Închide meniul

Gigi Becali, întrebat direct dacă îl va înlocui pe Toni Petrea cu Marius Croitoru! Patronul FCSB a răspuns fără să stea pe gânduri

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 iunie 2022, 19:11

Gigi Becali, întrebat direct dacă îl va înlocui pe Toni Petrea cu Marius Croitoru! Patronul FCSB a răspuns fără să stea pe gânduri

Gigi Becali anunţă "revoluţia" la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a fost întrebat direct dacă îl va înlocui pe Toni Petrea cu Marius Croitoru. Tehnicianul care s-a despărţit recent de FC Botoşani este unul dintre antrenorii preferaţi ai patronului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru a adunat 68 de meciuri pe banca lui FC Botoșani, înregistrând 27 de victorii, 18 remize și 23 de înfrângeri. Fostul mijlocaș a dus formația moldoveană de două ori în play-off-ul din Liga 1, cea mai bună clasare fiind locul 4, chiar la primul său sezon, 2018/2019.

Gigi Becali, întrebat direct dacă îl va înlocui pe Toni Petrea cu Marius Croitoru

Gigi Becali va miza pe Toni Petrea şi în următorul sezon. Chiar dacă antrenorul nu a câştigat titlul cu FCSB, patronul roş-albaştrilor nu are de gând să îl înlocuiască cu Marius Croitoru.

„O să rămână Petrea. Cum să-l dau afară dacă el a câștigat campionatul? Nu se mai poate întâmpla nimic”, a spus Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Motivul real pentru care Marius Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani

S-a aflat motivul real pentru care Marius Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani! Antrenorul de 41 de ani nu s-a înțeles cu patronul clubului, Valeriu Iftime, în contextul prelungirii contractului. Inițial s-a vorbit despre o demitere, însă situația a fost diferită.

Reclamă

Marius Croitoru a plecat de la FC Botoșani după 3 sezoane. Tehnicianul nu a ajuns la un numitor comun cu Valeriu Iftime, iar drumurile lor s-au despărțit.

Patronul moldovenilor a transmis că cei doi nu s-au înțeles în privința unei singure condiții, fără să ofere mai multe detalii. Între timp, s-a aflat adevăratul motiv al plecării. Potrivit Fanatik, Valeriu Iftime i-a cerut lui Marius Croitoru să nu îl mai includă pe fiul său, David Croitoru (18 ani), în lotul echipei pentru sezonul viitor.

Antrenorul de 41 de ani nu a fost de acord cu cerința patronului și a preferat să nu semneze prelungirea contractului.

Reclamă 4 / 0/3

David a adunat 22 de apariții pentru FC Botoșani în cele 3 sezoane în care Marius Croitoru a stat pe banca echipei din Moldova. Iftime și-a exprimat în mai multe rânduri nemulțumirea față de prestațiile tânărului jucător, fiind de părere că există alți tineri mai talentați la FC Botoșani.

Marius Croitoru, prima reacție după despărțirea de FC Botoșani

La scurt timp după anunțul despărții de FC Botoșani, Marius Croitoru a vorbit despre discuțiile cu Valeriu Iftime, dezvăluind că nu s-a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului:

„Da, e adevărat. Am văzut titluri în ziare că m-a dat afară. Nu m-a dat afară. S-a terminat contractul și n-am prelungit. Nu ne-am înțeles. O înțelegere se face de ambele părți. Nu ne-am înțeles și am hotărât să mergem fiecare pe drumul lui. Atât, nimic altceva.

Ce să urmeze? Aștept să văd ce îmi rezervă viitorul. Am refuzat o perioadă, acum așteptăm să vedem. Sunt foarte bucuros de ceea ce am făcut. Sunt bucuros că am reușit să schimb soarta unor jucători în care nu mai credea nimeni. Cred că asta a fost cea mai mare realizare a mea, să salvez niște cariere, i-am repus pe făgașul normal.

După care, performanțele făcute, care sunt ale lor, nu ale mele. Eu doar i-am ajutat, i-am susținut și am făcut niște lucruri frumoase. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat la Botoșani”, a spus Marius Croitoru, pentru sport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și