Închide meniul

Gigi Becali l-a contrazis pe Gică Hagi, după controversele din FCSB – Farul: „Nu mai are voie omul să sară la cap?”

Alex Masgras Publicat: 5 februarie 2024, 23:35

Reclamă
Gigi Becali l-a contrazis pe Gică Hagi, după controversele din FCSB – Farul: „Nu mai are voie omul să sară la cap?

Gigi Becali l-a contrazis pe Gică Hagi, după controversele din FCSB - Farul

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali l-a contrazis pe Gică Hagi, după controversele din FCSB – Farul. Patronul roş-albaştrilor consideră că Dawa nu l-a faultat pe Mihai Popescu, la faza îndelung analizată din prelungirile partidei de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma penalty-ului primit, Farul a restabilit egalitatea în minutul 90+5, după golul înscris de Ionuţ Larie. Echipa lui Hagi a obţinut astfel un punct, după ce a mai avut în timpul partidei un gol anulat, tot după o fază controversată.

Gigi Becali l-a contrazis pe Gică Hagi, după controversele din FCSB – Farul

Patronul celor de la FCSB susţine că Dawa a fost cel lovit în momentul duelului din careu. În ceea ce priveşte golul anulat al lui Munteanu pentru offside, Becali a declarat că are încredere în liniile trase de cei din camera VAR:

„La 11 metri.. În primul rând trebuie să ne uităm la Nedelcu. Îl împinge pe Dawa. Dacă vedeți faza, când sare, fundașul nostru e împins. Face mișcarea aia, el îl împinge până la urmă. Dar eu sunt de părerea dumneavoastră, omul sare la cap, răsucește capul.

Nu mai are voie omul să sară la cap? El sare drept, pune corpul și îl răsucește. Eu zic că nu e penalty, el nu dă cu capul în față, ăla a dat cu capul în spate și îl lovește. Dawa a fost lovit, se dă pe spate și îl lovește.

Reclamă

La offside vorbim de spațiu, ar trebui să fie în plan. Trebuie împărțiți 6 metri la 2 centimetri. Nu are cum să fie un metru acolo la linie. Dacă ar fi în spațiu poți considera orice. Nu cred că este vorba de jumătate de metru, dar e distanță, la cum s-au tras liniile. Nu comentez ce nu știu! Văd pe linii și gata!”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

După 24 de etape, FCSB se află la 9 puncte faţă de CFR Cluj şi Rapid, ocupantele locurilor 2 şi 3, după remiza de pe Arena Naţională cu Farul. Etapa viitoare, FCSB va juca din nou pe cel mai mare stadion al ţării, cu Sepsi, în timp ce echipa lui Gică Hagi va juca pe teren propriu cu Dinamo.

Gigi Becali a pus tunurile pe un jucător după FCSB – Farul 1-1: „Nu e fotbalist”

Luis Phelipe a jucat o singură repriză în cadrul derby-ului de pe Arena Națională. Brazilianul nu a avut o prestație excepțională, iar acest lucru l-a făcut pe Gigi Becali să îl schimbe cu Florinel Coman, la pauza duelului.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul de la FCSB a dat de înțeles că jucătorul brazilian nu s-a obișnuit cu ritmul de joc al roș-albaștrilor și că acesta are impresia că este „la distracție”. Totodată, Gigi Becali a spus că jucătorul va mai primi șanse și că în cazul în care nu va profita de ele, îl va da afară.

„De Luis Phelipe nu știu. Dacă nu își revine, cred că m-am înșelat. Eu stau să mă joc? Dau milioane să mă joc? Foarte repede spun că Baba e mai bun și decât Şut și decât Lixandru și decât Olaru! Eu așa văd.

Fiecare crede ce vrea. Fiecare are opinia lui, eu așa văd. El crede că e la distracție aici, Phelipe. A pierdut toate mingile. Aici ești la fotbal bă, îți ia mingea, bă! Cred că m-am înșelat, dar să dea Dumnezeu să revină.

Poate îi mai dăm șanse, nu renunț așa repede. Dacă renunț, la revedere!”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și