Închide meniul

Gigi Becali l-a „înțepat” pe Dan Șucu, imediat după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Rar întâlnești ca el!”

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2024, 9:23

Reclamă
Gigi Becali l-a înțepat” pe Dan Șucu, imediat după ce FCSB a primit trofeul de campioană: Rar întâlnești ca el!”

Gigi Becali l-a „înțepat” pe Dan Șucu, imediat după ce FCSB a primit trofeul de campioană

Gigi Becali şi Dan Şucu / Colaj Hepta

Gigi Becali nu a uitat de Dan Șucu și l-a „înțepat” pe rivalul de la Rapid, după ce FCSB a primit trofeul de campioană. Patronul roș-albaștrilor a amintit de declarațiile acționarului din Giulești și l-a taxat pe acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a fost prezent pe Arena Națională, la duelul dintre FCSB și CFR Cluj. Patronul roș-albaștrilor a revenit pe stadion, după o pauză de patru ani.

Gigi Becali l-a „înțepat” pe Dan Șucu, imediat după ce FCSB a primit trofeul de campioană

Gigi Becali a amintit de declarațiile lui Dan Șucu, chiar de pe Arena Națională, la finalul meciului dintre FCSB și CFR Cluj. Patronul roș-albaștrilor nu a uitat de momentul în care acționarul din Giulești transmitea că ar reprezenta o înfrângere pentru el dacă Rapid ar încheia sezonul în urma FCSB-ului.

Latifundiarul din Pipera l-a taxat pe Dan Șucu pentru declarațiile făcute, și a subliniat diferența care este în acest moment între FCSB și Rapid, de 20 de puncte.

Ai văzut? Eu ţin la Dan Sucu, rar întâlneşti oameni ca el. Dar el a spus că ar fi o mare decepţie să termine după FCSB. Nu că a terminat, dar şi la vreo 30 de puncte diferenţa!”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, Gigi Becali s-a declarat foarte mulțumit de munca pe care a depus-o la FCSB, mărturisind că suporterii ar trebui să-l aprecieze și mai mult, dată fiind situația rivalei Dinamo.

Ca să mă aprecieze suporterii, să se uite la Dinamo. Au retrogradat! Să se uite și la Rapid, uite și acum. Din 27 de puncte, unul singur”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană

Gigi Becali a transmis un mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană. Patronul roş-albaştrilor a transmis, imediat după meciul cu CFR Cluj, că antrenorul cipriot va rămâne la echipa sa.

Reclamă

Gigi Becali s-a declarat extrem de mulţumit de Elias Charalambous. Contractul antrenorului cipriot va expira în vară, însă patronul de la FCSB a transmis că înţelegerea îi va fi prelungită.

Mai mult decât atât, Gigi Becali a transmis că îi va dubla salariul lui Elias Charalambous, iar primele tehnicianului cipriot i le va tripla.

„Charalambous normal (n.r. – rămâne)! Acum i-l dublez (n.r. – contractul), la prime i-l triplez! Charalambous este antrenorul, el face, Pintilii îl ajută. Nu știu cum se împacă ei pentru că n-am întrebat niciodată, dar Charalambous este antrenorul”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:36

Alexandru Băluţă, reacţie fermă după ce FCSB a câştigat Supercupa: „Nu a fost uşor, trebuie să fim mai buni!”

22:10

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă! Prima reacţie după debutul cu gol la FCSB: „M-am adaptat foarte bine!”

22:01

„O formalitate!” Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman! Mihai Stoica a spus totul

21:40

FCSB – Corvinul 3-0. Roş-albaştrii au câştigat Supercupa României! Marius Ştefănescu a marcat din pasa lui Daniel Popa

21:37

Marius Ştefănescu, gol superb în primul meci la FCSB, din pasa lui Daniel Popa! Debut de vis pentru transferurile lui Gigi Becali

21:22

Gigi Becali nu s-a putut abţine! Trei schimbări la pauză în FCSB – Corvinul! Jucătorii care l-au nemulţumit

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și