Închide meniul

Gigi Becali l-a numit „stăpân” pe Adrian Mititelu, după ce a votat în favoarea sa: „Plec la război cu el!”

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2023, 14:49

Reclamă
Gigi Becali l-a numit „stăpân pe Adrian Mititelu, după ce a votat în favoarea sa: „Plec la război cu el!

Gigi Becali l-a numit "stăpân" pe Adrian Mititelu, după ce a votat în favoarea sa

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Antena Sport

Gigi Becali l-a numit „stăpân” pe Adrian Mititelu, după ce patronul de la FC U Craiova 1948 a votat în favoarea sa. Latifundiarul din Pipera s-a arătat încântat de faptul că acţionarul trupei din Bănie l-a susţinut, în demersul său de a înlătura regula U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a fost prezent la Adunarea Generală de la LPF. Patronul de la FCSB le-a cerut oficialilor din Liga 1 să voteze dacă sunt de acord sau nu cu regula U21. Revolta latifundiarului din Pipera nu a avut rezultat, deoarece doar şapte echipe au votat în favoarea lui.

Gigi Becali l-a numit „stăpân” pe Adrian Mititelu, după ce a votat în favoarea sa

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă pentru Adrian Mititelu, după ce a primit vot pozitiv din partea acestuia. În schimb, patronul FCSB s-a arătat extrem de nemulţumit de oficialii de la Rapid, pe care i-a numit „sclavi”.

De asemenea, Becali a dezvăluit că o plângere la parchet este singura cale prin care mai poate înlătura regula U21.

„Craiova, Mititelu, stăpân. De 1.000 de ori plec la război cu el că are bărbăție! Dăm un exemplu: Rapid, sclav. Daniel Niculae o fi vorbit cu Șucu și o fi zis: ‘Hai că poate ne ajută cu un arbitraj, cu una, cu alta’. Cel mai mult m-a dezamăgit Rapid.

Reclamă

Nu avem ce să facem, trebuie să ne supunem. Eu când am venit în fotbal nu era sclavie. Mai pot fi făcute plângeri la parchet pentru acuzații de sclavie. Dar vine Șucu și spune că nu e sclav. Zice că ‘nu m-a obligat domne’. Aici nu e anti-Becali. Bă, ce scrie aici?! Voiai să fii sclav sau nu? E vorba de principii.

Cine promovează fotbal? La el acasă (n.r. să facă regulile), pe banii lui”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la sediul LPF.

Gigi Becali, prezent la Adunarea Generală de la LPF

Gigi Becali a fost prezent la Adunarea Generală de la LPF. Patronul de la FCSB a întocmit o listă pentru ca oficialii din Liga 1 să voteze împotriva regulii U21. Doar şapte cluburi au fost de acord cu latifundiarul din Pipera, din 16.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a sosit printre primii la Adunarea Generală de la Sediul FRF. Patronul de la FCSB a venit cu o listă pregătită, pentru a vedea părerea celorlalţi oficiali din Liga 1, faţă de regula U21.

La finalul întâlnirii, Gigi Becali a prezentat lista, semnată de toţi cei prezenţi la Adunarea Generală. Patronul FCSB a fost extrem de dezamăgit, deoarece revolta sa a fost susţinută de doar şapte cluburi din Liga 1, şapte fiind împotrivă, iar alte două s-au abţinut să se pronunţe, anume reprezentanţii celor de la FaruL şi de la Sepsi.

Becali a fost foarte supărat pe finul său, Florin Pandele, deoarece cei de la Voluntari nu au fost de acord cu schimbarea regulii U21. De asemenea, nici Vlad Iacob, reprezentantul lui Dinamo, nu a fost de acord, la fel ca şi cei de la Rapid.

În schimb, a fost impresionat de faptul că cei de la CFR Cluj l-au susţinut. Cristi Balaj, preşedintele clujenilor, a fost prezent la Adunarea Generală de la LPF.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și