Închide meniul

Gigi Becali, întrebat direct dacă îl va înlocui pe Toni Petrea cu Marius Croitoru! Patronul FCSB a răspuns fără să stea pe gânduri

Dragoș Vasile Publicat: 8 iunie 2022, 19:11

Reclamă
Gigi Becali, întrebat direct dacă îl va înlocui pe Toni Petrea cu Marius Croitoru! Patronul FCSB a răspuns fără să stea pe gânduri

Gigi Becali anunţă "revoluţia" la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a fost întrebat direct dacă îl va înlocui pe Toni Petrea cu Marius Croitoru. Tehnicianul care s-a despărţit recent de FC Botoşani este unul dintre antrenorii preferaţi ai patronului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru a adunat 68 de meciuri pe banca lui FC Botoșani, înregistrând 27 de victorii, 18 remize și 23 de înfrângeri. Fostul mijlocaș a dus formația moldoveană de două ori în play-off-ul din Liga 1, cea mai bună clasare fiind locul 4, chiar la primul său sezon, 2018/2019.

Gigi Becali, întrebat direct dacă îl va înlocui pe Toni Petrea cu Marius Croitoru

Gigi Becali va miza pe Toni Petrea şi în următorul sezon. Chiar dacă antrenorul nu a câştigat titlul cu FCSB, patronul roş-albaştrilor nu are de gând să îl înlocuiască cu Marius Croitoru.

„O să rămână Petrea. Cum să-l dau afară dacă el a câștigat campionatul? Nu se mai poate întâmpla nimic”, a spus Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Motivul real pentru care Marius Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani

S-a aflat motivul real pentru care Marius Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani! Antrenorul de 41 de ani nu s-a înțeles cu patronul clubului, Valeriu Iftime, în contextul prelungirii contractului. Inițial s-a vorbit despre o demitere, însă situația a fost diferită.

Reclamă
Reclamă 4

Marius Croitoru a plecat de la FC Botoșani după 3 sezoane. Tehnicianul nu a ajuns la un numitor comun cu Valeriu Iftime, iar drumurile lor s-au despărțit.

Patronul moldovenilor a transmis că cei doi nu s-au înțeles în privința unei singure condiții, fără să ofere mai multe detalii. Între timp, s-a aflat adevăratul motiv al plecării. Potrivit Fanatik, Valeriu Iftime i-a cerut lui Marius Croitoru să nu îl mai includă pe fiul său, David Croitoru (18 ani), în lotul echipei pentru sezonul viitor.

Antrenorul de 41 de ani nu a fost de acord cu cerința patronului și a preferat să nu semneze prelungirea contractului.

Reclamă

David a adunat 22 de apariții pentru FC Botoșani în cele 3 sezoane în care Marius Croitoru a stat pe banca echipei din Moldova. Iftime și-a exprimat în mai multe rânduri nemulțumirea față de prestațiile tânărului jucător, fiind de părere că există alți tineri mai talentați la FC Botoșani.

Marius Croitoru, prima reacție după despărțirea de FC Botoșani

La scurt timp după anunțul despărții de FC Botoșani, Marius Croitoru a vorbit despre discuțiile cu Valeriu Iftime, dezvăluind că nu s-a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului:

„Da, e adevărat. Am văzut titluri în ziare că m-a dat afară. Nu m-a dat afară. S-a terminat contractul și n-am prelungit. Nu ne-am înțeles. O înțelegere se face de ambele părți. Nu ne-am înțeles și am hotărât să mergem fiecare pe drumul lui. Atât, nimic altceva.

Ce să urmeze? Aștept să văd ce îmi rezervă viitorul. Am refuzat o perioadă, acum așteptăm să vedem. Sunt foarte bucuros de ceea ce am făcut. Sunt bucuros că am reușit să schimb soarta unor jucători în care nu mai credea nimeni. Cred că asta a fost cea mai mare realizare a mea, să salvez niște cariere, i-am repus pe făgașul normal.

După care, performanțele făcute, care sunt ale lor, nu ale mele. Eu doar i-am ajutat, i-am susținut și am făcut niște lucruri frumoase. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat la Botoșani”, a spus Marius Croitoru, pentru sport.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:13

FotoDan Petrescu, scandal uriaş în pauza meciului cu Universitatea Craiova: „Bă, vagabondule! Înjurături ca la uşa cortului

23:00

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber

22:54

UPDATERebecca Diaconescu a ratat calificarea în finala la 200 metri liber, la Jocurile Olimpice!

22:52

David Popovici a scăpat de principalul rival în finala de 200 de metri liber. Campionatul mondial en-titre, coşmar la Paris

22:21

Reacţia lui David Popovici, după ce s-a calificat în finala de la 200 de metri liber cu cel mai bun timp

22:00

LIVE TEXTCFR Cluj – Universitatea Craiova 0-1. Elvir Koljic a deschis scorul cu o lovitură de cap. Ardelenii joacă cu un om mai puţin

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori
Citește și