Închide meniul

Gigi Becali, maestrul schimbărilor la FCSB! Luis Phelipe a provocat autogolul lui Ţicu, la 23 de secunde după ce a intrat

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 martie 2024, 21:55

Gigi Becali, maestrul schimbărilor la FCSB! Luis Phelipe a provocat autogolul lui Ţicu, la 23 de secunde după ce a intrat

Gigi Becali, maestrul schimbărilor! Luis Phelipe, gol la 23 de secunde după ce a fost trimis pe teren în FCSB - Petrolul

Luis Phelipe sărbătoreşte primul gol marcat pentru FCSB - Captură orangesport.ro

Gigi Becali e maestrul schimbărilor la FCSB. Luis Phelipe a provocat autogolul lui Ţicu, la 23 de secunde după ce a intrat pe teren, în repriza secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilianul de 23 de ani a fost rezervă în duelul de pe Arena Naţională dintre FCSB şi Petrolul, dar Becali a făcut o mică revoluţie la pauză. Lixandru, Radaslavescu şi Phelipe i-au înlocuit pe Baba Alhassan, Octavian Popescu şi David Miculescu.

Gigi Becali, maestrul schimbărilor la FCSB! Luis Phelipe a provocat autogolul lui Ţicu

Brazilianul a avut nevoie de doar 23 de secunde pentru a contribui la deschiderea scorului. Florinel Coman a pătruns în flancul stâng şi a centrat perfect în faţa porţii. De acolo, Phelipe a lovit mingea, şi Ţicu a trimis-o în propria poartă.

Gigi Becali, critici dure la adresa lui Phelipe

Cu o lună în urmă, Gigi Becali îl făcea praf pe Luis Phelipe, la finalul meciului FCSB – Farul 1-1. Brazilianul şi-a luat în sfârşit revanşa în partida cu Petrolul.

„De Luis Phelipe nu știu. Dacă nu își revine, cred că m-am înșelat. Eu stau să mă joc? Dau milioane să mă joc? Foarte repede spun că Baba e mai bun și decât Şut și decât Lixandru și decât Olaru! Eu așa văd.

Reclamă

Fiecare crede ce vrea. Fiecare are opinia lui, eu așa văd. El crede că e la distracție aici, Phelipe. A pierdut toate mingile. Aici ești la fotbal bă, îți ia mingea, bă! Cred că m-am înșelat, dar să dea Dumnezeu să revină”, spunea Becali.

Atmosferă de senzaţie la FCSB – Petrolul

Atmosferă de senzaţie la duelul dintre FCSB şi Petrolul, din Liga 1. Fanii „lupilor” au afişat un banner prin care i-au ironizat pe roş-albaştri, cu trimitere către procesul cu CSA Steaua.

La duelul de pe Arena Naţională au venit aproximativ 15.000 de fani. În galeria Petrolului au fost câteva sute de fani, care au venit „echipaţi” cu steaguri, dar şi cu un banner pe care l-au afişat în startul partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul de pe bannerul fanilor „lupilor galbeni” a fost o ironie pentru cei de la FCSB, dat fiind procesul dintre roş-albaţtrii şi cei de la CSA Steaua: „Steaua sunteţi voi? Sigur, poate pe Playstation 2”, au notat fanii ploieştenilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin Vezi toate știrile
Citește și