Închide meniul

Gigi Becali l-a „ameninţat” pe Dan Şucu, după ce a încercat să deturneze transferul lui Bîrligea: „Aşa îl va răsplăti Dumnezeu”

Publicat: 3 septembrie 2024, 11:03

Reclamă
Gigi Becali l-a „ameninţat pe Dan Şucu, după ce a încercat să deturneze transferul lui Bîrligea: „Aşa îl va răsplăti Dumnezeu

Gigi Becali l-a "ameninţat" pe Dan Şucu, după ce a încercat să deturneze transferul lui Bîrligea: "Aşa îl va răsplăti Dumnezeu"

Gigi Becali / Profimedia

Gigi Becali l-a „ameninţat” pe Dan Şucu, după ce a încercat să deturneze transferul lui Daniel Bîrligea. Patronul celor de la FCSB s-a înţeles cu Neluţu Varga pentru transferul atacantului de 24 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă totul a fost rezolvat între FCSB şi CFR Cluj, problemele au apărut spre seară. Mai întâi s-a vorbit despre problemele cu impresarul lui Bîrligea, după care Gigi Becali a vorbit despre interesul lui Şucu pentru atacantul formaţiei din Gruia.

Gigi Becali l-a „ameninţat” pe Dan Şucu, după ce a încercat să deturneze transferul lui Bîrligea: „Aşa îl va răsplăti Dumnezeu”

Patronul celor de la FCSB s-a declarat dezamăgit de Dan Şucu, după ce a intervenit în ultimul moment, în încercarea de a deturna transferul lui Bîrligea.

Gigi Becali a declarat că avea altă impresie despre patronul Rapidului şi crede că giuleştenii vor avea de suferit în urma acestei implicări, fiind convins că Rapid va ajunge în play-out la finalul sezonului regulat:

„Eu nu credeam că Șucu poate face așa ceva. Credeam că e om de onoare, de calitate. Una e să faci concurență, licitație, alta e să fie vândută marfa deja. De ce am fost eu dezamăgit? Că aveam altă impresie despre Șucu.

Reclamă
Reclamă

Probabil omul are altă mentalitate. Ei (n.r.- cei de la Rapid) o să joace în play-out, cu Buzău și cu Slobozia. Pentru ce a făcut Șucu acum, așa îl va răsplăti Dumnezeu”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Ilie Dumitrescu a venit cu o replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea. Patronul celor de la FCSB s-a înţeles cu Neluţu Varga pentru transferul atacantului de 24 de ani, dar mutarea a intrat în impas după ce pe fir a intrat Dan Şucu, patronul celor de la Rapid.

„Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa”

Gigi Becali s-a plâns de faptul că mutarea nu s-a efectuat încă, în condiţiile în care toate detaliile cu patronul de la CFR Cluj au fost stabilite.

Reclamă

Patronul de la FCSB a venit apoi cu un exemplu legat de oi şi vânzarea acestora:

„Hai să vă spun ceva. Eu voiam să folosesc un alt termen. Dacă oile le-am vândut, cum să mai vii tu după? Dacă am vândut oile și am luat banii pe ele, tu ce mai faci după?”, a întrebat Gigi Becali, la digisport.ro.

Imediat, Ilie Dumitrescu i-a dat replica patronului de la FCSB, nefiind de acord cu comparaţia făcută de Gigi Becali: „Nu merge asta, trebuie să-și dea acceptul și oaia, nu e bun exemplul! Adică trebuia să ai și jucătorul semnat”.

„Noi ca oameni de afaceri ne-am înțeles, asta zic. Eu cu Varga ne-am înțeles. Dacă vezi că doi oameni au semnat un contract? O să vedeți, nu se duce băiatul la Rapid. Păi, el este fraier? I-am zis că la anul, pe timpul ăsta, o să aibă 3 milioane salariu. I-am scris. În situația asta, ești mai tare decât la echipa națională, că vii la FCSB și poți să pleci în vară”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:25

„Am călăi acum!” Gigi Becali, în culmea fericirii după transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB: „Are stilul lui Cămătaru”

14:22

Gigi Becali l-a criticat pe Dan Şucu după ce l-a transferat pe Daniel Bîrligea: „Bă, a semnat omul, e o chestiune de obraz”

13:51

Jucătorul transferat la FCSB a ajuns la palat chiar în timp ce vorbea Gigi Becali: „Da, l-am luat azi”

13:31

Neluţu Varga schimbă foaia la CFR Cluj după plecarea lui Daniel Bîrligea la FCSB! Noua strategie din Gruia: „Nu mai discutăm”

13:10

Andrei Raţiu, pregătit pentru debutul României în Liga Naţiunilor: „Trebuie să fim uniţi”. Ce mesaj a avut pentru fani

12:52

„E mai nesimţit” Dumitru Dragomir e convins că Daniel Bîrligea se va impune la FCSB: „Poţi să faci treabă cu Gigi”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente” 4 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 5 U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1 6 Reacţia lui Kylian Mbappe după gestul făcut de Vinicius Jr, în timpul meciului Real Madrid – Betis 2-0
Citește și