Închide meniul

Gigi Becali mai „fură” un jucător de la FC Botoșani: „L-am dus acolo la încercare! I-am zis lui Valeriu Iftime că îl iau!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 august 2022, 21:15

Gigi Becali mai „fură un jucător de la FC Botoșani: „L-am dus acolo la încercare! I-am zis lui Valeriu Iftime că îl iau!

Gigi Becali l-a sunat pe Nicolae Dică după Farul - FCSB 3-1

Gigi Becali, în timpul unui eveniment / Hepta

Gigi Becali mai „fură” un jucător de la FC Botoșani. Patronul FCSB a anunțat că pregătește un nou transfer de la prietenul Valeriu Iftime, finanțatorul clubului moldovean. Latifundiarul din Pipera se află pe urmele lui Kevin Boli, fundaș pe care, spune Becali, chiar el l-a recomandat la FC Botoșani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali se află în căutarea unui nou fundaș central, după ce l-a „exmatriculat” pe Rachid Bouhenna, după prestația din meciul cu Chindia.

Gigi Becali mai „fură” un jucător de la FC Botoșani

Patronul FCSB a dezvăluit că a avut o contribuție decisivă în transferul lui Kevin Boli la FC Botoșani, în această vară.

Gigi Becali a recunoscut, mai în glumă, mai în serios, că planul său este să-l „testeze” pe fundașul ivorian la echipa lui Valeriu Iftime, urmând ca în sezonul următor să-l aducă la FCSB:

„Nici dacă-mi dă bani nu iau fundaș central de la el (n.r. – râde). Glumesc… Iftime mi l-a dat pe Moruțan, l-am luat cu 700.000 și l-am dat apoi cu 4,3 milioane de euro. Dar acum n-am pe cine să iau.

Reclamă

A spus Florin Bratu că e bun Victor Dican? Aveam încredere în Bratu dacă avea alt bilanț la naționala de tineret (n.r. – râde).

Eu l-am trimis pe Boli la Botoșani, l-am dus acolo la încercare. L-am dus la Iftime, am vrut să-l încerc la Iftime, iar dacă e bun acolo, îl voi lua eu! El a semnat acolo pe un an de zile. Dacă îmi place de el, îl iau. I-am zis lui Iftime să-l ia pe Boli pe un an, dar să nu-i facă contract mai mare, că o să-l iau eu. L-aș lua pe Boli dacă e Boli cel care era odată”, a spus Gigi Becali, pentru Digisport.

Kevin Boli a evoluat ultima oară în Turcia, la Samsunspor, înainte să semneze cu FC Botoșani. În Liga 1, fundașul ivorian a mai jucat la Viitorul și CFR Cluj, alături de care a cucerit, în total, 5 titluri de campion.

Reclamă 4 / 0/3

Transferul lui Boli la FCSB ar fi ultimul dintr-o serie lungă de afaceri realizate între Gigi Becali și Valeriu Iftime. De-a lungul timpului, cei doi s-au mai înțeles pentru semnăturile lui Olimpiu Moruțan, Denis Haruț, Andrei Miron, Răzvan Oaidă, Aristidis Soiledis și Malcom Edjouma.

Rachid Bouhenna, așteptat la FC Botoșani după ce Gigi Becali a anunțat că îl dă afară de la FCSB

Valeriu Iftime i-a propus încă de ieri lui Gigi Becali un schimb de fundași centrali, după ce patronul FCSB a dezvăluit că vrea să scape de Rachid Bouhenna.

Pe lângă schimbul respectiv, finanțatorul lui FC Botoșani îi cere lui Becali și 500.000 de euro pentru a renunța la unul dintre cei 3 stoperi din lotul său. Iftime ar fi deschis la o astfel de afacere tot în sezonul viitor, dacă echipa sa va ajunge în grupele Conference League.

„Ați găsit sursa. Dacă are nevoie de un fundaș central, discutăm după meci. Mai ales că e vorba despre FCSB. Dacă era vorba de CFR Cluj, vorbeam acum, dar cu FCSB nu. Și așa sunt atâția cârcotași. Dacă aș spune ceva acum și ferească Dumnezeu ne-ar bate FCSB-ul, să bată echipa de locul 12 cea de pe primul loc, ar fi o mare problemă.

Eu am doi fundași centrali foarte buni. N-aș renunța la niciunul. Dican e prea bun și prea tânăr, am nevoie de el ca de apă, iar Boli e prea bun și prea experimentat. Dar nimeni nu e de nevândut. La cine aș renunța acum? La Șeroni (n.r.- râde). Eu n-am vorbit cu Mihai Teja subiectul acesta.

Dacă el îmi zice că putem să renunțăm la unul, atunci eu sunt de acord. Îl iau eu pe Bouhenna. Să mi-l dea pe Bouhenna și 500.000 de euro și fac cinste! Dacă ne ducem în grupele Conference League, punem și condiția asta, și-i dau un jucător!”, a spus Valeriu Iftime, pentru Digisport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și