Închide meniul

Gigi Becali, mesaj acid pentru rivalii de la Rapid: „Vor să ia titlul cu jucătorii pe care-i dau eu afară!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 iunie 2023, 13:11

Gigi Becali, mesaj acid pentru rivalii de la Rapid: „Vor să ia titlul cu jucătorii pe care-i dau eu afară!

Gigi Becali, mesaj acid pentru rivalii de la Rapid

Gigi Becali într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a transmis un mesaj acid pentru rivalii de la Rapid, după ce giuleştenii l-au transferat pe Răzvan Oaidă. Patronul de la FCSB a declarat că trupa de sub Grant nu-şi poate propune câştigarea titlului, din moment ce transferă jucători daţi afară de la trupa roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Oaidă s-a despărţit de FCSB la finalul acestui sezon, Gigi Becali fiind nemulţumit de evoluţiile acestuia. La scurt timp după despărţirea de trupa roş-albastră, mijlocaşul de 25 de ani a semnat cu Rapid.

Gigi Becali, mesaj acid pentru rivalii de la Rapid

Gigi Becali a râs de rivalii de la Rapid, după ce aceştia l-au transferat pe jucătorul dat afară de el de la FCSB, Răzvan Oaidă.

Patronul roş-albaştrilor este convins că giuleştenii nu se vor lupta la titlu nIci în sezonul viitor. Becali le-a dat chiar şi un sfat rivalilor vişinii, mărturisind că aceştia trebuie să facă investiţii serioase pentru a se bate pentru primele locuri din Liga 1.

„Dacă vorbim de Rapid că ia titlul… (n.r. – păi l-au luat pe Oaidă) De la cine l-au luat? Păi ei vor să câștige titlul cu jucătorii pe care-i dau eu afară? Bine, mă, lasă-i în pace să vorbească.

Reclamă

E problema lor, dar n-o să ia titlul, vorbind serios. Dacă vrei să-l iei, trebuie să dai un milion, un milion jumate, 700.000 pe un jucător”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu.

Gigi Becali l-a adus pe Oaidă în 2019 la FCSB şi a plătit 700.000 de euro celor din Botoşani. Oaidă, care este cotat la 700.000 de euro, nu a reuşit să se impună la FCSB şi a intrat şi în dizgraţia lui Gigi Becali.

Răzvan Oaidă a semnat cu Rapid

Răzvan Oaidă a semnat cu Rapid! Fostul mijlocaş de la FCSB s-a înţeles cu giuleştenii pentru un contract valabil pe două sezoane.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă bucur să mă aflu aici. Pentru mine este o emoție specială, o bucurie. Mă bucur să fiu în Giulești. Cunosc acest club, știu că este un club foarte mare. Acesta este lucru care m-a motivat foarte tare.

Îmi doresc din tot sufletul ca suporterii să mă accepte, să mă primească bine. Sunt un jucător care întotdeauna a dat 100% și, cu siguranță, voi face același lucru și în Giulești”, se arată într-un comunicat emis de Rapid.

Mijlocașul cotat la 700.000 de euro va încasa lunar 10.000 de euro. La FCSB, acesta câștiga 11.000 de euro pe lună, sumă care ar fi urcat la 15.000 de euro, dacă ar fi rămas la echipa lui Gigi Becali încă un sezon, până la finalul contractului.

Adi Mutu l-a dorit pe Oaidă

La Rapid, el va lucra cu Adrian Mutu, cel pe care îl cunoaște bine de la naționala U21, acolo unde cei doi au prins turneul final european din 2021.

Îl cunosc foarte bine, l-am avut la naţionala U21, a jucat mai puţin, dar e un băiat foarte bun. Are un caracter frumis, e un profil care ne place, vom vedea dacă se va face transferul”, a spus Adi Mutu, citat de digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și