoi! Sunt prea valoroşi!

Giogi Becali, intervenţie vehementă în direct la TV

Gigi Becali i-a stabilit 2 titulari lui Nicolae Dică

  • Gigi Becali, intervenţie vehementă în direct la TV
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Gigi Becali, intervenţie vehementă în direct la TV. Patronul FCSB i-a transmis lui Nicolae Dică să facă echipa în aşa fel încât atât Andrea Compagno, cât şi Billel Omrani să joace amândoi titulari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali e de părere că aceştia sunt prea valoroşi pentru a fi rezerve. Dică ar putea să schimbe sistemul la FCSB pentru a-i face pe plac lui Gigi Becali.

Gigi Becali, intervenţie vehementă în direct la TV! Ordin pentru Nicolae Dică

Păi, normal că așa o să fie, nu că dacă văd. Nu are cum să fie altfel, sunt amândoi jucători valoroși și trebuie să joace amândoi. Cum văd eu, noi acum să jucăm ori cu Cordea inter dreapta, ori cu 4-4-2, trebuie Coman sau Tavi cine e să alerge, trebuie să jucăm cu doi atacanți. Nu știu dacă aduce schimbare tactică, eu pot să îi spun lui Dică, să mă țin de cuvânt: ‘Omrani și Compagno, amândoi în teren’ Pot să îi zic asta, iar el să facă așezările. 

Reclamă

Ca să mă țin de cuvânt, îi cer pe amândoi în teren, sunt prea valoroși jucătorii. Nu poți să îi ceri lui Compagno, se bătea singur, Coman nimic, a fost șters, după a intrat altul mai șters, care a și pierdut mingea. Compagno trebuie să primească mingea acolo”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Gigi Becali a decis ce se întâmplă cu Nicolae Dică, după Universitatea Craiova – FCSB 2-1

Gigi Becali a avut prima reacție și a decis ce se întâmplă cu Nicolae Dică, după Universitatea Craiova – FCSB, scor 2-1, din etapa a 11-a a Ligii 1. Patronul roș-albaștrilor a avut un mesaj categoric după ce echipa lui a ajuns la 6 meciuri la rând fără victorie, în toate competițiile.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera este decis să se bazeze în continuare pe Nicolae Dică. Nu vrea să îl demită și e încrezător că fostul atacant al vicecampioanei va redresa echipa.

Ce treabă am cu Dică? Ce să facă Dică? Nu, tată, nu am nicio treabă cu Dică. Am încredere că echipa își va reveni, de asta sunt așa relaxat.

Dacă câștigăm cu Petrolul și alea 2 meciuri, putem urca chiar pe locul 5. Dacă o să câștigăm 6 meciuri la rând, vine și Omrani, o să fie și altceva„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

A fost meci spectaculos în Bănie. Bogdan Mitrea a deschis scorul în minutul 32, din penalty. FCSB a egalat tot din lovitură de la 11 metri, în minutul 45+6, prin Andrea Compagno. Trupa lui Rădoi a obținut victoria după autogolul de „cascadorii râsului” semnat de Răzvan Oaidă în minutul 66.

FCSB „tremură” serios în lupta pentru play-off! Este incredibil cum arată clasamentul Ligii 1 după 11 etape

FCSB trece prin cel mai greu moment din ultimii ani și „tremură” serios în lupta pentru calificarea în play-off. Jucătorii lui Nicolae Dică au o singură victorie după ce s-au disputat 11 etape din această ediție a Ligii 1.

FCSB a fost învinsă și de Universitatea Craiova, scor 1-2, și a rămas pe locul 14 în clasamentu. Are numai 8 puncte, capitol la care numai Chindia Târgoviște (3) și CS Mioveni (6) o duc mai rău. Mirel Rădoi a fostu ultimul care i-a stricat planurile lui Gigi Becali.

Trebuie amintit că și CFR Cluj are meciuri în minus. Campioana en-titre are 16 puncte și ocupă locul 7, în condițiile în care, în această etapă, urmează să se dueleze, în deplasare, cu FC Argeș.

Andrea Compagno: „Mai bine nu ne uităm la clasament!”

Andrea Compagno se teme că FCSB ar putea ieși din cursa pentru titlu încă de la finalul sezonului regulat. Atacantul italian, transferat cu 1.5 milioane de euro de la FC U Craiova 1948, a avut o reacție categorică la finalul partidei.

Mă gândesc doar că echipa mea a pierdut un meci important pentru noi, nu pentru celelalte lucruri.

E o perioadă foarte slabă pentru noi și când jucăm bine, și când nu jucăm prea bine, punctele nu vin. Trebuie să muncim, să dăm totul la antrenament. Sper să fim mai puternici după pauza competițională. Sigur că putem mai bine, avem jucători cu calitate mare, dar trebuie să facem puțin mai mult.

Reclamă

Sincer nu mă uit pe clasament, mă uit la fiecare meci. Trebuie să aducem prima victorie, acum e mai bine să nu ne uităm! Dacă nu schimbăm, dacă nu dăm 100%, mai mult, sigur (n.r. că pot rata play-off-ul). Trebuie să schimbăm ceva.

Trebuia să fie puțin mai multă atenție. La mine e clar penalty-ul, nu am înțeles de ce a avut nevoie de tot timpul ăsta, e penalty! Nu am înțeles pentru ce a mai ascultat 5-6 meciuri„, a declarat Andrea Compagno.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!