Închide meniul

Gigi Becali l-a dat de gol pe Mihai Rotaru şi a dezvăluit în ce „gaură” financiară a ajuns la Universitatea Craiova: „Săracul!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2023, 8:52

Reclamă
Gigi Becali l-a dat de gol pe Mihai Rotaru şi a dezvăluit în ce „gaură financiară a ajuns la Universitatea Craiova: „Săracul!

Alin Stoica îl avertizează pe Gigi Becali în "războiul" dintre FCSB şi CSA Steaua. Ce i-a transmis fostul internaţional

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali l-a dat de gol pe Mihai Rotaru şi a dezvăluit câţi bani a putut băga milionarul român la Universitatea Craiova. Finanţatorul grupării din Bănie ar fi investit zeci de milioane de euro la echipă şi acum este într-o „gaură” financiară uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera i-a plâns de milă lui Rotaru după FCSB – Universitatea Craiova, scor 3-0. A recunoscut totuşi că l-a sunat pe patronul rivalei şi că i-a transmis mai multe mesaje ironice.

Gigi Becali l-a dat de gol pe Mihai Rotaru

Finanţatorul vicecampioanei României a precizat că Mihai Rotaru ar fi investit aproximativ 20-25 de milioane de euro la echipă şi că rezultatele întârzie să apară.

Voi să știți un lucru. Rotaru e mai băgat ca mine acum. Are vreo 20, 25 de milioane de euro gaură. Un om care are 25 de milioane gaură la fotbal și mănâncă bătaie 0-3 trebuie să-l înțelegem, săracul. Sunt banii lui acolo, nu?”, a dezvăluit Gigi Becali la fanatik.ro.

Universitatea Craiova a avut un start lansat de campionat, dar a pierdut ultimele două meciuri. A cedat atât în faţa campioanei Farul, cât şi împotriva FCSB-ului. Ambele partide au fost disputate în deplasare. Pentru olteni urmează un nou meci de „foc”, cu câştigătoarea Cupei şi a Supercupei, Sepsi Sf. Gheorghe.

Reclamă

În acest moment, Universitatea Craiova are 14 puncte, cu 4 mai puţin decât liderul FCSB.

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0

Gigi Becali i-a dat mai multe mesaje lui Mihai Rotaru, pentru a-l ironiza. În replică, acesta i-a spus că nu îi va răspunde.

L-am sunat, i-am dat na na, i-am dat mesaj cu ruşinică. Mihăiţă, nu răspunzi tată. Astăzi, m-a sunat el. Şi am zis că Rotaru e un om foarte cuminte. Bă, Gigi, ştii că două zile închide telefonul. Şi nu a răspuns. Bă, dacă vrei, îţi dau telefonul să o suni pe nevastă-mea că eu nu vorbesc după meci. E cam greu să îşi revină. Dacă mai câştigăm şi meciul restant, facem 7 puncte. El mai are de jucat cu CFR Cluj şi cu Rapid”, a spus Gigi Becali la Palat.

Reclamă 4 / 0/3

Becali a amintit de dialogurile pe care le avea şi cu Cristi Borcea, după derby-urile dintre Dinamo şi FCSB, din urmă cu mai mulţi ani.

Pe de altă parte, Becali s-a declarat surprins de prestaţia foarte modestă a Universităţii Craiova. Acesta a declarat că îi considera pe olteni adversari în lupta la titlu, însă după derby-ul din Ghencea, s-a răzgândit.

Rotaru m-a sunat când ne-au bătut ei în trecut, cu 1-0. Mi-a zis „Ti-am dat-o!” Şi eu l-am sunat acum şi i-am zis la fel. I-am zis că i-am dat şi ruşinică. La fel îi ziceam şi lui Borcea, miau, miau, miau.

Am jucat cu o echipă prea slabă. Credeam că ne batem cu ei la titlu. I-am văzut cu Iaşiul, aveau probleme, cu Farul la fel. O echipă e condusă cu 1-0, 2-0, şi ea nu face pressing deloc”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern Vezi toate știrile
Citește și