Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali își poate lua antrenor gratis la FCSB, după despărțirea de Nicolae Dică! Veste excelentă primită de finanțatorul roș-albaștrilor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 noiembrie 2022, 23:15

Gigi Becali își poate lua antrenor gratis la FCSB, după despărțirea de Nicolae Dică! Veste excelentă primită de finanțatorul roș-albaștrilor

Gigi Becali a anunţat că trei jucători sunt OUT de la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali își poate lua antrenor gratis la FCSB, după despărțirea de Nicolae Dică. Patronul vicecampioanei a anunțat în cursul zilei de marți că va alege viitorul tehnician dintre Liviu Ciobotariu și Eugen Neagoe, după ce inițial vorbise despre Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atât Ciobotariu, cât și Neagoe au contract cu alte echipe din Liga 1, la ora actuală. Liviu Ciobotariu o pregătește pe FC Voluntari, în timp ce Eugen Neagoe se află la cârma lui U Cluj.

Gigi Becali își poate lua antrenor gratis la FCSB, după despărțirea de Nicolae Dică!

Din informațiile AS.ro, conducerea lui FC Voluntari îl va lăsa să plece gratuit pe Liviu Ciobotariu, dacă Becali se va decide să-l aducă la FCSB. Fostul dinamovist mai are contract cu ilfovenii până vara viitoare, însă oficialii din Voluntari sunt dispuși să facă o excepție.

Tehnicianul de 51 de ani se află la FC Voluntari din mai 2021. Liviu Ciobotariu a condus gruparea ilfoveană în 68 de meciuri, înregistrând 29 de victorii, 17 remize și 22 de înfrângeri.

Cu Ciobotariu pe bancă, FC Voluntari s-a calificat în play-off-ul din Liga 1, în sezonul precedent, terminând pe locul 4. De-a lungul carierei, antrenorul de 51 de ani le-a mai pregătit pe FC Național, CS Otopeni, Pandurii, Brăila, Dinamo, CSMS Iași, FC Vaslui, AS Tg. Mureș, Al-Faisaly, Al-Tai, FC Botoșani și FC Hermannstadt.

Reclamă

De asemenea, Ciobotariu a avut și o experiență la nivel de națională, la cârma Lebanonului.

Gigi Becali s-a hotărât! Ei sunt cei doi antrenori aflați pe lista finală pentru banca FCSB-ului

Gigi Becali s-a hotărât. Liviu Ciobotariu și Eugen Neagoe sunt cei doi antrenori rămași pe lista finală, pentru banca FCSB-ului. Patronul roș-albaștrilor a făcut anunțul marți după-amiază, la scurt timp după ce Nicolae Dică a plecat de la cârma vicecampioanei.

Inițial, Gigi Becali a dezvăluit că Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță sunt principalii favoriți să-l înlocuiască pe Nicolae Dică la FCSB. Între timp, finanțatorul roș-albaștrilor s-a răzgândit și a precizat că pe lista finală au rămas alți doi tehnicieni din Liga 1: Liviu Ciobotariu, de la FC Voluntari, și Eugen Neagoe, de la U Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„Este adevărat ceea ce știți, dar o să vedem mâine. Amândoi sunt sub contract, la amândoi țin foarte mult, că e vorba de oameni și amândoi sunt oameni foarte buni.

La momentul acesta nu mă pot hotărî între cei doi. O să vedem diseară la rugăciune. Trebuie să am binecuvântarea finului Pandele dacă vreau să-l iau pe Ciobotariu, la fel și cu cei de la Cluj. În momentul acesta chiar nu știu pe cine să aleg, pentru că țin foarte mult la amândoi”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Eugen Neagoe a contribuit la despărțirea lui Dică de FCSB. Echipa sa, U Cluj, a învins vicecampioana cu 2-1 aseară, în etapa a 16-a din Liga 1.

Nicolae Dică, prima reacție după ce a plecat de la FCSB: „Pentru ce să mai stau?”

„Mi-a fost teamă de jocul de la Cluj. Veneam după o perioadă bună, dar am fost plecați 10 zile. Și îmi era teamă, că jucătorii vor acumula oboseala. Am plecat din Belgia direct la Cluj. Am încercat să-i țin pe jucători în priză, dar n-a ieșit. Da (n.r. – a fost cel mai slab meci al FCSB-ului).

(N.r. – Ce te-a determinat să pleci ieri?) Meciul de ieri… în repriza a doua am avut o reacție. Au luat și cei de la Cluj roșu, am avut o reacție, am încercat să egalăm, ne-am creat ocazii. Dar ceea ce a discutat patronul după joc, că eu sunt vinovatul, că de la mine a plecat… am zis ok, dacă e bine așa, să vină altcineva, care poate să facă mai mult pentru club, pentru jucători. Eu, 3 luni de zile cât am stat acolo, am încercat să fac totul ca lucrurile să mergă bine. Și, din punctul meu de vedere, mi-am atins un obiectiv foarte bun, acela de a intra în grupele Conference League.

E clar că nu poți să dai afară 25 de jucători, să dai afară antrenorul. Nu ai cum, nu se întâmplă nicăieri. Trebuie să fie un om care să plătească și acela e antrenorul. Acum, în speță, eu. Echipa când nu merge, antrenorul e de vină. În momentul când îți spune cel care te plătește și conduce clubul că domne, antrenorul e de vină și n-are încredere în tine… pentru ce să mai stau într-un loc în care nu este încredere. Nu dau în patron, nu dau în nimeni. Eu sunt de vină, îmi asum asta. Eu am fost cel care a făcut programul, antrenamentele, echipa. Sunt lucruri pe care mi le asum.

Dacă nu spunea nimic patronul după meciul cu U Cluj, rămâneam la echipă să câștigăm cu Rapidul, și după aceea plecam. Aveam ambiție să plec după o victorie.”, a spus Nicolae Dică, pentru Orangesport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și