Închide meniul

Gigi Becali, Mihai Stoica şi Ioan Varga au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină a FRF

Alex Masgras Publicat: 26 iunie 2023, 17:02

Reclamă
Gigi Becali, Mihai Stoica şi Ioan Varga au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină a FRF

Risc uriaş pentru Gigi Becali, după autodenunţul că a pariat pe FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe / Profimediaimages

Gigi Becali, Mihai Stoica şi Ioan Varga au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină a FRF. Cei trei au fost reclamaţi de CCA, în timp ce Becali şi Varga au fost reclamaţi şi de FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În total a fost vorba despre cinci plângeri, iar Comisia de Disciplină a FRF a decis să îi avertizeze pe cei trei şi să îi amendeze.

Gigi Becali, Mihai Stoica şi Ioan Varga au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină a FRF

Cea mai mare amendă a fost primită de Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, sancţionat cu 50.000 de lei de către Comisia de Disciplină a FRF.

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a primit o amendă de 25.000 de lei, în timp ce Mihai Stoica a fost amendat cu 5000 de lei, potrivit frf.ro.

Sancţiunile Comisiei de Disciplină a FRF au venit în urma reclamaţiilor făcute de FRF şi CCA după acuzaţiile grave aduse arbitrilor ale celor trei conducători, dar şi pentru comentariile patronului de la FCSB la adresa femeilor din arbitrajul românesc.

Reclamă

Gigi Becali, gata să-l transforme pe Vlad Chiricheş în cel mai bine plătit jucător din Liga 1

Gigi Becali este gata să-l transforme pe Vlad Chiricheş în cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Patronul roş-albaştrilor e pregătit să „spargă banca” pentru salariul fundaşului central de la Cremonese, fiind dispus să-i ofere anual suma de 500.000 de euro.

Conform gsp.ro, Gigi Becali este dispus să-i accepte pretenţiile salariale imense ale lui Vlad Chiricheş, pentru ca fundaşul să revină la FCSB. Latifundiarul din Pipera e gata să îi plătească stopper-ului de 33 de ani un salariu anual de aproximativ jumătate de milion de euro.

Acest fapt l-ar transforma pe Vlad Chiricheş în cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Fundaşul ar fi peste Florinel Coman în clasamentul salariilor din prima ligă din România. „Mbappe de România” câştigă anual suma de 360.000 de euro, la FCSB, acesta primind o mărire de salariu după evoluţiile din sezonul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali declara recent că se află în negocieri cu Vlad Chiricheş. Patronul de la FCSB a mărturisit că salariul pe care îl cere fundaşul este echivalent cu un transfer definitiv al lui Andrei Burcă de la CFR Cluj, un alt stopper care s-a aflat pe lista roş-albaştrilor.

„Salariul lui Chiricheş ar costa cât transferul definitiv al lui Burcă! A spus că aşteaptă să vadă ce alte oferte are și o să decidă. Eu i-am făcut o ofertă și acum rămâne de văzut. Probabil că va veni la noi doar dacă nu-și găsește altceva, așa cred”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și